Luchifer89 Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 Ludi Bircha > S. jankovic all night long. Sad me banujte slobodno. Otimaće se NBA timovi za kemBircha kad porobi kinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 14 hours ago, Referent said: Birča se vraća? Pu pu daleko bilo. Pomeri se s mesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 silver bircha > silver surfer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Nemojte ljudi 😞 Elem, šta mislimo o Pauniću? Deluje da se zalečio, a kad već nije mogao Gagi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Nisu ista liga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 1 minute ago, Marvin said: Nemojte ljudi 😞 koga bi birao izmedju gagule i birche? ja birchu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 samo gagatar samo hardcore Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 ja STVARNO mislim da je bircha bolji od gagatara 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 46 minutes ago, uini said: koga bi birao izmedju gagule i birche? ja birchu 47 minutes ago, pepe sancez said: Nisu ista liga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 1 hour ago, Marvin said: Nemojte ljudi 😞 Elem, šta mislimo o Pauniću? Deluje da se zalečio, a kad već nije mogao Gagi... Zar nije bila prica da ce Paunic kod Saloa u Virtus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Samo trenira. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 17 hours ago, Poodle Care said: Zamisli Birču kako dolazi na trening sa 3 srebra i 1 zlatom, onako visok i blago pogrbljen. Realno prvi superstar ABA lige i glavni adut za WC EL. Skače za loptu za Dimec Žigom, koji ima zlato iz Turske... Ima ll ko jači? Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 9 hours ago, uini said: ja STVARNO mislim da je bircha bolji od gagatara Isto. Jednostavno, Birča može da 100% sebe posveti nekom sistemu i čeka neku dobru piliku da uradi nešto. Takođe, od njega nikako ne očekujem pomraćenja uma tipa namerne, tehničke, etc... Sa nekim dobrim igračem ispred sebe, on je sasvim ok rešenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Dobro, svakako da je bolji Birča osetno, ali baš da ne očekujemo pomračenja uma od njega je preterivanje. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 (edited) Zavisi šta definišeš kao "pomračenje uma". Tipa da promaši zicer, propliva u odbrani da, ali ono tipa izgubljena + namerna + tehnička, ipak ne. Ili tipa pomračenje uma baca po terenu saigrače koji žele da ga spreče da ne sarani protivničkog igrača... Edited August 21, 2019 by realno *w 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 8 hours ago, djole said: Dobro, svakako da je bolji Birča osetno, ali baš da ne očekujemo pomračenja uma od njega je preterivanje. Ono što je mladi goran (Vesić), ljubitelj drveća i vladajuće garniture u gradu Beogradu, u finalu prve utakmice uradio za nepun minut na terenu, Birča neće moći za tri života da uradi. Onako majstorsko rešavanje utakmice jednim potezom... ja ne videh u životu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 (edited) 'U 5 grama' su obojica što se pameti tiče, nećemo se zezati. Jedino što Birch slabo pošumljava pa je automatski Jordan za Gagića. Edited August 22, 2019 by Ne sam Safete 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 25 minutes ago, Ne sam Safete said: 'U 5 grama' su obojica što se pameti tiče, nećemo se zezati. Jedino što Birch slabo pošumljava pa je automatski Jordan za Gagića. Birch i reprezentativac osvajač više medalja... Gaguću od reprezentacije pamtim ono kad je zalepio bivšeg muža Eve Longorije (Kao janis Guduru pre neki dan) i to je to. nije Birch bio u toj situaciji pa ne znamo kako bi se poneo, al ja ću da budem malo (više) kvaran i da kažem: Eto Birch ima 5g pameti više pa nije pošumljavao sa ovim kompletnim idiotima iz vrha gradske vlasti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 Birčević >>> skoro pa bilo ko > Gagić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 Bircevic bi vam bio vrhunski zabod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 Kakav bi to trojac bio- Jankela, Birch i Gagatar 1 1 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 9 minutes ago, Shonewizard said: skoro pa bilo ko > Gagić momak stvarno izgleda košarkaški, visok, zategnut ko sajla, ima dres i duboke patike za basket... i to je to. Jednostavno je čovek toliko intelektualno ograničen, da jednostavno nema trika da se ti pouzudaš u njega da će on to što si ti njemu i još četvorici saigrača rekao da sprovedae na terenu... jednostavno si non stop u fazonu da fuq nigga kakav je to potez otkud ti tu.... ja iskreno najiskrenije, da sam košarkaški trener, u takvim uslovima ne bi mogao da radim iskreno, a tek ovaj @Ne sam Safete trio fantastiko... tačno bi uzeo bolovanje, a onda neplaćeno do kraja sezone... fuq dis shit, ako ću ja platu na mango da potrošim samo da se iskuliram malko na poluvremenu da nekome ne razbijem glavu u svlačionici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 Što mi uopšte pričamo o Birčeviću? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 9 minutes ago, uvrnuto said: Što mi uopšte pričamo o Birčeviću? 😄 Zato što nema klub... a i počeli lešinari i muve da kruže oko ove teme... pa aj ono nešto da se desi, da ne padne na drugu stranu podforuma 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 Zato što nema klub... a i počeli lešinari i muve da kruže oko ove teme... pa aj ono nešto da se desi, da ne padne na drugu stranu podforuma [emoji1] A posle ovog SP moćiće da pokriva i shooting guard poziciju , na kojoj smo tanki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts