Amigo Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 On 4/23/2023 at 6:39 PM, Ta'veren said: Zvucacu kao Internet Explorer. BOOOMBAAA od finala trece sezone Succession. Jaoj, jaoj, jaoj...alal vera. EVo nesto saasvim suprotno od Succession, ali pricaju na manje-vise isti nacin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted April 26, 2023 Share Posted April 26, 2023 Sesir Pa, dokle? Svake godine po N filmova i serija gde su napacene duse... ? I, nije problem, da vidimo jos jednom, ali!ALI, mani te me, usputne progande odvratnih sesira i jos gorih obicaja. Ni najmanje niste bolji od onih Alaha akbara i ostalih pravoslavaca i, koji su bese oni, u Irskoj? Ima ih oboje?! Damn it!!! PS. Sve to, djuture u Dunav-Tisa-Dunav, kanal. Ako tamo nema mesta - pravi novi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 Fauda 4. sezona vrlo dobra. U stilu 3. sezone je odrađena mada je meni radnja iz treće sezona bila za nijansu insteresnantnija. Za razliku od prve dve sezone više prostora dobijaju privatni životi glavnih likova tako da se više vežemo za njih. Sezona se završava u "wow" stilu tako da će biti zanimljivo kako zamišljaju početak 5. sezone koja je već najavljena. Starost glavnih likova se sada već dobrano primeti tako da će šminka morati mnogo više da radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Nevezano za wrexham wifes hype, Je mast si! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 I, kad sam vec kod serijama, @ Normal People... Kao i sa Mad Men, u vise pokusaja: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 'ladno niko ovo nije pomenuo https://www.theringer.com/tv/2023/4/20/23690147/mrs-davis-peacock-review-damon-lindelof-new-show ^hbo max. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Ja priznajem da nisam čuo za seriju..kakva je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Just now, Drug Crni said: Ja priznajem da nisam čuo za seriju..kakva je? odgledao sam samo prvu epizodu. lighthearted i uvrnuta. radio je lik koje je kreirao lost i leftovers [najbolju seriju svih vremena, to znate]. ovo nema veze sa leftovers a verovatno ni lost. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Meni je preporuka serija Watchmen..tu me kupio,pa bi rado dao priliku i ovoj.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 18 minutes ago, Drug Crni said: Meni je preporuka serija Watchmen..tu me kupio,pa bi rado dao priliku i ovoj.. super je watchmen, samo sto ovo nije tako ozbiljno/depra/tragicno, ovo je bas lagano. podseca me pomalo na dirk gently's holistic detective agency meets big lebowski 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Ne smeta..ali najpre da pogledam ove tvoje Knickse.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted May 1, 2023 Share Posted May 1, 2023 Krenuh OZ da gledam, po drugi put od pocetka do kraja, i za tri dana ode sezona. Zaboravih da ima samo osam epizoda po sezoni, ima da je odgledam prebrzo. Bas vozi, nije mi nivo Homicidea ili Wirea, ali i dalje prilicno jak kvalitet i zanimljivi likovi. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 1, 2023 Share Posted May 1, 2023 On 4/30/2023 at 6:20 PM, uini said: super je watchmen, samo sto ovo nije tako ozbiljno/depra/tragicno, ovo je bas lagano. podseca me pomalo na dirk gently's holistic detective agency meets big lebowski 😎 Upao sam Pogledao sam prve dve zode..ludo,zabavno,duhovito..đasvi mi se 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted May 2, 2023 Share Posted May 2, 2023 S obzirom na trend obnavljanja starih serija, krenuh da ponovo gledam Dosije X. Prva epizoda, a najjaci utisak mi je Dejna Skali ❤️ Gde su mi oci bile kao tinejdzeru... 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 2, 2023 Share Posted May 2, 2023 Ja baš htedoh da priupitam (nedavno) da li je samo meni Gillian Anderson privlačna? Dobro je..za trenutak sam se pobojao za sebe.. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 2, 2023 Share Posted May 2, 2023 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 Meni je ona sve lepša i lepša bila kako su se sezone ređale. Skoro sam je gledao kako promoviše seriju o Elenor Rusvelt i izgleda odlično i u 50-im godinama. U prvoj sezoni definitivno nije izgledala tip top, kao neki seoski devojčurak. No mislim da je to više do uloge pošto je bila štreber na početku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 Citao sam negde ranije da je Pamela Anderson trebalo da glumi Dejnu Skali. 😄 Lepa je Dzilijen, imala je onu prirodnu lepotu, ne nesto prenapucano. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 Ni ja nisam primećivao Džilijen Anderson tada, u isto vreme imali smo drugu gospođicu Anderson koja je na mozak mladog tinejdžera ostavljala jači utisak. 🙂 Ali sada kad pogledam, da, vidim... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 Ne radi se toliko o lepoti..iz žene izbija neki "bezobrazluk"..mene to ume da radi,priznajem.. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 (edited) A čujte....daleko od toga da je neka femme fatale, ali takođe daleko od toga da bih joj rekao da prošeta u toj veoma veoma malo verovatnoj situaciji da se sretnemo i da me priupita "your place or mine" edit: inače dođoh ovde da napišem da sam krenuo da gledam "SUITS". Prolazna ocena , ali ne mnogo više....za sada. Edited May 5, 2023 by advokat kuče, tečefon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted May 7, 2023 Share Posted May 7, 2023 Počeo da gledam domaću krimi-seriju "Močvara". Priča za sada, tako-tako, već viđeno, ali me je zapanjio stepen nekvaliteta dijaloga. Primećujem da je to rak rana naše novije filmske i TV produkcije već duže vreme. Na momente nisam razumeo šta ljudi govore. A onda ono mrmljanje Gorana Bogdana, gde pola reči i slova proguta. To što nije uspeo da skine beogradski naglasak, najmanji je problem dosad odgledanog. Uz to treba pomenuti, za moj ukus, odvratno snimljene scene eksplicitnog seksa. Kao da su snimali životinje, a ne ljude. Na momente se ni serija "Oz" ne bi postidela istih. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 (edited) Meni prva sezona Mocvare onako dobra atmosferica, ali sto je vise odmicala, sve mi je bilo jednostavnije, prostije, nezanimljivije. Za dijaloge svakako, mada sam ja celu seriju stukao u dva dana, pa i nije bilo prostora da nesto mnogo razmisljam i analiziram. Na kraju sam bio u fazonu da nema sanse da gledam drugu sezonu. Kanim se evo tri godine da odgledam drugu sezonu Bese i nikako, kad smo vec kod domacih uredaka. Prva mi bila sasvim dobra. Edited May 8, 2023 by Markoss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 (edited) Moje impresije su isključivo vezane za prvu sezonu (negde sam na polovini iste), i one nisu baš najbolje. Međutim, ja sam tip koji završava do kraja filmove, serije i knjige, tako da će se to izgurati do kraja... nekako. 😎 I još nešto. Odavno ne odgledah neko ostvarenje, a da su glumci delovali tako neuredno, zapušteno, ofucano... da ne kažem, štrokavo. Isto važi i za ženske likove. Nema ni minimuma estetike na koju sam navikao u nešto jačim produkcijama. Iste je više bilo čak i u "Skupljačima perja". 🤣 Edited May 8, 2023 by drgnk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted May 8, 2023 Share Posted May 8, 2023 Jel gleda neko The Silo? Meni nakon prve dve epizode obećava. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts