Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
2 minutes ago, Amigo said:

Prije svega sam mislio da je nas Golf bio bolji od nemackog, kao i Marlboro :classic_biggrin:

Uostalom, Malboro i nije njemacki 😄 

EDIT: Malboro je domaci crnogorski brend, to svima da je jasno!

Edited by Beonegro
  • Ha-ha 1
Posted
Just now, Beonegro said:

Ma kad su šta znali Nemci da naprave....i tog golfa, da im nismo bili mi u Sarajevu...nikad ne bi izašla 3,4,5 itd. Još bi oni proizvodili "dvojku"....

Posted
2 minutes ago, Beonegro said:

Malboro od cuvenog hercegovackog virdzinija duvana :classic_biggrin: kad neko ima bronhitis doktori su prepisivali odlazak na more zimi i steku marlbora :lala2:

1 minute ago, Constantin said:

Ma kad su šta znali Nemci da naprave....i tog golfa, da im nismo bili mi u Sarajevu...nikad ne bi izašla 3,4,5 itd. Još bi oni proizvodili "dvojku"....

Tako je, ja ne znam sto mi ovde gubimo vreme da dokazemo da je Nemacka bila bolja od SFRJ:smiley33:

Posted

Kinderlada je definitivno najbolja, mada i sada kupujem radije Eurocrem nego Nutelu. (valjda je trebalo da bude Eurocream:smiley33:)

Kinderlade ovde kod mene nema, ima li je u Evropi?

• Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, Beonegro said:

Mislis komercijalno gledano? Jeste dok u Nisu FM nije otvorio fabriku.

Na stranu nikotinski brend da nije vase veze bilo cela estrada (ukljucujuci i politicare) bi nam bila gologuza u godinama sankcija. Sve se nabavljalo kod sanera, a stizalo wholesale linijom Bari - Bar 😂, pa odatle distribucija. To u vreme pre «banana» i ostale robe iz Juzne Amerike.

Od devedesetih najbolje obuceni balkanski politicari su bili Crnogorci, ostali ko socijalni slucajevi prema njima.

Edited by Plavi Golub
Posted
21 minutes ago, Amigo said:

Nisam imao pojma. Odkuda onda jos Kinder jaje i jos neki Kinder proizvodi:smiley33:

Nemoj da jedes zumance, nije zdravo. :P

• Ha-ha 1
Posted (edited)
19 minutes ago, mrd said:

Nemoj da jedes zumance, nije zdravo. 😛

Znam da nije zdravo, moj recept, kupis bjelanca u tetrapaku, stavis jedno 5-6 supenih kasika, zaseceris steviom, umutis mikserom i dodas po zelji, borovnice, kupine, jagode i malo chia sjemenki.

Obozavao sam ove cokolade, punjene kremom :classic_blush:

cokolada-samo-ti-volim-te-zvecevo-100-g-

@mrd ovo se ne odnosi na tebe :classic_biggrin:

Edited by Amigo
Posted
2 minutes ago, Amigo said:

Znam da nije zdravo, moj recept, kupis bjelanca u tetrapaku, stavis jedno 5-6 supenih kasika, zaseceris steviom, umutis mikserom i dodas po zelji, borovnice, kupine, jagode i malo chia sjemenki.

Obozavao sam ove cokolade, punjene kremom :classic_blush:

cokolada-samo-ti-volim-te-zvecevo-100-g-

@mrd ovo se ne odnosi na tebe :classic_biggrin:

Ja nisam cokolada, tako da sam tu bezbedan.

Posted

Uplašili se ovi iz Ferera da im Kinder Lada ne uništi Nutelu pa je ukinuli posle raspada SFRJ 🙂 . Skoro sam se zajebao, odnosno zeznuli me mangupi pa mi rekli da je Lino Lada ista kao nekad KL. Nije ni za poređenje a kamoli da je ista.

Posted (edited)
20 hours ago, Amigo said:

Kinderlada je definitivno najbolja, mada i sada kupujem radije Eurocrem nego Nutelu. (valjda je trebalo da bude Eurocream:smiley33:)

Kinderlade ovde kod mene nema, ima li je u Evropi?

Svestan si naravno da aktuelna receptura i ukus Eurokrema nisu isti kao "predratni"? 

Od aktuelnih kremova najpriblizniji po recepturi i ukusu "originala" je Jaffa krem.

Postojeci eurokrem se ne proizvodi vise po recepturi i licenci italijanske Gandole kao ranije. Ta recepturu i licenca koristi se trenutno u proizvodnji  Jaffa krema.

Edited by tomas.hokenberi
  • Like 2
Posted
21 minutes ago, tomas.hokenberi said:

Svestan si naravno da aktuelna receptura i ukus Eurokrema nisu isti kao "predratni"? 

Ovo je tacno. Kao da su ispustili dzak secera i stipsare na lesniku.

22 minutes ago, tomas.hokenberi said:

Postojeci eurokrem se ne proizvodi vise po recepturi i licenci italijanske Gandole kao ranije. Ta recepturu i licenca koristi se trenutno u proizvodnji  Jaffa krema.

a ovo je dobro znati,

Posted

Ta recepturu i licenca koristi se trenutno u proizvodnji  Jaffa krema.

Ovo je sjajna informacija! Još samo da nađem nekoga da mi ga doturi do Nemačke...
Posted

Ja sam mislila da je Kinderladu zamenila Linolada. Kupujem je i kupujem i Jaffa krem...za palačinke su odlični..

I za nijansu više mi se sviđa Jaffa krem.