Eddard Posted yesterday at 09:03 PM Posted yesterday at 09:03 PM Wait, what?! IT serija, what?! Zašto ja to tek sad saznajem?! OMG OMG OMG, please nemojte da je userete, pls! Omiljeni roman u mom životu, bruka koliko ja volim to delo. Beverly Marsh, prva ljubav!
DameTime Posted yesterday at 09:09 PM Posted yesterday at 09:09 PM 5 minutes ago, Eddard said: Wait, what?! IT serija, what?! Zašto ja to tek sad saznajem?! OMG OMG OMG, please nemojte da je userete, pls! Omiljeni roman u mom životu, bruka koliko ja volim to delo. Beverly Marsh, prva ljubav! Opa, ko to voli Stephena Kinga? 😁 Mada smatram da ima kvalitetnije romane, IT jeste u samom vrhu njegovog stvaralaštva.
Eddard Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Jebote, naježio sam se na ova dva teasera… izgleda odlično. Ma nisam ga odavno čitao, ali je obeležio jedan dobar deo mog odrastanja. IT najviše, nemam pojma koliko puta sam pročitao taj roman. Iznajmljivao iz gradske biblioteke, bio u dva toma, velik format, knjiga već poluraspadnuta bila… kupio sam pre par godina kad sam bio u Srbiji, nakon prvog novog filma, novu knjigu, ali nisam stigao da je ponovo pročitam, baš bih mogao dok ne izađe serija. 1 1
DameTime Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Meni je obeležio celu srednju, evo sad baš gledam njegovu bibliografiju i mislim da sam pročitala skoro 30... Verovatno autor koji je ostvario najveći uticaj na mene, što se tiče odnosa prema knjigama i pisanju uopšte. Ima on sranja od romana, da se razumemo, tipa Mobilni telefon i slične. Ali većinom su baš kvalitetne. Mislim da mu je serijal Mračna kula životno remek-delo, samo nažalost nisam otišla dalje od druge knjige. Zelena milja, zbirka Četiri godišnja doba (zbog Bekstva iz Šošenka), Isijavanje i IT su mi u vrhu. Rekla bih da će serija biti odlična, uostalom i filmovi su bili iznad očekivanja (bar za mene). 3
Drug Crni Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Pisalo se o seriji, ali ne prati se izgleda po Njemačkama Bil Skarsgor će ponoviti ulogu 1
drgnk Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) BBC, istorijska serija. Sukob Viljema Osvajača (Nikolaj Koster-Valdau) i Harolda II (Džejms Norton) oko engleskog prestola i bitka kod Hejstingsa 1066. nakon koje počinje vladavina normanskih kraljeva nad Engleskom. Edited 23 hours ago by drgnk 1
A sad Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) 6 hours ago, Rex said: Pa daj naslov, bre! edit: Je l' ovo? https://www.imdb.com/title/tt10163204/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_4_nm_4_in_0_q_reyka ? Nije. Ime grada je u naslovu. Ne mogu sad da se setim, ali izguglacu. Donkerbos se zove serija. Edited 17 hours ago by A sad
Besni lala Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 9 hours ago, DameTime said: Meni je obeležio celu srednju, evo sad baš gledam njegovu bibliografiju i mislim da sam pročitala skoro 30... Verovatno autor koji je ostvario najveći uticaj na mene, što se tiče odnosa prema knjigama i pisanju uopšte. Ima on sranja od romana, da se razumemo, tipa Mobilni telefon i slične. Ali većinom su baš kvalitetne. Mislim da mu je serijal Mračna kula životno remek-delo, samo nažalost nisam otišla dalje od druge knjige. Zelena milja, zbirka Četiri godišnja doba (zbog Bekstva iz Šošenka), Isijavanje i IT su mi u vrhu. Rekla bih da će serija biti odlična, uostalom i filmovi su bili iznad očekivanja (bar za mene). Jutro Tako nekako i meni ... mada verujem da ima koja decenija tamo-vamo Doduše, ja sam se ložio i na Barkera u to vreme, bio je tada u naponu snage - mlad... .... Sećam se i izdanja - velike lepe knjige, Bob Živkovićeva ilustracija na naslovnoj. Ehhh... malo sam promenio mišljenje od onda. Mogu samo da kažem da Se Nadam da neće do u detalj pratiti prvu knjigu do kraja. ... Žao mi je samo što oklevaju da ekranizuju Talisman - mada kako su zasrali sa Mračnom Kulom - nije ni čudo. Ed - Jutro je ... jutro je - kad te nema ... i tako dalje Edited 14 hours ago by Besni lala 2
Besni lala Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 9 hours ago, Eddard said: Jebote, naježio sam se na ova dva teasera… izgleda odlično. Ma nisam ga odavno čitao, ali je obeležio jedan dobar deo mog odrastanja. IT najviše, nemam pojma koliko puta sam pročitao taj roman. Iznajmljivao iz gradske biblioteke, bio u dva toma, velik format, knjiga već poluraspadnuta bila… kupio sam pre par godina kad sam bio u Srbiji, nakon prvog novog filma, novu knjigu, ali nisam stigao da je ponovo pročitam, baš bih mogao dok ne izađe serija. Sad sam video tvoj post ... izvini, još pijem kafu. Ja sam je se dokpao glanc-nove Možda bi trebalo i da ti se izvinim što je bila u lošem stanju kasnije ... 1
Mina D. Harker Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 5 hours ago, Besni lala said: ja sam se ložio i na Barkera 🖤 Pogledala sam Untamed, jeste se malo raspala u generičku priču do kraja, bez obzira na obrte. Inače, vidim hvalospjeve za novu britansku seriju, pišu "bolja od Adolescence" Unforgivable. To ćemo još da vidimo. Edited 8 hours ago by Mina D. Harker
fancy Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Budući da Adolescence meni nije bila ništa (ne posebno nego baš tako) osim neverovatnog hajpa, teško da ne može biti bolja. 1
Eddard Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 34 minutes ago, fancy said: Budući da Adolescence meni nije bila ništa (ne posebno nego baš tako) osim neverovatnog hajpa, teško da ne može biti bolja. Ja mislio da je do mene, dobro je, nisam jedini. Serija je sranje.
drgnk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 19 hours ago, DameTime said: Meni je obeležio celu srednju, evo sad baš gledam njegovu bibliografiju i mislim da sam pročitala skoro 30... Verovatno autor koji je ostvario najveći uticaj na mene, što se tiče odnosa prema knjigama i pisanju uopšte. Ima on sranja od romana, da se razumemo, tipa Mobilni telefon i slične. Ali većinom su baš kvalitetne. Mislim da mu je serijal Mračna kula životno remek-delo, samo nažalost nisam otišla dalje od druge knjige. Zelena milja, zbirka Četiri godišnja doba (zbog Bekstva iz Šošenka), Isijavanje i IT su mi u vrhu. Rekla bih da će serija biti odlična, uostalom i filmovi su bili iznad očekivanja (bar za mene). Nedavno od pomenutog, pročitah "Billy Summers" i malo je reći da sam zadovoljan. Klasičan triler je u pitanju, bez za njega, karakterističnih elemenata fantastike i horora. U pripremi je i TV serija (još uvek su oprečne informacije da li će biti film ili serija), pa obratite pažnju kad naleti. 1
Recommended Posts