Kronostime Posted October 14 Share Posted October 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted October 14 Share Posted October 14 5 hours ago, Geronimo said: Djavo u meni kaze - kakav brend, takav i promoter. Kad ono, ja u trznom centru, kupujem cerki sljokicavi Skecers sa svetlecim djonom........ Htedoh i ja to da kažem, pa se setih da je jedno 90% patika koje sam nosio do pre dve godine bilo Skečers 😬 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 14 Share Posted October 14 6 hours ago, Geronimo said: Djavo u meni kaze - kakav brend, takav i promoter. Kad ono, ja u trznom centru, kupujem cerki sljokicavi Skecers sa svetlecim djonom........ Najgori brend ikada, ali skroz razumem njen afinitet prema patikama sa svetlećim đonom. I šljokicama 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted October 18 Share Posted October 18 Vintage partija bivšeg kapitena 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 25 Share Posted October 25 Srećan rođendan Aleksi ❤️ https://www.instagram.com/p/DBij61suDhG/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Lesor za SK Quote Porodica Matijasa Lesora redovna je na utakmicama Partizana, iako Matijas već drugu sezonu igra u dresu Panatinaikosa… „To je posebna veza. Nešto što ne može zaista da se objasni. Stalno govorim da ću uvek imati posebnu povezanost sa Partizanovim navijačima, baš kao što imam i posebnu vezu sa klubom. Kao što sam i ranije spominjao, dolazak na ovo mesto mi je promenio karijeru. Ti ljudi su mi dočekali kao da sam deo njihove porodice, pokazalivali su mi ljubav, a pokazuju mi i sada, kada su prošle godine otkad sam otišao. Još mi pokazuju ljubav, baš kao i ja njima. Mislim da je to nešto što će obeležiti moj život zauvek. Uvek ću biti zahvalan zbog toga što je Partizan učinio za mene i zbog toga šta Partizan za mene znači“, kaže Lesor. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts