Jump to content

Bivši Partizanovci u Evropi i NBA

Nelson Bighetti

Recommended Posts

5 hours ago, Geronimo said:

Djavo u meni kaze - kakav brend, takav i promoter.

Kad ono, ja u trznom centru, kupujem cerki sljokicavi Skecers sa svetlecim djonom........

Htedoh i ja to da kažem, pa se setih da je jedno 90% patika koje sam nosio do pre dve godine bilo Skečers 😬

• Like 1

6 hours ago, Geronimo said:

Djavo u meni kaze - kakav brend, takav i promoter.

Kad ono, ja u trznom centru, kupujem cerki sljokicavi Skecers sa svetlecim djonom........

Najgori brend ikada, ali skroz razumem njen afinitet prema patikama sa svetlećim đonom. I šljokicama 😄 

• Ha-ha 1

Lesor za SK

Porodica Matijasa Lesora redovna je na utakmicama Partizana, iako Matijas već drugu sezonu igra u dresu Panatinaikosa…

„To je posebna veza. Nešto što ne može zaista da se objasni. Stalno govorim da ću uvek imati posebnu povezanost sa Partizanovim navijačima, baš kao što imam i posebnu vezu sa klubom. Kao što sam i ranije spominjao, dolazak na ovo mesto mi je promenio karijeru. Ti ljudi su mi dočekali kao da sam deo njihove porodice, pokazalivali su mi ljubav, a pokazuju mi i sada, kada su prošle godine otkad sam otišao. Još mi pokazuju ljubav, baš kao i ja njima. Mislim da je to nešto što će obeležiti moj život zauvek. Uvek ću biti zahvalan zbog toga što je Partizan učinio za mene i zbog toga šta Partizan za mene znači“, kaže Lesor.

• Like 2
  • Love 4

Bezeze emisija, Pešić upadljivo neće o politici, Dulo upadljivo oće o politici, Savo upadljivo oće o svemu, da je neko počeo o pravljenju paste on bi uskočio sa replikom da eto ne razumije se, ali bijeli luk mora da se reže žiletom kao u Goodfellas inače to nije to :cigar:

• Like 2
  • Ha-ha 4

Dzoni Jankovic je teletabis, ali definitivno evropska kosarka ide ka NBA-u, i sve ce se manje tolerisati jebanje majke i konstantno vristanje na igrace. Sasa Obradovic je na primer to drasticno smanjio, pa je opet popio otkaz u Monaku. Pogotovo na ex-Ju prostorima je to deo trenerske “kulturne zaostavstine”, ali kako se kosarka razvija u drugim pravcima tako ce i to biti nedopustivo uskoro.

Sve bi to bilo na mestu da Jankovic dobar deo podkasta nije pricao da mu je bio san da ga trenira DV. I onda na Miletovu opasku da i on slicno tretira igrace, brat izgovara nesto u fazonu: "Al on je nacitan, psiholog, on zna zasto te psuje". 

• Like 3
  • Ha-ha 1

Možda ne treba slušati samo ŠTA se priča i tumačiti to u kontekstu toga kako mi vidimo onoga O kome se govori. Već bi trebalo poslušati KO to izgovara - Nikola Janković, možeš misliti. 

Ovom pričicom je najviše rekao o samom sebi.