Jump to content

Recommended Posts

Posted
Oscar Zeta Acosta
In the middle of nowhere
Trigger
Phobos
Dralle
Lustracija
harmonajzer
seliste
Srki
Milijaš #10
n4l1m
Rand Al Thor
Tanatos
gledaoc
anfield
Predragdjape
I Pantelija je bio delija
Ato Boldon

Zamolio bih forumaše sa ovim nickovima (i ako sam preskočio/prevideo nekog za njega isto važi, neka se sam upiše) ukoliko dolaze sa B92 foruma da kvotuju gornji spisak i kraj svoga nicka napišu naziv bivšeg (sa B92 foruma), kako bi nam komunikacija bila lakša i kako bi znali s kime razgovaramo, ukoliko se već poznajemo.
Hvala.
Dolazim da b92, nisam nista pisao
Nemam sta mudro reci [emoji12]

Poslato sa JSN-L21 uz pomoć Tapatoka

Posted
1 hour ago, Laki21 said:

Oscar Zeta Acosta

In the middle of nowhere 

Trigger

Phobos

Dralle

Lustracija

harmonajzer

seliste

Srki

Milijaš #10

n4l1m

Rand Al Thor

Tanatos

gledaoc

anfield

Predragdjape

Ato Boldon

Zamolio bih forumaše sa ovim nickovima (i ako sam preskočio/prevideo nekog za njega isto važi, neka se sam upiše) ukoliko dolaze sa B92 foruma da kvotuju gornji spisak i kraj svoga nicka napišu naziv bivšeg (sa B92 foruma), kako bi nam komunikacija bila lakša i kako bi znali s kime razgovaramo, ukoliko se već poznajemo.

Hvala.

Isti nick sam koristio i na B92 forumu. Nisam bio preterano aktivan pa me se nesećaš verovatno. :classic_biggrin:

Posted
1 hour ago, Laki21 said:

Oscar Zeta Acosta

In the middle of nowhere

Trigger

Phobos

Dralle

Lustracija

harmonajzer

seliste

Srki

Milijaš #10

n4l1m

Rand Al Thor

Tanatos

gledaoc

anfield

Predragdjape

Ato Boldon

Musky - Wingwalker

• Like 2
Posted

Samo da hiperprodukcija ne dovede do hiper inflacije postova 😄 Na politici preteruju i idu u neke licne obracune. Smanjuje se kvalitet polemike.

Posted
4 minutes ago, mister-no said:

Ali Laki kralj.. Valjam se od smeha. Desetak nikova isti tamo i ovamo (:
Još mu na starom forumu veća slova pa mogao bolje da čita.

ja ne znam vise od pola forumasa sa Lakijeve liste a ne nosim naocare

Posted
ja ne znam vise od pola forumasa sa Lakijeve liste a ne nosim naocare
Ja ih znam 4-5, a još toliko su se pojavljivali tamo ali nisu bili aktivni. A ja i ne pratim nešto pomno.. Nego mi smešno da napišu nik koji su bili tamo i javljaju se jedan po jedan ja sam imao isti nik :)
  • Like 1
Posted
22 minutes ago, John Dies at the End said:

Oduvek sam i na B92 hteo da te pitam, da li si za Nick na forumu preuzeo ime jednog sela izmedju Krusevca i Velike Drenove (Trstenika) ili ne?

Ime livade (u blizini vlasinskog jezera) inace je tu nekad bilo selo (mahla).

Posted
13 minutes ago, Sector said:

Laki ja sam Sector na B92.

Dok ne krene prva sledeća utakmica i Filip ne napravi dva vezana TO, nećemo znati da li si to zaista ti :classic_laugh:

• Like 3
  • Ha-ha 5
  • Tuzno 1
Posted

Pozdrav svima !!! Nisam nesto preterano pisao ni na starom forumu,(par razlicitih nikova) iako ga pratim od 2008.godine,pa necu ni ovde.Volim da citam konstruktivne rasprave i da se bavim ''bednim plusicarenjem''...

Kad sam cuo da ga Jutke gase umalo se nisam slogirao...svaka cast za inicijativu da se ova prica nastavi.

• Like 1
Posted

Ono sto se moze i cuti je da Tomic gleda strance koji su u starosnoj dobi od 29-33, Takvi su i Mo, KC, Stratos koje je on birao i doveo.

Na Tegigardi pisu da smo zainteresovani za Evansa iz Darusafake, Hannah-a iz Gran Kanarije, Sermanija i Vascinskog iz Unikahe... Tek ce biti nagadjanja, ali primera radi u ovo doba se prosle godine pisalo za Reglenda, dok se KC pisalo od oktobra da smo zainteresovani.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...