Jump to content

O serijama


dali_man

Recommended Posts

Bas razocaravajuca 6a epizoda - tempo nikakav, univerzitet kao jedno od gotivnijih poglavlja zbrzano za 3min a ranjavanje Dzoela uradjeno bedno. U igri je ta akcija oko ranjavanja Dzoela uradjena i postavka i kamera i sama akcija, pa njegovo padanje i pokusaj da se izvori sa gubitkom krvi a da se i dalje bori... ovde je to toliko trivijalno i glupavo uradjeno da bode oci. Definitivno promasaj ova reziserka za ovakvu seriju.

Ima par easter eggova - Simer koja ce u drugom delu postati Elin konj, posteri zirafa, a moguce da je ona devojka kad jedu Dina

 

 

Edited by drperce
Yt link
Link to comment
Share on other sites

Mogu se sloziti da je sama scena ranjavanja mogla biti bolja i efektnija, medjutim sto se tice epizode kao celine, meni je fantasticna. Da, manje akcije, ali smo dobili bas fine scene sa jako dobrim dijalozima, lepo isprepletene ubacene, nove stvari sa linijama preuzetim iz igre. Ova ekspanzija i ubacivanje malo naznaka materijala iz TLOU2 mi je fino legla, nemam sta da zamerim. Naprotiv. Iz mog ugla ova epizoda je kvalitetna nadogradnja. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Meni je tu jedino dobra ova nadogradnja sto je Dzoel nagluv, ima anginu pektoris, jednom reciju pravi matorac koji i sam kaze da nije isti lik kao pre 10ak godina.

Ranjavanje je smehoteka, ali vidi kakvu ulogu u igri ima Eli, i ova gluma u igri mi je dva nivoa iznad onoga sto nam Bela pruza

Link to comment
Share on other sites

I'm taking a ride with my best friend
I hope he never lets me down again
He knows where he's taking me
Taking me where I want to be
I'm taking a ride with my best friend 

 

We're flying high
We're watching the world pass us by
Never want to come down
Never want to put my feet back down on the ground


Za nas koji obozavamo D.Mode zavrsetak zode je vrhunski svakako :Hail:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Meni je epizoda lepo legla, ne može u TV seriji kao u igrici svakih par minuta da bude neko rokanje, moraju malo i likovi da se razvijaju. Zato nema u seriji rokanja sa banditima pri napadu na Džekson, ni bežanja Eli na konju i jurnjavu za njom Džoela i Tomija (i još rokanja usput). Zato su ponovo mnogi dijalozi preneti iz igrice reč po reč, samo na drugim lokacijama, a Paskal je konačno dobio priliku da odglumi nešto, što je stvarno i uspeo. Zato se Bela sve više spotiče u ulozi Eli i stvarno ne znam kako će izneti lik do kraja prvog dela, a pogotovo ako je bude glumila u drugom delu. Džoelovo ranjavanje na kraju je stvarno urađeno jadno, u igrici Eli sada preuzima dobar deo glavne radnje, frku sa Kanibalima i njihovim vođom Dejvidom, koji je jako živopisan lik u igrici.To je Beli poslednja šansa da pokaže da može da iznese ulogu.

 

Nekoliko sitnica u Džeksonu lepo upućuje na drugi deo igrice (Elin konj Šimer, Dina koja je jedan od važnijih likova u TLOU 2...). I sam Džekson je predstavljen u seriji više kao razvijena zajednica iz TLOU 2, u prvom delu igrice je jedva nešto više od nekoliko sklepanih baraka pored brane.

 

E sad, u trailer-u za sedmu epizodu vidimo Rajli, što znači da ćemo imati još jedan flashback u njoj. Rajli je lik iz DLC-a, "Left Behind", čija se radnja dešava par meseci pre upoznavanja Džoela i Eli. Koliko će to uzeti od epizode, videćemo. Nadam se da taj deo neće "izbrisati" Kanibale iz serije, ima još dosta da se prikaže u samo tri epizode.

Link to comment
Share on other sites

"Mala Mormontica" je zaista glumacki "tanka"..pojma nemam da li je njen lik i u igri ovako "sirov"..? Medjutim,fizicki me neodoljivo podseca na jednu devojcicu njenog uzrasta ovde iz mog kraja..:classic_biggrin:

Sto se Paskala tice..on mi je ok..solidno se snalazi u ulozi,a kako i ne bi kad vec dve godine ima slicnu misiju sa Groguom (baby yodom) :classic_biggrin: Kazem,dobar je Paskal,ali bih vrlo lako mogao videti Hju Dzekmena npr.u istoj ulozi..mislim da bi rasturio..

Link to comment
Share on other sites

Ljudi, aj malo usporite sa spoilerima iz igrice za Last of Us, ima nas koji nismo igrali, a gledamo.

 

Msm ok niko nije napisao neki major spoiler i nije nista strasno, ali i ova najava radnje do kraja iz @Stiletto posta meni malo kvari ugodjaj.

 

Nije ovo gejmerska tema gde se podrazumeva da su svi igrali pa se diskutuje iz te prizme.

 

Ubacite smo u spoiler te neke delove i vozite 

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...