Jump to content

KK Crvena zvezda 2018/2019.

MetalHead

Recommended Posts

Jos nesto. Meni je Gagic super. Za nas. Problem je jedino sto njegove gluposti vode najcesce do njegovih faulova koji skracuju njegovo vreme na parketu. I onda ulazi Jankovic koji solidno igra i odlicno izvodi sl. bacanja.

SBBKBB da Landale nije vec otisao...😱😬😳

@drakon1 

Sta mislis o stilu sudjenja danas? Ne moras nista posebno da analiziras.

Meni se licno ovo sudjenje ne svidja. Sudi se sve sto se vidi, a i mnogo onoga sto dolazi kao nagovjestaj. Cim sam vidio da sudija koji je iza Simanica svira Renfrou faul na sutu za tri iako nije mogao vidjeti je li bilo kontakta znao sam sta slijedi. 

Mozda su time uspjeli da umire igrace u grubostima, ali su im dali povoda da pocnu da glumataju svaki kontakt

Takodje, sta je fora sa izmicanjem navijaca iz prvih redova? Na stranu sto su to vjerovatno ljudi namjerno stavljeni, ali ako nisu uticali na igru zar ima neko pravo da ih sklanja?

• Like 2

1 minute ago, pepe sancez said:

@drakon1 

Meni se licno ovo sudjenje ne svidja. Sudi se sve sto se vidi, a i mnogo onoga sto dolazi kao nagovjestaj. Cim sam vidio da sudija koji je iza Simanica svira Renfrou faul na sutu za tri iako nije mogao vidjeti je li bilo kontakta znao sam sta slijedi. 

Mozda su time uspjeli da umire igrace u grubostima, ali su im dali povoda da pocnu da glumataju svaki kontakt

Takodje, sta je fora sa izmicanjem navijaca iz prvih redova? Na stranu sto su to vjerovatno ljudi namjerno stavljeni, ali ako nisu uticali na igru zar ima neko pravo da ih sklanja?

naravno da ima, naročito jer pljuju (bukvalno) i vređaju konstantno

pa niko nije dužan to da trpi

• Like 6

11 minutes ago, pepe sancez said:

@drakon1 

Ni meni se ovo ne svidja. 2,5 sata trajanja utakmice... Nije samo do sviranja faulova, ali i do njih je...

Napisao sam malo gore da je bilo trenutaka kad si jednostavno morao da ocekujes da ce nesto da svirnu. Seckanje do bola... Problem kod toga je da signaliziras da se sve svira i da maltene sve vidis. Kad nesto ne vidis (a toga uvek ima!), onda pocinju price zasto je ovo pusteno, a ono pre toga nije...

Neke odluke donesene od sudija koji nisu primarno bile zaduzene da to ocene nego od kolege koji je imao cesto losiju poziciju ili trebao da gleda svoja posla na drugom delu terena... Bilo je gresaka, ali nisu odlucili utakmicu.

Sto se tice praznjenja bilo kog dela publike, toga uvek moze da bude. Zavisi o cemu se radi. Danas nisam bio tamo, ali u 1. utakmici je bilo zesceg sranja iz 2. (DRUGOG!) reda. Ne kao protiv Buducnosti, ali dovoljno. Po meni bi trebala ta praznjenja tribina cesce da se desavaju. Pogotovo pljuvanje ne mogu da podnesem. Odvratno je, a ne volim bogami ni da budem kolateralna steta u takvim situacijama. Say it, don't spray it...

Edited by drakon1
  • Like 1

mo fantastican, kupio me je. moze on da gura el nekih 10-15 min lagano.

sa riletom polako, centri su kao vino. bice on ok, treba mu dati sansu kao trecem centru u el i da guli u aba.

ja bi sve zadrzao.

plejevi teo, siva i vepar.

na 2-3 sve zadrzati i dodati djenku. znaci deda, kobra, laza, kc, beron i djenka. 1 zlo.

na 4 kvinsi ili neko takav. jel ziv onaj braun iz efesa? + borisa i mo.

centri kuzmic, odzo i rile. oldskul varijanta, 3 teske petice sa 210+ cm. 

oko 4-5 milki. cenim da mozemo to da priustimo. 6 stranaca, ako mozemo odzu da sredimo drzavljanstvo onda 5. 

nenadic, radanov ako nije definitivno out i ko zasluzuje i hoce iz fmp-a nek ceka sansu i bude uz tim.

dejan davidovac je igrac od milion eura. ko nacrtan za zeljka. 

У принципу, ја сам своје утиске свео после АБА лиге и мени је то био крај сезоне. Ово је само за неки престиж, и да сами себи покажемо на 3 текме да смо бољи. Може да ми промени утисак о коначној оцени Томића, да ли је 8, или 8.5. Суштински, свеједно и тотално небитно. Главне битке смо извојевали, у ЕЛ смо, узета је АБА и врхунац форме је био када је требао бити. Сасвим довољно.

• Like 7

Kada je suđenje u pitanju meni se uopšte ne dopadaju tolike amplitude u suđenju i kada gledamo pojedinačno svaku utakmicu i kada uporedimo iste stvari u različitim mečevima (govorim o ova tri meča finala).

Ako je ovo drugo i razumljivo jer nisu sudile iste sudije pa kriterijum može da se razlikuje (mada ne bi smeo drastično) prosto mi je napojmljivo da postoje tolike razlike u kriterijumu kada su recimo faulovi u napadu prilikom postavljanja bloka (dosuđen faul Fajeu ali za istu situaciju na drugoj strani umesto faula igraču Partizana svira se faul Beronu), povlačenje igrača kada izlazi iz bloka (nekoliko nedosuđenih čistih faulova pre svega na Beronu ali suđeni Laziću i KC koji su btw i bili), faul Odža na Vanji ali ne i faul Zagorca na Boriši, faul Boriše u prvom poluvremenu, konstantne reakcije Novice na sudijske odluke na koje se sudije ne obaziru...

Pise u Kuriru da je poslije utakmice ispala frka...Zagorca pogodili u glavu a Novicu flasicom vode..pa je on krenuo na navijace, Gagic ga zaustavio. Bruka. Govna smo i to velika. Dobro da postojimo koliko smo losi kao ljudi.

Edited by Marokanac
  • Like 2

2 minutes ago, Marokanac said:

Pise u Kuriru da je poslije utakmice ispala frka...Zagorca pogodili u glavu a Novicu flasicom vode..pa je on krenuo na navijace, Gagic ga zaustavio. Bruka. Govna smo i to velika. Dobro da postojimo koliko smo losi kao ljudi.

Ovo nisam video. Sramota, koji već put na derbiju neko od igrača biva pogođen nekim predmetom. Nikad se neke stvari neće promeniti

Što se tiče navijača, "vredi" izdvojiti:

1. Paljenje zastave Kosova i formiranje omanjeg oblaka dima, koji je opstao do kraja meča

2. Višeminuto vređanje Deje Savićevića od strane Terzine & Vučićeve bagre

3. Horsko vređanje Novicine familije

4. Prvi red na zaslužnim mestima kraj terena -- manje više ona bagra što je protiv Budućnosti bila ispod koša

5. Šavija se popeo na šipku na C tribini. Više ni tu čovek nije siguran od najvernijih.

6. Neke nebuloze o CG, sprskoj Sparti na moru -- ni sami ne znaju šta su hteli da kažu

7. To za Zagorca & Novicu nisam video, ali ne sumnjam, to je standardni performans.

... mada, sve nabrojano je već viđeni i očekivani "folklor", očekivao sam nešto još bednije.

Iskreno se nadam da će Delije bojkotovati EL i poštedeti nas svog prisustva. Valjda će onaj nesrećni FK u neko evro takmičenje da upadne, pa će energiju za majmunisanje uglavnom tamo trošiti.

Edited by medobrundo
  • Like 7

1 hour ago, Marokanac said:

Novica je poprskan vodom iz flasice. Bio Sam na  3 metra ispred tunela za izlazak igraca. Taj lik koji ga poprskao I'ma preko 50 God sedeo je u courtside. Odmah su ga napusili ljydi iz kluba I bukvalno ga izbacili iz zasticenog prostora. Poprskan a ne pogodjen

• Like 1

3 minutes ago, Šarac said:

Novica je poprskan vodom iz flasice. Bio Sam na  3 metra ispred tunela za izlazak igraca. Taj lik koji ga poprskao I'ma preko 50 God sedeo je u courtside. Odmah su ga napusili ljydi iz kluba I bukvalno ga izbacili iz zasticenog prostora. Poprskan a ne pogodjen

mora da je uredno platio mesto ili je neki ozbiljan sponzor

ne verujem da bi klub igrao tu igru -- kao puste nekakvu budalu na elitna mesta, pa ga onda kao isteruju kad napravi sranje na svoju ruku

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...