Jump to content

KK Crvena zvezda 2018/2019.


MetalHead

Recommended Posts

mogli bi sutra Pejdžu da poklonimo posebnu pažnju...dovoljno što nas Renfro izluđuje.

tempirati Davidovcu minutažu da u eventualnu završnicu na posed-dva ne uđe opet sa već odigranih 35 minuta...

jer teško da će Rivers, Laza, Boriša, Rile ili Filip da izvade stvar.

 

 

Edited by Wingwalker
Link to comment
Share on other sites

Aman ljudi! Svaka cast Covicima, senioru i junioru, na osvojenim titulama! To niko normalan ne spori. Tacno je da je Filip imao svoju ulogu u osvajanju titule, ne morate crtati dijagrame. Ali nek se kaze, nismo u situaciji d dovedemo boljeg pleja ili jednostavno moze nam se da Filip igra EL, OK. Nisam finansijer kluba i ne uzima mi parce hleba. Nek rade sta hoce ali ako vec moram da jedem govna, ne moram da hvalim kuvara. Niko mi nije odgovorio i obrazlozio koji su to kvaliteti FC. Ponavljam videcemo koliku ce ulogu imati u EL i kako ce proci. Tako su neki branili i Alimpija pa sta je bilo. Ponavljam mislim na EL. Nisam ga dovodio u pitanje sto se tice ABA i KLS. Sto se prozivki tice tu su u pravu svi koji kazu da nesmemo vredjati igrace. Ja sam se izglupirao sa onim gifom iz Maratonaca i krivo mi je. Ozbiljno mislim, sramota me je mojih godina. Niko, apsolutno niko, bio nas ili protivnicki igrac ne zasluzuje uvrede. Izvinjavam se zbog toga i zbog duzine posta.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Nešto se odugovlači Teovo potpisivanje za Italijane. Idealan trenutak je da odigra u Zvezdi jednu sezonu dok je još u stanju. Ipak Zvezda igra Evro ligu, tako da bi bio malo blam da iz NBA ode u CL ili EC. Plus, to bi bilo dobro kao spoj sa Kuzmićem, pošto bi sigurno dobro funkcionisali.

Tako su pokrivene dve najvažnije pozicije u timu.

Može da dođe jedan mladi plej iz FMP-a, brže bi sazreo, otvorilo bi mu se treće oko pored Tea. 

Ostatak ekipe je sasvim dobar, uz par korekcija.

Dženkinsov povratak bi bio pametan potez jer može da pomaže primarnom pleju.

 

Teo, Aleksa U.(Momirov, 18.12.'99.!), Čovkins (zabetoniran)

Bili, Dženkins, Lazić ? 

Dobrić, Davidovac, Popović

Faje, Simanić, Duop Reath (211!)

Odžo, Kuzmić i Ristić.

 

Ali, opet mi tu nekako fali još jedan iskusan plej, jer su ovi gore ili skloni povredama, ili premladi i neiskusni ili fizički nedorasli EL. 

 

Radanovu bi možda bilo najbolje da pređe u Mega Frizuru, sa Sanijem.

Zaboravih Stratosa na 3!

Edited by Edvard
slovo U
Link to comment
Share on other sites

51 minutes ago, nudelholzchef said:

ne volim covica ali ume da kontrolira loptu u odnosu na druge i ne igra nista losiju odbranu u odnosu na ova jaca imena u napadu. Ono sto moze odaradi ali nedovoljno za evroligaskog pleja

 

Filip Čović igra katastrofalnu odbranu, to vidi svako ko zapravo gleda utakmice. Defanzivni rejting nije relevantna statistička kategorija, jer izrazito favorizuje igrače koje igraju u defanzivno boljim ekipama (a mi imamo najbolju odbranu u ABA ligi). Tako će Filip Čović imati bolji def. rejting od Adama Mokoke i Alekseja Nikolića, a mislim da ni tata Nebojša ne bi rekao da mu je sin bolji u odbrani od njih dvojice. 

 

I uopšte, napredna statistika nema mnogo smisla ako se koristi bez eye test-a i bez stavljanja u odgovarajući kontekst. 

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, VLADIMIR PERIC VALTER said:

Kakav bre Gordic, pre bih zadrzao Filipa koji je bar zvezdas, ovaj bi dosao samo zbog evrolige a plus mu je karijera u drasticnom padu.

Dobro, to sto postoji iracionalna mrznja navijaca Zvezde prema Gordicu ne znaci nista u smislu kvaliteta. Igrao za Partizan, pa sta. 

A to da mu je karijera u padu je tek promasaj.  U Buducnosti mnogo toga nije valjalo prosle godine, moguce je da je i on tome kumovao, ne znam pa ne mogu da tvrdim.

 

Elem, to je onaj isti igrac koji nas je isjekao na froncle prethodne sezone, koji jeste kurcevit, ali kada ima dobru ulogu izuzetan timski igrac u oba pravca. Izuzetno kompatibilan i sa Filipom (koji nam je sudjen), a i sa jednim ozbiljnim pojacanjem na jedinici (kamo srece da je to Siva). O Beronu da ne govorimo. 

Takodje, zar mi bas ne trazimo igraca koji dolazi iz slabije sezone da mozemo da ga oporavimo. Po cemu je njegov slucaj u tom smislu drugaciji od Simona, Djenke npr.

 

Meni je jasno da se taj transfer nece nesiti najprije iz tupavog stava navijaca Zvezde sto im je nanosio dusevni bol pobjedjujuci im mezimce. A ne znam da se ikada busao u neciji dres, bilo Partizanov, Cedevitin ili Buducnosti, kao i da je potezao neku kavgu da se prosirila van terena.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Edvard said:

Nešto se odugovlači Teovo potpisivanje za Italijane. Idealan trenutak je da odigra u Zvezdi jednu sezonu dok je još u stanju. Ipak Zvezda igra Evro ligu... 

 

Dzabe krecis... da je nizi jedno 10 cm imali bi love za njega, vako za te visocije plejeve nemamo. 

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Edvard said:

 

Teo, Aleksa U.(Momirov, 18.12.'99.!), Čovkins (zabetoniran)

Bili, Dženkins, Lazić ? 

Dobrić, Davidovac, Popović

Faje, Simanić, Duop Reath (211!)

Odžo, Kuzmić i Ristić.

 

Ali, opet mi tu nekako fali još jedan ....MILION i iskusan plej...

 

 

Link to comment
Share on other sites

Što? Zato što je igrao za KKP i Budućnost? Jebemliga, ja stvarno nisam čuo da je problematičan ovako. Igrački valjda ne treba naglašavati koliko je korektna opcija, visok, jak, dobar penetrator, igra odbranu...sve što naš aktuelni plejemejker nije.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...