JPM Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago (edited) 4 minutes ago, djura.net said: Zavisi. Ako je neko iskoristio njegovo ludilo da izbaci u prvi plan pred izbore temu imigracije (sad je vec sasvim jasno da ce to biti kljucna tema izborne kampanje), vrlo je vazno ko je ta osoba ili osobe koje su to ucinile. E pa upravo o tome ja govorim. Glasom Zdravka Mamić "I te političare i kampanju nabijem na kurac". O tome se radi. Sve je ideologija, politika, kampanja. Neko ubistvo pokušava da iskoristi za svoj profit. Jebeni vrli novi svet. EDIT: Pedesetogodišnji psihijatar je otvoreni kritičar islama i promovisao je teorije zavere u vezi sa navodnom zaverom nemačkih vlasti da islamizuju Evropu. I aj sad... islamofob koji u strahu od islamizacije pobije katolike. Edited 18 hours ago by JPM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago (edited) 3 hours ago, JPM said: Sve vere su trovačke, sve su u osnovi diskriminatorne u odnosu na druge, pa su samim tim plodno tlo za rađanje mržnje. Iz te mržnje onda izranjaju ovakvi, nedovoljno sposobni da razumeju da njihova zatucanost predstavlja samo predvorje ludare a ne bilo kakav legitimni stav. Pa sad ... ne vidim da Hrišćani/Budisti/itd prave ovakva sranja. Očigledno ima nešto sa samom ideologijom Islama i/ili okruženju gde se praktikuje. Takođe, možda ima i do same ideologije ostalih religija i/ili okruženja, tako da se takve stvari ne dešavaju. Malo posle ubistva kartunista Charlie Hebdo-a (zbog jebene karikature Muhameda), The Onion je objavio neku fotografiju Isusa, Hindu bogova itd kako seksualno ekploatišu jedni druge sa natpisom: niko nije poginuo zbog ove fotke. Evo, našao sam: https://theonion.com/no-one-murdered-because-of-this-image-1819573893/ Edited 17 hours ago by Darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 8 minutes ago, Darko said: Pa sad ... ne vidim da Hrišćani/Budisti/itd prave ovakva sranja. Očigledno ima nešto sa samom ideologijom Islama i/ili okruženju gde se praktikuje. Takođe, možda ima i do same ideologije ostalih religija i/ili okruženja, tako da se takve stvari ne dešavaju. Malo posle ubistva kartunista Charlie Hebdo-a (zbog jebene karikature Muhameda), The Onion je objavio neku fotografiju Isusa, Hindu bogova itd kako seksualno ekploatišu jedni druge sa natpisom: niko nije poginuo zbog ove fotke. Evo, našao sam: https://theonion.com/no-one-murdered-because-of-this-image-1819573893/ Tvoja poenta je da je islam militantniji, i sa time se slažem. Ali sve religije diskriminišu druge, samim tim praveći odličnu osnovu za podvojenost, a zatim i mržnju. I u tom islamu, 99% vernika nije sklono zločinima, 95% verovatno uopšte nije ni agresivno, ali tih 1% načine veću štetu u odnosu na sve ostale. Stava sam da bi civilizacija bila daleko bezbednija bez nepotrebnih dogmi poput religije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 14 minutes ago, JPM said: I u tom islamu, 99% vernika nije sklono zločinima, 95% verovatno uopšte nije ni agresivno, ali tih 1% načine veću štetu u odnosu na sve ostale. Manje više se slažem, mada je suviše mnogo retarda izlazilo na proteste oko karikature Muhameda tražeći žešću kaznu. 16 minutes ago, JPM said: Stava sam da bi civilizacija bila daleko bezbednija bez nepotrebnih dogmi poput religije. Mislim da će vremenom uticaj biti sve manji i manji, i slažem se da je dogma problem. Mada je dobro pitanje šta čini religiju popularnog - al to je drugu temu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts