Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, stefan81888 said:

Gde beše može da se vide igrači koji su stavljeni na trade block? Ili su beše sklonili to? Čisto da prelistam. 😄

sta treba stefi?

Posted
26 minutes ago, vladaboss90 said:

Towns sad nasao da baca pesnice kad je cupavo sa Stefijem. Valjda nece mnogo da ga rebnu, jedna tekma dovoljna kazna.

Baš imam sreće. 

• Like 1
Posted

Videcemo sta je sa Turnerom, 3ci je pik ne bi valjdalo da zglajzne debelo...

Sucut onom ko ja draftovao Stefa...
Draymond bi morao da ima grancini TD sada.. neki jadni ali neki, valjda ga nece gasiti na pola sezone jer im onda ne gine najgori skor u istoriji...

Vara rezultat izmedju slawe i mene.. Mislio sam da sam pobegao u par kategorija, ali sad bez Dejontea 1 tekmu (odmaranje) i bez Turnera 2, ispada da ja imam manjka meceva do kraja kola..

Posted
1 minute ago, Squabbit said:

...

Sucut onom ko ja draftovao Stefa...
Draymond bi morao da ima grancini TD sada.. neki jadni ali neki, valjda ga nece gasiti na pola sezone jer im onda ne gine najgori skor u istoriji...

lično očekujem da shutdownuju draymonda pre ili kasnije (nemam nikakvog interesa u tome, odmah da kažem)

Posted

Pa zato i kazem... potpisao novi ugovor, sad kada ce i da li ce ne znam.

smrdi mi da hoce, ali u svetlu novih dogadjaja mora zbog nekoga i publika da dolazi.. Nesam pametan, ce da vidimo, je l' te..

Posted (edited)

Cj Mekalum/ sweet lou /burks na lageru.Treba mi centar ili pf

ajde b ligasi da otvorimo sezonu trejda

Edited by Mile1
Posted
30 minutes ago, Manu said:

Steta za poverdu Stepha, glupo je sad pisati bilo sta o duelu protiv pere

Nema veze ni tebi ne igra Ayton svakako....više me zeza trenutno Winslow i Valanči što nikako da skinu minc restrikšn

Posted

E pa Rope spremi se onda veceras za unleashovanog Sabonisa i Rosea protiv Chicaga. Tu je i Isaac da sam okrene blokade, sutra ujutru ocekujem rezultat u ogledalu.

Posted
15 hours ago, Manu said:

E pa Rope spremi se onda veceras za unleashovanog Sabonisa i Rosea protiv Chicaga. Tu je i Isaac da sam okrene blokade, sutra ujutru ocekujem rezultat u ogledalu.

Nije u ogledalu ali je bolje od toga. Bravo za moje pulene, posebna pohvala za Lamba.

Masina.