McLeod Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Brainfarts all over the place Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 5 minutes ago, McLeod said: Samo nesto da izjavim za dnevnik - ova spanska generacija je na zalasku i to je jasno, sada vidimo da je mozda vec i zasla. Ali van toga, Pau je uvek bio pola ovog tima. I kao potpuni veteran ih je onomad umalo sam doveo do jos jedne titule, svima ostalima i Rudiju i Ljulju je davao sigurnost da pripaljuju bez savesti. I kad su bili u snazi bez njega su se mucili, bez njega i u narednim godinama moci ce na neki hrkljus kao mi sto smo igrali kada su prvi put bili Jovic, Simon, Kalina u reprezentaciji da mozda urade nesto, ali bice underdog protiv svake iole jace evropske ekipe. Ne zaboravi Navara... znao je da utera kad je najbitnije, jos s onim njegovim frljokama... Ovde je problem ne samo sto su na zalasku, nego jer nemaju vidljive zamene... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 . 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Koliko je puta danas Rudi promasio citav obruc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Prodjose Spanci. Valjalo bi da ih oducimo od kosarke. Rusi su ispali i zvanicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Koliko je puta danas Rudi promasio citav obruc? Suvise znajuci da lako moze da mu se vrati i to vec sledecu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa965 Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 A i da ih isprebijamo. Ako može? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Bice zabavno protiv Spanaca. Vracamo sa kamatom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 A i da ih isprebijamo. Ako može? To se valjda podrazumeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Au,ne mogu da docekam nedelju i tekmu sa Spanijom jbt 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Kakva su ekipa Italijani ne mogu da ih zalim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Glupi italijani, vode 15-5 i onda odigraju kurac do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Šta više reći... A tek kakvi su to bili šutevi... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Talijani krs od ekipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Nisam gledao ali statistika Belinelija je stvarno grozomorna. Španci ne samo da nemaju Paua, već nemaju ni na vidiku nekog Navara ili Rudija iz primea, pa ni ultra vrednih specijalaca poput Rejesa, San Emeterija, da ne spominjem nekog Garbahosu i slične. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Nisam gledao ali statistika Belinelija je stvarno grozomorna Eye test je bio jos grozomorniji 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 (edited) Ne moze se igrati kvalitetna kosarka ako nemas prijetnje iz reketa. Mogli su Spanci da pritiskaju loptu, budu agresivni na liniji dodavanja, kad znaju da nema opasnosti kad se probije prva linija. Dosta isforsiranih suteva, ruzne kosarke, flopping-a, losih sudijskih odluka.. Jedino vrijedno veceras kod Italijana je energija Datomea, covjek me odusevljava sa kojom zeljom igra basket, bravo majstrore. Od Spanije veoma dobra odbrana drugog unit-a, i prilicno tecnija igra kad je Mark na klupi. Protiv nas ce to vec drugacije izgledati, ali fino viditi da im glavni igrac i nije u nekoj formi. Rubio zato odlican, Jovic ce morati malo da se uozbilji i podje da igra kvalitetniju odbranu bez setkanja. Edited September 6, 2019 by Princeton 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 (edited) Edit: wrong topic Edited September 6, 2019 by Dobar Los Milos Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 11 minutes ago, Chaos Is Me said: Nisam gledao ali statistika Belinelija je stvarno grozomorna. Jos gore od statistike. Sramotna partija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 17 minutes ago, Princeton said: Ne moze se igrati kvalitetna kosarka ako nemas prijetnje iz reketa. Mogli su Spanci da pritiskaju loptu, budu agresivni na liniji dodavanja, kad znaju da nema opasnosti kad se probije prva linija. Dosta isforsiranih suteva, ruzne kosarke, flopping-a, losih sudijskih odluka.. Jedino vrijedno veceras kod Italijana je energija Datomea, covjek me odusevljava sa kojom zeljom igra basket, bravo majstrore. Od Spanije veoma dobra odbrana drugog unit-a, i prilicno tecnija igra kad je Mark na klupi. Protiv nas ce to vec drugacije izgledati, ali fino viditi da im glavni igrac i nije u nekoj formi. Rubio zato odlican, Jovic ce morati malo da se uozbilji i podje da igra kvalitetniju odbranu bez setkanja. Rubio je odigrao bas skromno. Jedino sto je bilo dobro kod njega danas su pogodjena slobodna bacanja na kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 40 minutes ago, Golijat said: Au,ne mogu da docekam nedelju i tekmu sa Spanijom jbt Malopre se mislim kako bre igramo tek za tri dana, u nedelju, kad su pauze po grupama jedan dan? Potpuno potisnuo ovo danas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Pa dobro sad, skromno. U ovako neefikasnoj utakmici, statisticki svi izgledaju skromno. Rubio je spanski motor ekipe, od njega pocinju kvalitetne stvari da se dogadjaju. Igra veoma racionalno, disciplinovano, pravovremena dodavanja, ubrzavanja, kontrolise igru, sve fino dozirano. Igrali su mu bezobrazno ispod bloka, ispomagali sa njegove strane, provocirali sut, ali nije bilo ispucavanja, forsiranja, nego se pridrzavao plana i kontinuiranog pozicionog napada, pravi stalozen organizator 💪 U odbrani standardno odlican, skoro bez greske citavu utakmicu. Sigurno jedan od najboljih odbrambenih igraca na SP. Dobar na pritisku, na ispomaganju, na switch-u, skoku ma radi sve zivo, pravi work-horse. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 (edited) Znam ja da je Rubio motor ekipe, ali danas je bio los. Imao je 7 izgubljenih lopti, a samo 2 asistencije. Silovao je bas dosta, pogotovo na ulazima. Za odbranu se slazem, svaka cast. Edited September 6, 2019 by Shunsuke Nakamura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 (edited) 1 hour ago, Princeton said: Ne moze se igrati kvalitetna kosarka ako nemas prijetnje iz reketa. Mogli su Spanci da pritiskaju loptu, budu agresivni na liniji dodavanja, kad znaju da nema opasnosti kad se probije prva linija. Dosta isforsiranih suteva, ruzne kosarke, flopping-a, losih sudijskih odluka.. Jedino vrijedno veceras kod Italijan8a je energija Datomea, covjek me odusevljava sa kojom zeljom igra basket, bravo majstrore. Od Spanije veoma dobra odbrana drugog unit-a, i prilicno tecnija igra kad je Mark na klupi. Protiv nas ce to vec drugacije izgledati, ali fino viditi da im glavni igrac i nije u nekoj formi. Rubio zato odlican, Jovic ce morati malo da se uozbilji i podje da igra kvalitetniju odbranu bez setkanja. Rubio odlican?!Ja ne znam druze da li smo gledali istu utakmicu, danas je uglavnom bio katastrofalan.Kakvih isiliovanih i besmislenih poteza je imao danas...to je za pricu...druga stvar sto su na suprotnoj strani bili Bellineli i Djentile pa to nije toliko bolo oci Edited September 6, 2019 by Gudura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted September 7, 2019 Share Posted September 7, 2019 16 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Znam ja da je Rubio motor ekipe, ali danas je bio los. Imao je 7 izgubljenih lopti, a samo 2 asistencije. Silovao je bas dosta, pogotovo na ulazima. Za odbranu se slazem, svaka cast. Eh sad los. Treba gledati kontest utakmice, i znacaj igraca na igru, a ne samo statistiku. Mada, nije ni vazno sad. Neka on bude za nijansu katastrofalniji protiv nas i ja cu biti zadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts