Markoss Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 (edited) @LayupFromTheMidget mi je prociao misli sto se tice Sherlocka novog. Mislim da ne postoji precenjenija serija od te sto se tice ocene na IMDB. Meni je ono toliko neozbiljno, nasminkano i iskarikirano, da zaista ne mogu da joj pristupim kao bilo cemu osim serije za opustanje mozga. Da ne pricam o tome da je svaka sledeca epizoda gora od prethodne i da su bukvalno u 4. sezoni slucajeve resavali u 2 minute, a da su se jedno sat vremena po epizodi bavili nekim trivijalnostima koje ne da ne drze paznju vec te bukvalno nerviraju. Dobar izbor za preskakanje svakome ko je u dilemi. Edited May 8, 2020 by Markoss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 Bindzujem ponovo The Strain ovog vikenda. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christofer Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 Od tih modernih varijanti Sherlocka mi je def bolji "Elementary". Mali je twist u odnosu na likove, radnju, vise zenskih likova, itd...cak i prilaz samog SH mi je bolji, uverljiviji i interesnatniji. Nema pretenciozne note, nema "saznanja niotkuda" i stvari koje se granice sa SciFi.Sent from my SM-N975F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 Gledao neko, ili gleda "Gangs of London"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 Dobre su prve dve sezone Sherlock-a, posle su zestoko zastranili 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 12 hours ago, Predragdjape said: Gledao neko, ili gleda "Gangs of London"? Isto sam htio da pitam, vidim da ima dobre ocjene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 2 hours ago, Ne sam Safete said: Isto sam htio da pitam, vidim da ima dobre ocjene. Dobre ocene ima i Ubice moga oca. Nisam gledao samo kazem povodom tih ocena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 e nek' si mi rekao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 Gled'o neko Project Blue Book? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 Setih se da imamo par fanova The Office pa da im preporučim novi projekat od te ekipe : Dosta poznatih glumaca, tema je malo zeznuta za komediju ali možda i ispadne dobro na kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alokin Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 Gled'o neko Project Blue Book? Sinoć sam gledao nešto malo, čini mi se da je na foxu išlo. Deluje zanimljivo mada nisam bog zna koliko gledao možda 15tak minПослато са Mi 9 Lite помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 ...i was alone.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 1 hour ago, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said: Gled'o neko Project Blue Book? Ukacio nesto loma. Sto se mene tice vrlo bajato i bezlicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 Počeo da gledam nakon svog poslednjeg posta i prva stvar koju sam pomislio je da bi mogao SF#3 da mi odgovori Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 Gled'o neko Project Blue Book? Ja sam odgledao obe sezone i ispunila je očekivanja koja sam imao. Na žalost neće biti 3. Nema spektakularnih otkrića - ko se i malo interesovao za tu problematiku i sâm PBB, zna dosta slučajeva. Poprilično su realno prikazali dileme glavnih junaka i borbu sa unutrašnjim i spoljnim "zaverama".Aidan Gillen odličan, zanimljivo je i kako se dobro uživeo u ulogu dr. Hyneka posle dosta jakog, definišućeg nastupa u GOT.Ko hoće "opasnije" tretiranje slične teme i ne gadi se na 4:3 stare serije, nek nađe na torrentima i obavezno pogleda Dark Skies.Osim, naravno, mitologije serije/zavere, super je i kontakt/mix sa mnogim stvarnim likovima i događajima iz 60-ih.Sent from 127.0.0.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 On 5/6/2020 at 11:01 PM, christofer said: Negde sam davno citao da je Brett bio i hospitalizovan zbog mentalnih problema na pola snimanja, da se posle vratio i pod lekovima radio, u ne bas sjajnom stanju fizickom i psihickom ali da je sve vise nego perfektno odradio Ne znam koliko su mentalni problemi, ali jeste patio od depresije posle smrti supruge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 28 minutes ago, Don Laki Juan said: Ne znam koliko su mentalni problemi, ali jeste patio od depresije posle smrti supruge. Zar nije bio gej? Mrzi me sada da kopam po netu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 8 hours ago, fancy said: Aidan Gillen odličan, zanimljivo je i kako se dobro uživeo u ulogu dr. Hyneka posle dosta jakog, definišućeg nastupa u GOT. Ja sam se i odlučio da gledam najviše zbog Gillena, jer sam ga zgotivio još od Žice, a Littlefingera je maestralno odigrao u GOT-u. 6 hours ago, Tamburinjo said: Zar nije bio gej? Mrzi me sada da kopam po netu. Ne znam da li je bio gej, ali kontam da se međusobno ne isključuje. Pretpostavljam da je moguće biti gej i biti oženjen, pogotovo u puritanskoj engleskoj sredinom prošlog veka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 (edited) 7 hours ago, Tamburinjo said: Zar nije bio gej? Mrzi me sada da kopam po netu. Nije, voleo je i jedno i drugo 😁. Edited May 11, 2020 by Don Laki Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 13 hours ago, fancy said: ... Ko hoće "opasnije" tretiranje slične teme i ne gadi se na 4:3 stare serije, nek nađe na torrentima i obavezno pogleda Dark Skies. … Setih se i jedne odlične sci-fi pucačine iz sredine 90ih, Space: Above and Beyond - neko je dobro opisao kao "Drugi svetski rat u svemiru". Scene borbi i military drilla su takve da se ne postidi ni Battlestar Galactica u najžešćim momentima. James Morrison sjajan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 On 5/9/2020 at 9:23 PM, Predragdjape said: Gledao neko, ili gleda "Gangs of London"? Netflix? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alokin Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 Zanimljivo Послато са Mi 9 Lite помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 Homicide:Life On The Street Moram priznati da je totalno drugi osećaj gledati ovu seriju posle toliko godina.Veliki deo stvari sam zaboravio,tako da je osećaj kao da gledam prvi put+posle toliko odgledanih serija,ova dobija novu dimenziju. Likovi,atmosfera i dijalozi su impresivni.Tek sam na drugoj sezoni. Pošto sam već pisao da ću pogledati ponovo najbolje serije,prirodno je da je sledeća The Wire.Baš me zanima da uporedim ove serije gledajući jednu za drugom. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 13, 2020 Share Posted May 13, 2020 Ja sam Homicide gledao na preskok, ono kad izađem u grad taj dan je preskočim i tome slično. Problem je što sam u međuvremenu omrznuo te detektivske serije pa ne znam da li bih imao snage da krenem iz početka da je gledam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts