quentin Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 (edited) 57 minutes ago, Haggard said: Ćoki dosad slao burek uglavnom u Blic i Žurnal, ali to je provaljeno, pa sad krenuo da šara i poslao porciju u Danas, kao to je ozbiljna novina koja ne radi za burek, pa će ljudi shvatiti ozbiljno ako tamo napišu kako se vepar zategao i kako pati zbog prezimena. Smejurija. Kome sledećem Ćoki šalje burek da bi branio njegovog sina debila? Možda Teofilu Pančiću? Ne šalje Čović sendviče novinarima, nego prijeti arhivom. Gledao sa ga nedavno na nekoj TV sa Nadeždom Gaće. Uopšte im se stavovi nisu naročito razlikovali (bilo je oko one blokade RTS i sl.), ali bilo je dovoljno da samo malo osjeti ne sasvim prijateljski ton, pa da krene o "sasvim dobroj arhivi koju ima o svakome...". Edited December 25, 2019 by quentin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 9 hours ago, laki pepe said: Morao sam da se podsjetim, za dekadu konkurise i Entoni slaninica Majls. U dilemi sam, bi li ga u najdrazi ili najgori tim legenda Igrao je par utakmica u ovoj dekadi, malo neozbiljno da ga razmatramo. Ali ta ekipa... Marsh, Young, Myles, Nedovic... i tekme nedeljom u 12...zena sumnjala da sam kod svalerke, a ja u Pioniru 😆 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 33 minutes ago, ivan9 aka Laki said: Samo im slati cinjenice Evo ja sam okacio cifre kao komentar na clanak u Danas-u. Bez vredjanja. Znaju oni vrlo dobro kakav je amater u pitanju i bez cifri. 🙂 botuju ljudi za dnevnicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 Citaj Fico forume... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 (edited) 44 minutes ago, ivan9 aka Laki said: Samo im slati cinjenice Evo ja sam okacio cifre kao komentar na clanak u Danas-u. Bez vredjanja. Šta si kačio, onu tabelicu 141/141? Ako jesi, obrisali su je. Edited December 25, 2019 by Laki21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mejdanac Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 1 hour ago, Gudura said: Samo sto takvi ne obitavaju na Cokijevim KZS To ne znam ali vjerujem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 (edited) 47 minutes ago, Laki21 said: Šta si kačio, onu tabelicu 141/141? Ako jesi, obrisali su je. Jesam okacio jutros u 9:17 evo i PrtSc Sad cu bas pogledati da li ga jos ima Nema vise ovog komentara a jutros je bio. Heh Nema veze okacicu ja ponovo. Nekoliko puta danas, kad pravim pauzu. Nek zaradi dnevnicu moderator Edited December 25, 2019 by ivan9 aka Laki 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 1 hour ago, ivan9 aka Laki said: Samo im slati cinjenice Evo ja sam okacio cifre kao komentar na clanak u Danas-u. Bez vredjanja. Cinjenice i moralne spodobe ne idu u istu recenicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 1 hour ago, placebo said: The American shooter is expected to announced as the new member of Crvena Zvezda Ko je ovo objavio? Pocetni A kurs engleskog jezika nije zavrsio. Cak i google translate da je koristio gramaticki bi bolje zvucalo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 https://www.eurohoops.net/en/euroleague/990999/olympiacos-released-kevin-punter-next-stop-belgrade/ "The American shooter is expected to announced as the new member of Crvena Zvezda By Eurohoops team/ [email protected]" Pisao je neko kome engleski nije prirodni jezik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 10 hours ago, Mile1 said: to su bili dani Nista briga, nista stres... Onda posle dodati jos Marsh, Myles, Young koji su igrali ABA... nema ovde jos i Jelovca koji je poceo pa zapalio u Megu. Prva pobeda u ABA ligi u 7. kolu protiv Cibone 😄 sezonu zavrsili sa 8-18 Gist je te sezone igrao za Partizan 😄 I tako... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 secam se te utakmice u 7. kolu protiv cibone, igralo se u podne, 500 ljudi u pioniru. doktorska partija marsha, i brutalno kucanje nedovica preko bojana bogdanovica. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 (edited) Lakijev svedok 25. decembra 2019. u 11.04 Ali sa detaljem “ telo zategao do maksimuma “ Nemanja tačno ukucava zadnji ekser u sanduk sportskog novinarstva na ovim prostorima. Naručen tekst nema cenu. Nema veze Nemanja sa ''zatezanjem'' ...to je keva editovala. Edited December 25, 2019 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 a i da se stvarno "zategao", barem onoliko koliko je on uopste u stanju da se zategne, kakav je to igrac koji je prvi put ozbiljno poceo da trenira i da se zateze tek u 30 godina? i kako je uopste tako nezategnut mogao da igra u zvezdi sve ove godine? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 25 minutes ago, Šarac said: Ko je ovo objavio? Pocetni A kurs engleskog jezika nije zavrsio. Cak i google translate da je koristio gramaticki bi bolje zvucalo. Eurohoops Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 48 minutes ago, MetalHead said: Nista briga, nista stres... Onda posle dodati jos Marsh, Myles, Young koji su igrali ABA... nema ovde jos i Jelovca koji je poceo pa zapalio u Megu. Prva pobeda u ABA ligi u 7. kolu protiv Cibone 😄 sezonu zavrsili sa 8-18 Gist je te sezone igrao za Partizan 😄 I tako... Sad se setih da su pričali i za ovog Lazara Radosavljevica da je talenat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 1 hour ago, placebo said: Citaj Fico forume... kakva lazovcina i moralna vaska. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 A jes se stesao, svaka mu cast... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 1 hour ago, Haggard said: secam se te utakmice u 7. kolu protiv cibone, igralo se u podne, 500 ljudi u pioniru. doktorska partija marsha, i brutalno kucanje nedovica preko bojana bogdanovica. sećam se i ja tog meča, od tih 500 ljudi koji su tad bili u pioniru danas barem 450 aktivno zviždi zbog nepotizma 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 4 minutes ago, laki perkos said: sećam se i ja tog meča, od tih 500 ljudi koji su tad bili u pioniru danas barem 450 aktivno zviždi zbog nepotizma Mozda i svi preziveli ili pak oni koji nisu otisli u inostrabstvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 Mislim da sam te sezone bio na svakoj nasoj domacoj tekmi. Uvalin Youngu: "Why don't you fucking press!??" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 2 hours ago, placebo said: The American shooter is expected to be announced as the new member of Crvena Zvezda Eto popravljeno. Jedva cekam da vidim kako ce se uklopiti u ovaj nas vasar, i kako je zamisljena njegova uloga. Ali brat Stimara, pa da li je realno? Kao on je korekcija na ovaj nas roster, i on ce nam rijesiti neke probleme i uciniti nas ozbiljnijom ekipom? Igrac koji je u utakmicama za trofeje igrao < 5mins po utakmici. On moze da bude nas drugi/treci centar u KLS-u zbog drzavljastva, sve ostalo neka nam je Bog u pomoci. Kosmar sezona. Dovodimo rejects, sta god je slobodno na marketu - pa ce gospodin Sakota to da zapakuje u jednu ozbiljnu masineriju. 17 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 1 minute ago, Princeton21 said: Eto popravljeno. Jedva cekam da vidim kako ce se uklopiti u ovaj nas vasar, i kako je zamisljena njegova uloga. Ali brat Stimara, pa da li je realno? Kao on je korekcija na ovaj nas roster, i on ce nam rijesiti neke probleme i uciniti nas ozbiljnijom ekipom? Igrac koji je u utakmicama za trofeje igrao < 5mins po utakmici. On moze da bude nas drugi/treci centar u KLS-u zbog drzavljastva, sve ostalo neka nam je Bog u pomoci. Kosmar sezona. Dovodimo rejects, sta god je slobodno na marketu - pa ce gospodin Sakota to da zapakuje u jednu ozbiljnu masineriju. Drugi ili treci igrac u KLS, ma ajte molim vas, kad smo mi to postali San Antonio? Aj malo realnosti, nije na odmet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 (edited) 13 minutes ago, Princeton21 said: Eto popravljeno. Jedva cekam da vidim kako ce se uklopiti u ovaj nas vasar, i kako je zamisljena njegova uloga. Ali brat Stimara, pa da li je realno? Kao on je korekcija na ovaj nas roster, i on ce nam rijesiti neke probleme i uciniti nas ozbiljnijom ekipom? Igrac koji je u utakmicama za trofeje igrao < 5mins po utakmici. On moze da bude nas drugi/treci centar u KLS-u zbog drzavljastva, sve ostalo neka nam je Bog u pomoci. Kosmar sezona. Dovodimo rejects, sta god je slobodno na marketu - pa ce gospodin Sakota to da zapakuje u jednu ozbiljnu masineriju. najveci vasar smo sa kevinim panterom u timu, i sa njegovih 15 minuta po utakmici. ako bi se to eliminisalo nekim cudom, prestali bi da budemo bas toliki vasar, bez obzira sto stimara i ovaj panter verovatno nisu bas idealan dodatak na ovaj tim. ali ipak su profesionalni kosarkasi. Edited December 25, 2019 by Haggard 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 @Tony, sjecas li se Stimceve uloge u proslom mandatu u KKCZ i njegovih nastupa u ovim ozbiljnijim utakmicama? Kakvu ulogu Stimca sada ocekujes na ovaj roster, i sta dobijamo tacno sa njim? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts