Jump to content

Recommended Posts

Posted

Crnjak s ovim povredama. Takmičarski kalendar po sistemu hljeba i igara uzima danak. Igrači istrošeni dolaze na reprezentativne pripreme, zamor materijala će doći na naplatu kad-tad.

Posted

Sad Milutinovu sviraju korake, nije nijednu nogu pomjerio, da ne pominjem što se onaj tuljan navalio na njega i spustio ruke 😂

Kažnjavamo mi ovo u drugom

• Like 1
Posted

Bobi uzasan, nema spora, ali kakvi su ono baloni na njega? Daj mu brzu loptu, pa ne igra protiv beka na mismatchu nego protiv Burusisa. Ne moze ovaj da ga gradi toliko dugo koliko lopta putuje.

Posted
16 minutes ago, mmajstor said:

gde igra konjaris? 

Potpisao za Oly za ovu sezonu cini mi se. A ovaj Athinaiou sto povredi potpisao za Pao sada, inace bivsi Oly-jev igrac

• Thanks 1
Posted

Setili smo se nakon 5 utakmica da Milutinov kuca sve sto mu se baci u okolini obruca. Dovoljno da budem zadovoljan ovom utakmicom.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Beonegro said:

Sad Milutinovu sviraju korake, nije nijednu nogu pomjerio, 

Jeste pri sutu... pivotirao desnom nogom pa se odrazio na levu. 

Posted
Just now, ИEsA IlIC said:

igraju odlicnu odbranu

Onako bih i ja igrao odbranu da mi ništa ne sviraju 🤩

Cićmi skine loptu ISPRED igrača i ovaj ga uhvati otpozadi, oni njemu sviraju faul 🤩

• Like 1
Posted
1 minute ago, Laki21 said:

Jako smo loši, Bobi, Bogdan i Birčević jezivi.

Što Bogdan, 12 pojena i par asistencija za poluvrijeme nije baš jezivo

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Sudije, ovi kamenjari naloženi pred domaćom publikom, mi sa nekim neinteligentnim potezima...u suštini sa Jokićem bi ovo išlo na laganih 10+.

Nastaviti sa zatvaranjem Janisa i tražiti ritam u napadu, rezultat u drugom planu 🤠