Polivalentni Stevica Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Počeo sam sa gledanjem Tokyo Vice. Priča o američkom novinaru koji istražuje svet jakuza.Po istinitoj priči je uradjeno. Drže pažnju prve dve epizode,ne deluje loše za sada. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 9, 2023 Share Posted September 9, 2023 Pisali smo o njoj..meni je vrlo lepo legla i čekam drugu sezonu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Počeo da gledam Person Of Interest.Deluje zanimljivo.Tek sam na početku-dve odgledane epizode. Sećam se da je dosta forumaša preporučilo ovu seriju na prethodnom kao i na ovom forumu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 Meni je to jedna od top serija uopšte, prva sezona je onako više za uhodavanje i upoznavanje likova, a od druge kreće spektakl 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 14 hours ago, sasha arsenal said: Počeo da gledam Person Of Interest.Deluje zanimljivo.Tek sam na početku-dve odgledane epizode. Sećam se da je dosta forumaša preporučilo ovu seriju na prethodnom kao i na ovom forumu. Person od Interest i Fringe, dve najjace serije ikad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 3 hours ago, Duh koji lebdi said: Person od Interest i Fringe, dve najjace serije ikad. Fringe sam gledao.Nije mi najjača ali svakako dobra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 Ja ne volim Fringe, uglavnom zato što su mi skoro svi likovi antipatični pa nisam imala strpljenja da odgledam do kraja, moram da imam za koga da navijam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 1 hour ago, alcesta said: Ja ne volim Fringe, uglavnom zato što su mi skoro svi likovi antipatični pa nisam imala strpljenja da odgledam do kraja, moram da imam za koga da navijam Dabogda ti dr Walter Bishop bacio tu macku u paralelni univerzum 🙂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 Pazi kad sam samo zbog njega gledala jedno vreme, jedini mi se sviđao u seriji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 1 hour ago, Duh koji lebdi said: Dabogda ti dr Walter Bishop bacio tu macku u paralelni univerzum 🙂 Koliko je to dobra uloga .Čovek pokidao. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 Trebalo mi je neko vreme da prestanem da vidim Denetora, ali čovek jeste genije 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Samo da kažem da se nisam navukao na neku seriju kao na Peson of Interest još od Breaking Bad-a.Dobro,još od True Detectiv season 1.Epizode gotovo svaka za sebe a ne mogu da se odvojim od ekrana. Vidim i da je mlađi Nolan učestvovao u stvaranju serije. Još kad je @alcesta napisala da od druge sezone kreće spektakl,onda nema sumnje,pronašao sam nešto posebno . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Samo su u prvoj sezoni epizode svaka za sebe. Ja sam se navukla tako što sam upala negde na pola druge sezone čini mi se, kad se davala kod nas, i to iako po pravilu ne gledam tako serije ako nisu stand alone epizode, ali prosto sam morala da ostanem da vidim šta će biti dalje iako nisam pohvatala sve. Kasnije kad sam odgledala do kraja vratila sam se na početak od prve sezone, srećom tu su epizode još dovoljno nepovezane da kasnije može da se nadoknadi. Glumci su apsolutno fenomenalni, i oni koji se pojave u kasnijim sezonama ne znam kako bi ispalo to isto s drugim kastingom. Naravno ni Džim Kavizel ne smeta, naprotiv, šta god igrao I muzika je odlična. Inače kad smo kod Nolana, jednog od glavnih negativaca u seriji igra njegov stric, samo se sad ne mogu setiti pojavljuje li se već od prve sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Jel ta serija ima neke sci-fi elemente ili sam je pomešao sa nekom drugom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 6 minutes ago, Drug Crni said: Jel ta serija ima neke sci-fi elemente ili sam je pomešao sa nekom drugom? Pomešao. 20 minutes ago, alcesta said: Samo su u prvoj sezoni epizode svaka za sebe. Ja sam se navukla tako što sam upala negde na pola druge sezone čini mi se, kad se davala kod nas, i to iako po pravilu ne gledam tako serije ako nisu stand alone epizode, ali prosto sam morala da ostanem da vidim šta će biti dalje iako nisam pohvatala sve. Kasnije kad sam odgledala do kraja vratila sam se na početak od prve sezone, srećom tu su epizode još dovoljno nepovezane da kasnije može da se nadoknadi. Glumci su apsolutno fenomenalni, i oni koji se pojave u kasnijim sezonama ne znam kako bi ispalo to isto s drugim kastingom. Naravno ni Džim Kavizel ne smeta, naprotiv, šta god igrao I muzika je odlična. Inače kad smo kod Nolana, jednog od glavnih negativaca u seriji igra njegov stric, samo se sad ne mogu setiti pojavljuje li se već od prve sezone. Prva epizoda-Angel od Massive Attack-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Nije pomešao, ali još je rano za spojlere svakako je danas još aktuelnija, a bogami i manje izgleda kao sci fi nego kad je snimljena... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Negde sam jednom naleteo na neku epizodu..prepoznao Denetora. Bio je neki slučaj aktuealn..nije mi na prvi privukla pažnju. Očito sam pogrešio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Čekaj, pričaš li o Fringe ili o PoI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Ne znam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Denetor je u Fringeu, ne sećam ga se iz ovog drugog. Fringe nema elemente nego je skroz SF. Počinje kao X Files pa se posle zapetljava. Person of Interest je skroz nešto drugo. Vidi izgleda li ti poznato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 (edited) Ja sam odgledao Person of Interest kad je bila korona (btw, ovde mi je preporucena), i super mi je legla, ali mi je u vise navrata bilo toliko nekih nerealnih stvari, da sam morao da iskljucim logiku da bih svario sve. Ali generalno, dobra serija, tip kakav ja mogu da gledam sve i da je smece, a ova stvarno ima sta da ponudi. Edited September 13, 2023 by Markoss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Ja odustao od POI posle nekoliko epizoda, moraću, s obzirom kako je hvalite, da nastavim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Vredi izdržati prvu sezonu ako ti se ne dopada taj stil, kasnije ode u nešto sasvim drugo. Mada meni ne bi smetalo ni da je sve kao prva sezona. U trejleru gore se vide samo početne glavne uloge, posle nadolazi više stalnih glumaca i likova koji su meni skroz impresivni, a posebno retko koja serija ima tako badass ženske likove. Žao mi je što te glumice kasnije nisam videla u nekim boljim ulogama od romantičnih komedija, uz sve dužno poštovanje žanru istih Spoiler Naravno uz izuzetak Taradži Henson koja je apsolutna kraljica u svakoj ulozi u kojoj sam je gledala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 POI je top serija. Amy Acker , ali ona se pojavljuje prvi put tek krajem prve sezone, a bitan faktor postaje kasnije. Sara Shahi isto kraljica. Dugo vremena na tviteru držala opis..."Yes, I am that chick from that TV show" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Person of interest je jedna od boljih serija koje sam gledao. Čak su uspeli da završe seriju na vreme i na solidan način. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts