Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
6 minutes ago, dulematic said:

Prvo onaj zicer pre par minuta, sad ovo.

Mislim da je njegov čovek i uhvatio ofanzivni skok, a potom on napravio faul za dva bacanja.

edit: Definitivno

Promašen zicer, nije pokupio defanzivni skok i napravio faul za dva bacanja, nesportska

Mnogoooo

Edited by Liska Manjina
Posted
17 minutes ago, Del Piero said:

muski izginuse Kiviji

Definicija ekipe koja se ne predaje. Ono protiv Brazila je bio jednostavno loš dan i žao mi je što ih nećemo gledati u drugom krugu.

Posted
4 minutes ago, realno *w said:

Definicija ekipe koja se ne predaje. Ono protiv Brazila je bio jednostavno loš dan i žao mi je što ih nećemo gledati u drugom krugu.

Veliko postovanje za NZ, ali da se ne lazemo, Brazil je bolja ekipa od njih.

Posted
10 hours ago, McLeod said:

Jes da Japan nije neki reper, ali Ameri igraju najangazovaniju odbranu do sada na turniru. Izgleda ovo ozbiljnije posle Turaka, ocekivano.

Jesu uspeli da zaustave Fazekasa 😂😂😂😂😂😂😂😂

Posted

Australija je imala iste padove i protiv Kanade u prvoj utakmici. Kada je izgledalo u prvom poluvremenu da će da ugaze kanadjane ispustili su prednost i kanadjane se vratili  lagano u meč. Isto i danas, kraj prvog i utisak da će biti gazenje kao u Riu medjutim pobeda izvučena na mišiće. Jedva pobedili Senegal, čini se da nešto fali Australiji za neko sjajnije odličje. Blizu su medalje, a veoma daleko od finala. 

Posted (edited)

Svaka iole neizvesnija utakmica na ovom sp je zbog sudija trajala preko 2 sata. Evo i Poljska - Rusija

Edited by Kastel
Posted (edited)

Sem Melija, ko fali italijanima? Kontam da im fale centri, ali sam malo zabagovao pa mi niko ne pada na pamet.

Italijani dosta naostreni. Ako i bude sluzio sut mogu do pobede.

Edited by Kastel