Manu Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 [mention=325]Manu[/mention] dobar duel? Prilicno dobar, neizvestan pre svega. Super produkciju ti donose glavni igraci ove nedelje. Veceras su nam obojici skoro puni rosteri, bitni vece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted December 6, 2019 Author Share Posted December 6, 2019 @Skyglider imaš tri igrača sa O i nijednog na IR i posle pričamo o redovnosti/neredovnosti 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Odrađuje ggggg ovo rutinski, čestitke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 (edited) 21 minutes ago, djole said: @Skyglider imaš tri igrača sa O i nijednog na IR i posle pričamo o redovnosti/neredovnosti I jednu izmenu do sada 😄 ali makar ima dobar skor i taman debunk-uje ove teorije da je velika prednost kada svaki dan uzimas nekog sa FA 🙂 Anyway, moram jos jednu suzu da pustim zbog Bertansa, kakav bi dodatak bio na ovu moju ekipu majko moja, kakav potez, ebalo me raspalo spansko drvo... Edited December 6, 2019 by vladaboss90 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted December 6, 2019 Author Share Posted December 6, 2019 (edited) 1 hour ago, vladaboss90 said: I jednu izmenu do sada 😄 ali makar ima dobar skor i taman debunk-uje ove teorije da je velika prednost kada svaki dan uzimas nekog sa FA 🙂 ma dobro, mene delje jer igram bez prva dva pika, pri čemu ne mogu nijednog na IR, ali svakako ga ništa ne košta da proba sa nekim zabodom sa FA dok čeka ove povređene Edited December 6, 2019 by djole 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 2 hours ago, Shonewizard said: Odrađuje ggggg ovo rutinski, čestitke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 3 hours ago, djole said: @Skyglider imaš tri igrača sa O i nijednog na IR i posle pričamo o redovnosti/neredovnosti I sta ako imam tri igraca sa O ? Moja je stvar dal cu da ih drzim na klupi ili na IR. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Čim me nema par dana moji odmah propuštaju, pašće prvi poraz. 😕 Jokiću, dokle više? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 @vladaboss90 Vladoooo drzim se jos!! Nerealne fg% imam za sada, jer mi je tim koncipiran da pripaljuju bez savesti i rezona. 51.43% a do sada u sezoni imao ispod 43% Danas tebi pun tim, sutra gistro meni. imas 1 tekmu vise do kraja Samo da prezivim nekako vcrs. Igraju ovu nedelju moji daleeeko iznad ocekivanja. Samo nek' nastave. Ti ces se vec snaci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 21 minutes ago, Squabbit said: Vladoooo drzim se jos!! Nerealne fg% imam za sada, jer mi je tim koncipiran da pripaljuju bez savesti i rezona. 51.43% a do sada u sezoni imao ispod 43% Danas tebi pun tim, sutra gistro meni. imas 1 tekmu vise do kraja Samo da prezivim nekako vcrs. Igraju ovu nedelju moji daleeeko iznad ocekivanja. Samo nek' nastave. Ti ces se vec snaci... Ima vremena i FG da se okrene 😄 bice uzbudljivo svakako, dosta kategorija ce biti u igri do kraja verovatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Još jednom da kažem Jokiću da je sisa. Toliko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Jokic igra statisticki najbolji novembar u svojoj karijeri 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted December 7, 2019 Share Posted December 7, 2019 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted December 7, 2019 Share Posted December 7, 2019 Jbt koju nedelju Jimmya ja prozivljavam protiv sebe. Jos sad vidim da ima utakmicu i u nedelju, im done. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 7, 2019 Share Posted December 7, 2019 Ode mi Hud, a bio mi je jedan od omiljenih igrača. Dobar ppm, fg% kao centar, bez izgubljenih... jbg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 7, 2019 Share Posted December 7, 2019 kakvo je ovo sranje imam sest utakmica u ova dva dana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Još se i dobro držim, Ratzen do danas 160+ minuta više. Svaka čast, 460 poena na 52% iz igre i preko 0, 5 PPM, brutalno. Biću prezadovoljan minimalnim porazom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 On 12/7/2019 at 9:07 AM, oɹəd™ said: Ozbiljan metiljavko a branim ga ovde od napada amatera jos od drafta... i ovako da me ujede za srce vise nije igrao no sto je igrao, i to 3 razlicite povrede imao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Ratzen, čestitke na pobedi! Baš si me odvalio, prvi poraz i to ubedljiv, neverovatne brojke u dosta kolona. Srećno u nastavku i vidimo se u PO. 🙂 Grofova kletva je počela. Valjda će da se otkači od mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Na kraju sam ja skupljao kategorije umesto Squab-a, neverovatna nedelja njegovih, moji malo podbacili, taman toliko da se nekoliko kategorija resi u njegovu korist - 2 off skoka, 2 trojke, itd. U svakom slucaju, cestitke @Squabbit, zasluzena pobeda. Sad mi slede dva teska duela - prvo protiv Nakamure, a onda ide Manu i drogos Ejton koji se naravno vraca taman kad pocne duel. I za kraj - poslednji put, obecavam - Daaaaviseeeeee 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Sutra cestitke, sad videh da vanvleet ode na 2 meseca..Proigrali svi ovo kolo, opste ludilo. Videmon se u A za 2 godSent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 6 minutes ago, Squabbit said: Sutra cestitke, sad videh da vanvleet ode na 2 meseca.. Gde si ovo procitao, ja nigde ne mogu da nadjem koliko ce da bude Out? Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Najveći dobitak ove nedelje: Lauri je živ Generalno, i dalje je to slabo, na mišiće protiv Pera koji je toliko oslabljen. Poena, trojke, ppm, donekle i as., su sami vrh lige, ostalo sve problematično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 @Manu nisam se nadao ovakoj nedelji. Bas su brutalni bili moji igraci. Srecno u nastavku sezone 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 samo da izjavim da ja ne priznajem ovaj rezultat i ovaj poraz. skandalozan raspored poslednja dva dana. ja ovo u zivotu nisam doziveo. i tako umesto sigurne i ubedljive pobede, doziveo sam tezak poraz. cestitke shonetu koji nije prestajao sa provokacijama tokom cele nedelje i vrsio pritisak na svakoga redom, sto nije bas u skladu sa fer plejom. sve u svemu rezult iz not real. jebacu u vas sve redom samo da moji igraci popiju coldrex, prestanu kaciti stolove sa malim prstomi i sl. budem li imao ovakav raspored, razmislicu o istupanju iz lige. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts