Devil In My Pants Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 18 minutes ago, realno *w said: Argentina +14,5 1.55 Za mene je ovo preterana granica, očekujem baš tešku tekmu. Hipotetički, čak i ako bi otišli na neku veću razliku, bilo bi sasvim dobrog osnova za neki lagani back door. Preterana jeste kad si je podigao i smanjio kvotu. Ako krenmo da meljemo bice i te kako ugrozena. Argentina i nema bas dugacku rotaciju i kvalitetne igrace ispod obruca sem Skole koji ima 40 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 9, 2019 Author Share Posted September 9, 2019 Podigao sam za veći ulog, ali svakako sam očekivao dosta manju kvotu na njih. Ipak, nadam se da si ti u pravu i da ćemo ih ugaziti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 kuća i imanje danas na nas protiv Argentine. Veliki ulog, na one neke dodatne kvote u Mocartu. Verujem da će doći lagano sve do nekih 6-7 razlike. a ako ih otvorimo na vreme i kako treba... odvalićemo ih 1000 poena razlike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Južni Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 37 minutes ago, Stondisha said: kuća i imanje danas na nas protiv Argentine. A šuma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 3 minutes ago, Južni said: A šuma? se ne prodaje i ne ulaže. Vidiš kakvi požari po Brazilu i kakve klimatske promene po Srbiji pustoj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Jedna črvena na prolaz Argentine danas, pa imam ili ovce ili novce. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 6 minutes ago, Yi Sun Shin said: Jedna črvena na prolaz Argentine danas, pa imam ili ovce ili novce. Moram reći da ovo nikad nisam kontao Ja bre volim sve ili ništa. Baš mi nije uteha ako uzmem kintu, a puknemo. Dobro, jedino protiv guzbalera mogu da se kladim, tu mi stvarno nije frka da navijam za tiket 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Gledaj to ovako. Da mi neko sad ponudi da platim hiljadarku prolaz košarkaša, dvoumio bih se jedno 0.0425 nanosekundi, to ti se svodi na varijantu da padnem tiket. Ako naši ispadnu, 5500 niotkuda ( odnosno 4500 neto ) je nešto najbliže utehi što može da se nađe. Druga varijanta je da se juri jače neki visoki hendikep za jaču lovu, ali tu mi već nije svejedno da mi padne tiket zbog naše pobede od 15+ razlike. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 10 minutes ago, Yi Sun Shin said: Gledaj to ovako. Da mi neko sad ponudi da platim hiljadarku prolaz košarkaša, dvoumio bih se jedno 0.0425 nanosekundi, to ti se svodi na varijantu da padnem tiket. Ako naši ispadnu, 5500 niotkuda ( odnosno 4500 neto ) je nešto najbliže utehi što može da se nađe. Druga varijanta je da se juri jače neki visoki hendikep za jaču lovu, ali tu mi već nije svejedno da mi padne tiket zbog naše pobede od 15+ razlike. Ovo je računica svih računica. Često se povedem ovim primerom, pogotovo kad su naši timovi u pitanju i često mi naš luzerski mentalitet kintu donese Ali danas nije taj slučaj. Danas jako i do samog kraja na naše. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Zasto da se ne kladis protiv nasih? Ja sam najlakse pare uvek uzimao protiv fudbalera na Hrvate, 1-1 i 2+ prvo jos se secam kad su nas oladili 2-0 u 20. minutu, bila kvota 3.5. Uvek treba iskoristiti to sto nasi postave lose kvote na nasim mecevima, ljubav je ljubav, biznis je biznis 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Ja kad igram i bezvezni fantasy ne mogu da imam protivnicke igrace u svojoj ekipi. Ne znam kako vam emocije dozvoljavaju kladjenje na protivnika. Ja i dalje imam djeciji pristup gledanju utakmica, mislim da imam mentalnu moc za navodjenje utakmice u meni pozeljni tok 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Uvek jaka zelja da svakom presedne novac koji uzme na poraz Srbije ili Partizana 🙂 Sto se tice tipa kao tipa, uvek respekt prema Argentincima u kosarci i pre bih igrao H2 na njih nego na nas. Iako smo na papiru jaci za minimum 15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Objasnjava to neke stvari na ovom forumu svakako, ali ajde, necemo o tome 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 3 minutes ago, Princeton said: Ja kad igram i bezvezni fantasy ne mogu da imam protivnicke igrace u svojoj ekipi. Ne znam kako vam emocije dozvoljavaju kladjenje na protivnika. Ja i dalje imam djeciji pristup gledanju utakmica, mislim da imam mentalnu moc za navodjenje utakmice u meni pozeljni tok 😄 Zato što: Emocija na emociju, ljubav za pare 😄 Emotivno ja sve to gledam i pratim i pocepam se i sve... završi se utakmica, mi izgubili... Gospodja krene da mi se načestitava nove godine jer sam dete i cepam se ko nezdrav.... ja joj samo pružim parče papira i kažem joj. Idi ovo sutra kupi sebi nešto lepo i prodji me se sad i narednih sat-dva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Španci igraju dosta čvrsto i ja bi probao danas da Poljska ubacuje manje od 67.5. Srbija ubacila 69 a Italija 60 koje su dosta potentnije od Poljske,a utakmica veoma bitna tako da ne bi trebalo da bude lepote. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 7 hours ago, Stondisha said: kuća i imanje danas na nas protiv Argentine. Veliki ulog, na one neke dodatne kvote u Mocartu. Verujem da će doći lagano sve do nekih 6-7 razlike. a ako ih otvorimo na vreme i kako treba... odvalićemo ih 1000 poena razlike. Nadam se da imas dve kuce... :S 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Juce debakl na sve strane... Bolje da nije bilo kosarke juce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jcn Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 (edited) jedan dubl od mene usa-france h2 14.5 1.33 australia-czech republic 1 1.25 ukupna kvota dubla : 1.66 (kladionica soccer) ulog neki srednji ka jacem Edited September 11, 2019 by jcn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 (edited) Midlton 8.5+(1.85) Sutira generalno lose na ovom prvenstvu, ali ovo je dosta niska granica za njega. Uz neke solidne % suta prebacice ovu granicu. Turner 7.5+(1.75) Ima najvecu minutazu od svih centara i uzima solidan broj suteva iz pick and pop akcija. Upravo bi danas mogao da napravi problem svojim sutevima Goberu, koji ne voli nesto puno da izlazi van reketa. Delavedova 8.5+(1.85) Mala granica , vrijedi igrati. Provedi 30+ minuta na parketu, poteze dosta za tri cim osjeti malo slobodnog prostora. Balvin 8.5-(1.85) Igra odlicno na ovom prvenstvu, Satoranski ga hrani loptama, ali danas ide na Australiju. Bejns i Bogut brane pick dosta duboko, ostavljaju bekovima dosta prostora, ali sprecavaju da lopte dodju do centara. Na postu nije neka prevelika prijetnja. Edited September 11, 2019 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 (edited) Svi tipovi odlicni i rezonski, ali necu da prepisem da ne bi pao 😄 Edited September 11, 2019 by McLeod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 USA - 87.5 Gobert +8.5 sk Harris - 4.5 sk Nando +15.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the middle of nowhere Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 Satoransky + 6.5 asistencija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 11, 2019 Author Share Posted September 11, 2019 2 hours ago, Del Piero said: USA - 87.5 Gobert +8.5 sk Harris - 4.5 sk Nando +15.5 Carski tiket, bravo!!! Nando 11 poena na minut do kraja i onda uzme loptu i reši tekmu sa bacanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 11, 2019 Share Posted September 11, 2019 hvala, razmisljao sam da li h2 na Francuze ili minus poeni, na kraju trece sam proklinjao sebe kako uvek odaberem pogresno zivela penal zavrsnica, ne bi Nando izasao zao mi je sto nisam probao na nekom tiketu singl na FRA, stvarno sam mislio da je 50-50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 11, 2019 Author Share Posted September 11, 2019 1,7 na Amere protiv nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts