Knipex Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 (edited) To je pravi Narcos sa netflixa. Ima 3 sezone za sad i mislim da se radi i četvrta. Vrhunska serija. Narcos Mexico je radila ista ekipa i u pitanju je spin of. Postoji i serija El Chappo ali ne može ni da primiriše ovim pomenutim. @Tamburinjo Edited April 1, 2020 by Knipex 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 2 hours ago, Tamburinjo said: Krenuo na RTS Narcos serija. Ovde ste pisali da ima Narcos mexico i neki americki, pa me interesuje jel vredi gledati to sto je na RTS? Da to je Kolumbija. Prve dve sezone su o Kolumbiji, treca i cetvrta o Meksiku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Treća je isto Kolumbija, samo Kali kartel. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Ozark Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 (edited) Završio Altered Carbon S02 i dosad snimljene sezone The Expanse. Altered Carbon je bzvz. Mnogo lošije nego prva sezona. U nedostatku nekog drugog sadržaja može da se odgleda, ali ko ne odgleda apsolutno ništa nije propustio. The Expanse: Jebemliga...ne delim oduševljenje ko veliki broj ljudi ovde, ali daleko od toga da je loša serija. Ko voli SF treba da odgleda. Moja osnovna zamerka je što je prva linija likova ( osim možda Amosa i donekle Alexa ) prilično bledunjava. I u smislu glume i kao likovi u smislu akcija koje preduzimaju i motivicije koja ih pokreće ( čak je i UN matorka koju sam hvalio u nekom ranijem upisu, postala strahovito iritantna u svojoj teatralnosti, kako je serija odmicala. ) Ali zato serija obiluje genijalnim pratećim i sporednim likovima koji imo. drže seriju dosta iznad proseka. Miler koji je glavni lik u jednoj i po sezoni i pomoćni u ostalim. Anderson Dawes ( sjajni Jared Harris ) u prvoj i drugoj. Adolphus Murtry u četvrtoj. Claes Ashford u trećoj i četvrtoj sezoni. Sadavir Errinwright u prvoj i drugoj. I najjači lik apsolutno u celoj seriji... Spoiler Edited April 1, 2020 by Charlie Foxtrot 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 (edited) On 3/28/2020 at 2:42 PM, Charlie Foxtrot said: Štaaa....Još nije umrla !? Počeo drugu sezonu "Altered Carbon". Prilično razočaravajuće mi deluje, ali ne dovoljno razočaravajuće da se batali. Posle prve epizode mi deluje da su napravili neku smuti pa prospi mešavinu druge i treće knjige trilogije. @Charlie Foxtrot Da zavrsavam altered ili ne? Delim misljenje iz kvota za prve 2,3 epizode🙂 Sad citam ovo nakon sto si odgledao, vrv necu gledati. Nije serija al' Platform na NTFX sabio Edited April 1, 2020 by Squabbit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 3 hours ago, Tamburinjo said: Krenuo na RTS Narcos serija. Koliko je epizoda emitovano? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Juce bila prva 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 4 hours ago, Sprivel said: Ozark Započeo 🙂 Više nego dobro otvaranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Juce bila prva Ne misliš valjda da pratiš na rtsu?Lepo ti meći torente da rade preko noći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 13 minutes ago, Luchifer89 said: Ne misliš valjda da pratiš na rtsu? Lepo ti meći torente da rade preko noći Nisam neki bindzer, al videh ima a i svi ste hvalili pa ko velim kad budem kuci u to vreme da bacim oko :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Treca sezona Ozark odlicna, na nivou druge. Ostale mi jos 3 epizode. Spoiler Scena kad baba dolazi sa zutom mahinom je bas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 8 hours ago, Squabbit said: @Charlie Foxtrot Da zavrsavam altered ili ne? Delim misljenje iz kvota za prve 2,3 epizode🙂 Sad citam ovo nakon sto si odgledao, vrv necu gledati. Nije serija al' Platform na NTFX sabio Ja sam odgledao dve epizode druge sezone i uopste me ne privlaci da gledam dalje. A vremena za gledanje trenutno imam koliko hocu i uz to sam veliki fan prve sezone i prve dve knjige (treca mi je "meh"). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blond Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 13 hours ago, Charlie Foxtrot said: Altered Carbon je bzvz. Mnogo lošije nego prva sezona. U nedostatku nekog drugog sadržaja može da se odgleda, ali ko ne odgleda apsolutno ništa nije propustio. Reveal hidden contents Odgledao dve epizode druge sezone, vrlo dosadno, gluma losa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Arhivirao The Man In The High Castle. Malo je reći da sam prezadovoljan serijom. Topla preporuka svima koji pomenutu nisu odgledali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 (edited) On 4/1/2020 at 5:03 PM, Sprivel said: Ozark Kakva ti je bila druga sezona? Ne znam dal mi je samo takav period bio, pa mi nista nije drzalo paznju, al meni je prva dosta bolja bila od druge. Edited April 2, 2020 by Markoss Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Druga je malo losija od druge, sto ne znaci da je losa ili negledljiva. Treca je izuzetna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Zavrsio "Dark" S01..posto odmah krecem na S02,ostavicu utiske za posle toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Jel Ozark finito, il će da bude još nekih sezona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Bice jos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 15 hours ago, Sprivel said: Druga je malo losija od druge, sto ne znaci da je losa ili negledljiva. Treca je izuzetna. Meni je druga dosta bolja od druge, ali dobro, o ukusima se ne raspravlja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 [emoji3166] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 8 minutes ago, Sector said: Meni je druga dosta bolja od druge, ali dobro, o ukusima se ne raspravlja. Nisam gledao, ali zasigurno znam da mi je druga ista kao druga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 Jbg ne radi mi smajli sa telefona, ali bio je zacudjen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 Jel ima za preporuku neka serija koja ispunjava sledeće uslove: - nije naučna fantastika - nije epska fantastika - nije o mafijašima ili kriminalističkog tipa? Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts