Jump to content

Recommended Posts

Posted

Lalatu je ovo bio 12. klub u Srbiji, s tim da je Vojvodinu i Radnicki iz Nisa vodio po 2x.

Trenirao je pola Super Lige Srbije. 

Nije trenirao samo Partizan, TSC, Novi Pazar, Javor, Mladost Lucani, Radnik Surdulica i ove novopridosle IMT i Zeleznirac. 

Kako mu ne dosadi? :smiley33:

• Like 2
Posted (edited)
39 minutes ago, Kooineeperk said:

Lalatu je ovo bio 12. klub u Srbiji, s tim da je Vojvodinu i Radnicki iz Nisa vodio po 2x.

Trenirao je pola Super Lige Srbije. 

Nije trenirao samo Partizan, TSC, Novi Pazar, Javor, Mladost Lucani, Radnik Surdulica i ove novopridosle IMT i Zeleznirac. 

Kako mu ne dosadi? :smiley33:

Voli. U Lalatovom ogromnom pitomom srcu ima mesta i za sve drugoligaše. A ne samo za nestašne starlete i nedozvoljena sredstva k'o što vele dežurni zlobnici. 

Edited by Molina23
Posted
28 minutes ago, Constantin said:

U ovom kolu, osim u Pančevu, sve kečevi, a kladioničari ?

Paaa ... Ovi tvoji su pomalo kritični ... 😛 

A i veterani iz Lučana mogu lako da izvuku barem X u Ivanjici ...

Posted
21 minutes ago, mare80 said:

Ivanjičanima gori pod nogama...što bi rekao Bole (Crni Gruja) moraju da azapnu iz petinih žila i kako znaju i umeju da pobede....

Ovi moji....prednost je trener. Mislim da asu napravili loš potez sa ovim trenerom. Inače u poslednjih 9 utakmica imaju dve nereešene i 7 poraza.Primaju bar dva gola po utakmici, a i navijački gledano....tri boda ostaju u Nišu...:bravo:

Posted
Just now, Barkley#34 said:

Biće i kod nas čupavo, neće se Pazar predati.

Da...oni su vidjeni za play out. Od borbe za Evropu, borba za opstanak. Nemaju loš tim, ali previše eksperimentišu sa trenerima. Što reče @Perkos2 tamo na "Liga 5" nije dovoljno da imaš 11 vrhunskih igrača i da je to garant dobrog rezultata, treba to skockati. Pitanje je koliko će Adem ili Suma da zapnu...kod nas u ligama ne treba ni jedan faktor isključiti.

Posted

Radnicki prilicno lako dobio i Spartak. Fin fudbal igraju, isplati se otici na stadion.

Kakva je racunica za Evropu, je l' ide i peti ili samo prva 4?

Posted
41 minutes ago, Del Piero said:

Radnicki prilicno lako dobio i Spartak. Fin fudbal igraju, isplati se otici na stadion.

Kakva je racunica za Evropu, je l' ide i peti ili samo prva 4?

Mislim da ide i 5.ukoliko kup ne osvoji neko ko vec nije obezbedio jevropu.

• Thanks 1
Posted

Ljajic citavu karijeru gradio na osnovu talenta, a Boga mi je imao veliki hajp od strane novinara. Na kraju bolja karijera od mnogo boljih igraca, ironija zivota. Igrac za mali fudbal dusu dao.

Posted
On 4/6/2024 at 12:54 PM, mare80 said:

Za sad po planu :smiley2:

• Ha-ha 1
Posted (edited)
3 minutes ago, mare80 said:

Će pobegnete grobaru sa lopate ... 🙂 

Uuuuu...tu smo već postali majstori.

Sa mnogim ljudima pričam i veliki broj Nišlija i Meraklija priželjkuje ispadanje iz lige u nadi da ćemo se rastosiljati Tončeva i klike oko njega...

Edited by Constantin
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
1 hour ago, Constantin said:

Uuuuu...tu smo već postali majstori.

Sa mnogim ljudima pričam i veliki broj Nišlija i Meraklija priželjkuje ispadanje iz lige u nadi da ćemo se rastosiljati Tončeva i klike oko njega...

more će vam zasedne sad i drugi bata pošto će ovi njegovi iz Surdulicu da ispadnu pa ih nećete oterati do 2050 godine

Edited by Perkos2
Posted
10 minutes ago, Perkos2 said:

more će vam zasedne sad i drugi bata pošto će ovi njegovi iz Surdulicu da ispadnu pa ih nećete oterati do 2050 godine

Neće...oni ne govore :kece:

Posted
42 minutes ago, Constantin said:

Ma jok...nego, ne počinji mi nedelju s takva predvidjanja

Za koje, onda, kukas Hadzi Koco?

`el ti zal za pare sto gu na kladionicu izgubi?

Il` ti zal za mlados` - prolece, momi na Cair izlegav a ti si sedis doma pored Hadziku kako mace pored nakladeno kube?

Ostare se, mori, `adzija.... :classic_sad:

Spoiler

... ama pamet nikako da dodje - jos se maje tam negde po carski drumovi u Toplicu. :classic_biggrin:

:s_d:

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Kronostime said:

Za koje, onda, kukas Hadzi Koco?

`el ti zal za pare sto gu na kladionicu izgubi?

:s_d:

Badjevan si ti od sabajle,

a za kladionicu, ne beri gajle....

Spoiler

spacer.png

Posted (edited)

Radnicki vezao tri pobede, ukupno 5 0 5 u prolecnom delu do sada. 

Vec malo isplivao iz zone ispadanja i baraza, samo je Pazar ispred njega. Bitno je da bude u prvih 12, da ima jednu utakmicu vise kuci u play outu. A posto Javor i Spartak igraju medjusobno, a Vozdovac docekuje Kragujevac, mislim da je izvesno da ce to i imati, tj utakmicu vise kod kuce u play out. 

Nisam mnogo pratio Radnicki ove polusezone, gledao sam protiv Spartaka u gostima u reprizi, ocito da se vidi Joksimovicev pecat, bunkerica i cekalica, kontre preko onog momka iz Estorila koji je ispao vrhunsko pojacanje. 

Ipak,  ne znam sta rade sa pozicijom golmana, ovaj klinac mozda i jeste talenat, ali uvek kad sam ga gledao  , pravio je pocetnicke greske, onaj gol u Subotici je bruka i za klinca od 12 ljeta, a kamoli za nekog ko ima 20. 

Vasiljevic sta radi??? Greje klupu? Pogresio u Pancevu? Pa sta? Gresi i Glazer u Surdulici na jos katastrofalniji nacin ( odbije mu se lopta od butine i zamalo da primi gol ), za to se ne skida pozicija u timu, vec se bodri momak. Kao sto treba da bodre i ovog klinca nakon kiksa u Subotici. 

Edited by Ljubitelj baklave
Posted
6 hours ago, Ljubitelj baklave said:

Ipak,  ne znam sta rade sa pozicijom golmana, ovaj klinac mozda i jeste talenat, ali uvek kad sam ga gledao  , pravio je pocetnicke greske, onaj gol u Subotici je bruka i za klinca od 12 ljeta, a kamoli za nekog ko ima 20. 

Vasiljevic sta radi??? Greje klupu? Pogresio u Pancevu? Pa sta? Gresi i Glazer u Surdulici na jos katastrofalniji nacin ( odbije mu se lopta od butine i zamalo da primi gol ), za to se ne skida pozicija u timu, vec se bodri momak. Kao sto treba da bodre i ovog klinca nakon kiksa u Subotici. 

Neko, uticajan u klubu, misli da te njegove "greške" nisu slučajne....