Ato Boldon Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Oscar Zeta AcostaIn the middle of nowhereTriggerPhobosDralleLustracijaharmonajzerselisteSrkiMilijaš #10n4l1mRand Al ThorTanatosgledaocanfieldPredragdjapeI Pantelija je bio delijaAto Boldon Zamolio bih forumaše sa ovim nickovima (i ako sam preskočio/prevideo nekog za njega isto važi, neka se sam upiše) ukoliko dolaze sa B92 foruma da kvotuju gornji spisak i kraj svoga nicka napišu naziv bivšeg (sa B92 foruma), kako bi nam komunikacija bila lakša i kako bi znali s kime razgovaramo, ukoliko se već poznajemo.Hvala. Dolazim da b92, nisam nista pisaoNemam sta mudro reci [emoji12]Poslato sa JSN-L21 uz pomoć Tapatoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 33 minutes ago, seliste said: Oduvek sam i na B92 hteo da te pitam, da li si za Nick na forumu preuzeo ime jednog sela izmedju Krusevca i Velike Drenove (Trstenika) ili ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the middle of nowhere Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 1 hour ago, Laki21 said: Oscar Zeta Acosta In the middle of nowhere Trigger Phobos Dralle Lustracija harmonajzer seliste Srki Milijaš #10 n4l1m Rand Al Thor Tanatos gledaoc anfield Predragdjape I Pantelija je bio delija Ato Boldon Zamolio bih forumaše sa ovim nickovima (i ako sam preskočio/prevideo nekog za njega isto važi, neka se sam upiše) ukoliko dolaze sa B92 foruma da kvotuju gornji spisak i kraj svoga nicka napišu naziv bivšeg (sa B92 foruma), kako bi nam komunikacija bila lakša i kako bi znali s kime razgovaramo, ukoliko se već poznajemo. Hvala. Isti nick sam koristio i na B92 forumu. Nisam bio preterano aktivan pa me se nesećaš verovatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 1 hour ago, Laki21 said: Oscar Zeta Acosta In the middle of nowhere Trigger Phobos Dralle Lustracija harmonajzer seliste Srki Milijaš #10 n4l1m Rand Al Thor Tanatos gledaoc anfield Predragdjape I Pantelija je bio delija Ato Boldon Musky - Wingwalker 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Veliki pozdrav od TNT sa starog foruma. Da ne ugasiše forum, ove godine bih proslavio punoletstvo na istom 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Dobar dan. 😊 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade runner Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Sportski pozdrav :)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 1 hour ago, Laki21 said: n4l1m kao sto rekoh, it is i, leclerc.. covek sa hilajdu lica a svako isto ☕ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Pozdrav za bracu zvezdase, nov sam clan foruma sa "iskustvom" citanja predhodnog😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Naš i topik o opoziciji na Politici ubedljivo šiju ostale po broju postova. Ovo je KK CZ tema kao u doba mog registrovanja pre par godina 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade runner Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 6 minutes ago, Predragdjape said: Pozdrav za bracu zvezdase, nov sam clan foruma sa "iskustvom" citanja predhodnog😅 Takodje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Samo da hiperprodukcija ne dovede do hiper inflacije postova 😄 Na politici preteruju i idu u neke licne obracune. Smanjuje se kvalitet polemike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Ali Laki kralj.. Valjam se od smeha. Desetak nikova isti tamo i ovamo (:Još mu na starom forumu veća slova pa mogao bolje da čita. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade runner Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Obecavam konstruktivno nerviranje i radovanje, nastupima naseg KK, a! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Laki ja sam Sector na B92. 9 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 4 minutes ago, mister-no said: Ali Laki kralj.. Valjam se od smeha. Desetak nikova isti tamo i ovamo (: Još mu na starom forumu veća slova pa mogao bolje da čita. ja ne znam vise od pola forumasa sa Lakijeve liste a ne nosim naocare Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 ja ne znam vise od pola forumasa sa Lakijeve liste a ne nosim naocare Ja ih znam 4-5, a još toliko su se pojavljivali tamo ali nisu bili aktivni. A ja i ne pratim nešto pomno.. Nego mi smešno da napišu nik koji su bili tamo i javljaju se jedan po jedan ja sam imao isti nik :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
seliste Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 22 minutes ago, John Dies at the End said: Oduvek sam i na B92 hteo da te pitam, da li si za Nick na forumu preuzeo ime jednog sela izmedju Krusevca i Velike Drenove (Trstenika) ili ne? Ime livade (u blizini vlasinskog jezera) inace je tu nekad bilo selo (mahla). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Forum vaskrese. Vaistinu vaskrese. Prijavljujem se. Pozdrav svima, 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 13 minutes ago, Sector said: Laki ja sam Sector na B92. Dok ne krene prva sledeća utakmica i Filip ne napravi dva vezana TO, nećemo znati da li si to zaista ti 3 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joker Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Pozdrav, ne znate me sa b92, ali ja znam vas. 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noubadi importnt Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Pozdrav svima !!! Nisam nesto preterano pisao ni na starom forumu,(par razlicitih nikova) iako ga pratim od 2008.godine,pa necu ni ovde.Volim da citam konstruktivne rasprave i da se bavim ''bednim plusicarenjem''... Kad sam cuo da ga Jutke gase umalo se nisam slogirao...svaka cast za inicijativu da se ova prica nastavi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Laki ja sam Sector na B92. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Osoba C predstavite se : Osoba 😄 C Ne, jasam Sector sa B92 🤫 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Ono sto se moze i cuti je da Tomic gleda strance koji su u starosnoj dobi od 29-33, Takvi su i Mo, KC, Stratos koje je on birao i doveo. Na Tegigardi pisu da smo zainteresovani za Evansa iz Darusafake, Hannah-a iz Gran Kanarije, Sermanija i Vascinskog iz Unikahe... Tek ce biti nagadjanja, ali primera radi u ovo doba se prosle godine pisalo za Reglenda, dok se KC pisalo od oktobra da smo zainteresovani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts