Constantin Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 19 minutes ago, mister-no said: Čumić, posle dužeg vremena jedan interesantan igrač. Brz, konkretan, daje i golove.. Misliš..može da prođe sa 300 000 + 30% ??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 6 minutes ago, Constantin said: Misliš..može da prođe sa 300 000 + 30% ??? Sve moze ako se gazde klubova dogovore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Sme li se ovde govoriti o ponistenom golu Macve zbog nepostojeceg ofsajda, kao i o dosudjenom ofsajdu koji nije bio, par minita pre toga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Ja sam video samo jednu situaciju na snimku, još snimano samo jednom kamerom. Je l' ima negde slike/snimka obe situacije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 6 hours ago, Železničko gnomče said: Sme li se ovde govoriti o ponistenom golu Macve zbog nepostojeceg ofsajda, kao i o dosudjenom ofsajdu koji nije bio, par minita pre toga? sme, al prvo da pričamo o poništenom golu Voždovca i ofsajdu Marina. zakačio vesti sinoć na areni, drugi nije bio sigurno, ne sećam se prvog, al kod drugog za pola metra omašio igrača u suštini najzanimljivije je bilo u Ivanjici, al izgleda niko nema pojma o tome niti je ko to pratio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 (edited) 17 minutes ago, Stoned Laki21 said: sme, al prvo da pričamo o poništenom golu Voždovca i ofsajdu Marina. zakačio vesti sinoć na areni, drugi nije bio sigurno, ne sećam se prvog, al kod drugog za pola metra omašio igrača u suštini najzanimljivije je bilo u Ivanjici, al izgleda niko nema pojma o tome niti je ko to pratio Ja sam nešto malo ispratio, trener Javora je vidno bio uznemiren, e sada da li zbog sedmice ili nečega drugoga, ja nemam pojma. Isprozivao Kosana, pa otišao sa KZŠ, posle Kosan isprozivao novinare i otišao, i tako.... Edited December 3, 2019 by Don Laki Juan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 (edited) 1 hour ago, 21Barkley said: Ja sam video samo jednu situaciju na snimku, još snimano samo jednom kamerom. Je l' ima negde slike/snimka obe situacije? Odmah, dobri moj Barkli, stize: Situacija 1, 83-i minut Situacija 2, 86-i minut: Mislim sve ove situacije se desavaju, samo me cudi da avangardni gtr borci za spas srpskoga fudbala ovakve detalje ispuste. 40 minutes ago, Stoned Laki21 said: sme, al prvo da pričamo o poništenom golu Voždovca i ofsajdu Marina. Pogledaj malo iznad na ovoj strani. edit: vezano za Nis, koliko sam ja razumeo onog Bondzulica iz Javora, on alaudira na to da je Cika Misatm namestio neku utakmicu pre 3 godine, verovatno protiv njega. Edited December 3, 2019 by Železničko gnomče Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 (edited) Ako nemaš šta ti "potegni" Radnički, Tončeva, Niš... Bondžulić je na KZŠ komentarisao izjavu "čika Miše", date nekoliko dana pre o guranju Brodarca i njegovih mlađih kategorija, a zatim pomenuo neku utakmicu od pre tri godine i tima koji je vodio Kosanović (pretpostavljam da je to bio Borac Čačak i njegov opstanak). Malo se dotakao i aktuelne utakmice, ali biranim rečima: Quote – Честитам играчима Радничког, извињавам се нашој публици на приказаној игри. Али... Морам да будем искрен према себи и водим рачуна шта ћу да кажем. Млад сам тренер, данас могу много да научим. Ваља изучити школску игру Радничког, како нас је победио и надвисио у свим елементима. Остаје, ипак, горак утисак из првог полувремена, односа и критерујума на терену – бирао је сваку реч, успореним тоном, Игор Бонџулић. "Nameštenog sudiju" je spomenuo neki penzioner, a valjda u ulozi novinara, pa je Čika Miša puk'o i rekao sl: Žalili su se onda iz Ivinjice da im je poništen regularan gol 0:0, a da je prvi gol Radničkog postignut nakon faula nad njihovim golmanom, a pominju i nedosuđen penal za njih. Nisu objasnili samo kako su primili ostalih 6. Gledao sam sinoć na Areni i slažem se sa Radojičićem....kaže da nije bilo faula i da je poništen regularan gol Javora (5. 6. minut ?) ali da je gol Radničkog regularan, a da golman Javora nije imao nikakav kontakt sa igračima Radničkog. Penala ni u njavi. Igrači Javora su sami dali tri gola, ovako ili onako.... Edited December 3, 2019 by Constantin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 Apropro ove rasprave (delom i obrisane) o ponostenim golovima i ofsajd situacija... Posle duzeg vremenskog perioda odgledao sam dve superligaske utakmice pre cca 15-20-ak dana i strasno koliko je kvalitet igre Napretka izgubio odlaskom trenera i par igraca. Hteo sam i tada da napisem( sto zbog lenjosti, sto zbog nedostatka vremena) tj da izdvojim dva glavna utiska sa utakmice protiv Cuke: prvi he kvalitet fudbala, odnosno nedostatak istog. I pored golova, do 60min nismo videli bukvalno jedan fudbalski element ( bez duplog pasa, akcije, sanse, dobrog Csuta ... Itd) 2 Drugo i najvaznije je kvalitet sudjenja i sudija.Tu dolazimo i do dodirnih tacaka sa utakmicama CZV i Prtzna... Glavni je bio manje-vise OK, bez kardinalnih gresaka... Ali zato prvi pomocnik, blago je reci katastrofa. Konstantno je kasnio, lose se postavljao i procenjivao ofsajd situacije, previse pogresnih procena kod faulova pored aut linije i totalna nesigurnost kod dosudjivanja auta ( cekao da mu glavni da znak). I to nije nesto novo, to je nesto sto se ponavlja iz sezone u sezonu, sudije su nam sve losije( o kvalitetu fudbala i da ne pricam), i to samo gledajuci utakmice "manjih klubova". Kada se u jednacinu ubace i Partizan, Czv , situacija je jos alarmantnija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 Bem ti život i srpski fudbal kad se AlKosan naziva čika Mišom a isti se buni što mu ivanjička publika ne veruje da je pošteno dobio sa 7:0 Još talasa na konferenciji a namestio je barem hiljadu mečeva u svojoj karijeri, možda bi bilo bolje da nam kaže kako je menjao igrača u Zvezdi na poziv Juse Bulića na primer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 2 hours ago, laki perkos said: Bem ti život i srpski fudbal kad se AlKosan naziva čika Mišom a isti se buni što mu ivanjička publika ne veruje da je pošteno dobio sa 7:0 Još talasa na konferenciji a namestio je barem hiljadu mečeva u svojoj karijeri, možda bi bilo bolje da nam kaže kako je menjao igrača u Zvezdi na poziv Juse Bulića na primer Pošto me prozivaš, da te ne uskratim odgovora. Kosana zovem "Čika Mišom" od utakmice Napredak - Radnički u Kruševcu, čuvene konferencije za medije i nameštanje Lalata od strane Valentine PR-ke Napretka i onog zatvorskog čuvara koji ga je psovao sa dovratka sale i bežanja sa lice mesta. Tada je Lalatović nekoliko, na jedan specifičan način u obraćanju Kosanoviću upotrebio to "Čika Mišo".... Nije se Kosan bunio što mu publika ne veruje da nije namestio 7:0 već što ga je od prvog minuta psovala. To što on ne može da se "isključi" kad počne utakmica, njegov problem, ali za razliku od Lalatovića pa i Nenada Milovanovića, ne komunicira sa publikom, bar ne u tolikoj meri da bude isključen. Znao je on na poluvremenu da "ode da piški" kao u Nišu.... Talasanje na konferenciji....pa jbm ga igraš utakmicu danas i prozivaš nekog da je namestio utakmicu od pre tri godine. Bondžulić nije direktno prozvao Kosana da je namestio utakmicu u Ivanjici, ali nešto u naznakama oko kriterijuma suđenja. Da je sudija "namešten" onako "u prolazu" je nabacio nekakav penzioner koji je sedeo u konferencijskoj sali i to kad je skoro sve bilo gotovo. Budući da vrlo često prisustvujem KZŠ tačno sam skapirao profil tog čičice. Takvih ima i u Nišu na KZŠ..."prijatelji kluba" "veterani" neki koji se vazdan muvaju oko kluba i osim njihovog prisustva (ulaz za džabe na stadion) nikakva korist. Zašto, ako i piše za neki portal, neke novine ili bilo kakve medije, nije postavio konkretno pitanje, nego onako u prolazu. Ovo bi mu bilo u rangu, što ti navodiš Pero, kao da za dve-tri godine, apropo neke utakmice npr. Voždovac - Čukarički, a koju "Brđani" dobiju sa 7:0, a sada im je trener Miloje, trrener domaćih mu spočitava da je igrao nameštenu utakmicu u Nišu, jer su im se igrači Radničkog tada "sklanjali" (mislim na Zvezdu). Sad, da li je Kosan zaslužio neke stvari da mu se saspu u lice, a on se pravi francuska sobarica je 50-50 ali što prozivaš mene....nije fer. Znaš i sam koliko će to da te košta...izraženo u zaječarskoj valuti, Drugi put dobro razmisli.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 Gde bre Niški tebe da prozivam, prvo moj si zet, drugo koštaće me više nego da plaćam vinjake Kosanoviću samo mi smeta pravo da ti kažem ta bahatost kod Kosana i ovih kod kojih trenutno služi pa onako kao taj čičica dobacujem sa pristojne daljine. u srpskom fudbalu nema nevinih i naivnih a ovi koji traju 100 godina unazad su najmanje podobni da se za nešto bune. uzgrad pitaj Kosona kako je na poruku sa pejdžera menjao igrače dok je bio trener zvezde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 1 minute ago, laki perkos said: Gde bre Niški tebe da prozivam, prvo moj si zet, drugo koštaće me više nego da plaćam vinjake Kosanoviću samo mi smeta pravo da ti kažem ta bahatost kod Kosana i ovih kod kojih trenutno služi pa onako kao taj čičica dobacujem sa pristojne daljine. u srpskom fudbalu nema nevinih i naivnih a ovi koji traju 100 godina unazad su najmanje podobni da se za nešto bune. uzgrad pitaj Kosona kako je na poruku sa pejdžera menjao igrače dok je bio trener zvezde Ćuti...bolje preko pejdžera nego da mu uleti na poluvreme u svlačionici i našamara pred igračima. Što se tiče Kosana i Ivanjice....ništa ja tu ne bih menj'o....daklem Ako si im "Čika Mišo" rekao... Video si i kod nas na Zapadu, ona trojica-četvorica standardnih pljuvača i psovača....meni je srce na mestu kad se okrene Lalat, Debeli Neško pa i Kosan i napuši ih. Pa brate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 Je li bio ofsajd ili je bio ofsajd? Sudije najvece zlo u fudbalu. Kao da se zbog njih igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 nema veze, nije uticalo na krajnji rezultat 4 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 Koji amateri.Kakva je ono odbrana jbt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 17 hours ago, John Dies at the End said: Posle duzeg vremenskog perioda odgledao sam dve superligaske utakmice pre cca 15-20-ak dana i strasno koliko je kvalitet igre Napretka izgubio odlaskom trenera i par igraca. Samo ti jinxuj brate 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 7 minutes ago, Dropkick Murphys said: nema veze, nije uticalo na krajnji rezultat Pravda zadovolhena. Bika bi sramota da je mnogo bolja ekioa zakinuta sudijskim neznanjem elementarnih pravila. Svaka cast sto su i u nadolnadi isli po 3 zasluzema boda i nisu cekali kraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 Na kraju ce da ispadne da ih samo mi nismo dobili... 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 To ja govorim godinama. Pecat naseg trenera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 4 minutes ago, tsva said: To ja govorim godinama. Pecat naseg trenera. Tacnije dve god, nemo da si na kraj srca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 Nekad stvarno pomislim ima li poente gledati domacu ligu, da li kada je Partizan ili Zvezda vise favorizovan, svejedno. Engleske i nemacke nize lige su svemirski brod za ove nase livadare, sudjenje i celokupnu mafijasko-mesetarsku atmosferu oko fudbala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 Bitno da se danas video napredak u igri Partizana.... Izvinjavam se bilo jače od mene 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 Da li je realno da je Zvezda jedina ekipa koja ne moze ni da sutne u okvir gola Partizana? Bas sramota jbt, njima gol nije dao samo ko nije sutnuo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts