Jakob Aman Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 Zenit dao 8 milki da uđe. To u prevodu znači da ćemo mi na ovaj način da uđemo na kukovo leto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 Ne znam što ste toliko zapeli. Gordic od pre dve ili tri godine i ovaj danas, razlika je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 b92 pise da smo zainteresovani za koti klarka. Nadam se da je u pitanju samo dizanje cene... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Mešam ta dva Klarka iz Buducnosti. Jedan mi se dojmio kao veliki sebicnjak koji igra sam za sebe. Jebem li ga je l to taj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 2 minutes ago, simply minds said: Mešam ta dva Klarka iz Buducnosti. Jedan mi se dojmio kao veliki sebicnjak koji igra sam za sebe. Jebem li ga je l to taj. Onaj drugi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Mešam ta dva Klarka iz Buducnosti. Jedan mi se dojmio kao veliki sebicnjak koji igra sam za sebe. Jebem li ga je l to taj. Za Kotija se beše pričalo da je imao najjaču platu u kkB prošle sezone , znači - pravi čovek za kombinat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edvard Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Do dolaska Cole-a je bio najplaćeniji Earl, valjda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 (edited) 2 hours ago, simply minds said: Mešam ta dva Klarka iz Buducnosti. Jedan mi se dojmio kao veliki sebicnjak koji igra sam za sebe. Jebem li ga je l to taj. Veze nemaju, cak ni isto prezime nije 😄 Coty je meni kad se pojavio u Uniksu bio odlican igrac, mnogo koristan za ekipu, onda je imao tesku povredu, i posle toga je bio na nesto nizem nivou, ali i dalje za mene odlican dodatak mnogim ekipama. Naravno da ne vredi 600+ k kako se ovde pisalo prosle sezone ako je to istina. Earla ne bih uzeo ni za basket u kraju, em ne bih sutnuo nijednu loptu pored njega, em bi nam se setali protivnici na polaganje sve vreme Edited June 30, 2019 by bosMan_jr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Koti Klark je meni simpa igrač, iako se epski raspao prošle godine. Nekako imam utisak da je baš timska radilica, koja teško može da funkcioniše u "sistemu" kakav je bio u Budućnosti prošle godine. Takođe, mislim da definitivno nije igrač za EL, što nama, jelte, ne smeta. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 Jak je kao zemlja. Lagano brani cetvorke.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Za Klarka se nismo ni raspitivali, Gorda nije potpisao, Ali samo uz obeštećenje, Gega napustio klub.Zapratite ovaj profil, uskoro još informacija. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Kod nas samo odlasci. Izgleda da je onaj pinkod neisprvan. LM, Ode brat, nek mu je sa srećom... Quote Terrico White signs with Perth Wildcatds Iskreno se nadam da će neko naleteti na Lokija i pitati ga da li nam neko brani da potpisujemo nove i produžavamo ovo što smo imali. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Da pročitam da je Gagic otisao, isto kao da bi pročitao da je Durent dosao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Teško, dečko se, hajmo reći, zasadio™ tu gde jeste... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Mislis, pustio korenje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Komsije, da ovo nije nesto na vas racun Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic Nova dvogodisnja epizoda tradicionalnog srpsko-slovenackog prijateljstva na najvisem nivou je na pomolu! #BeoBasket 19 6:09 PM - Jul 3, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 (edited) Jok, sa tim na najvišem nivou ne misli na KKP, već na neki NBA tim. Bobi u Dalasu. Mi čekamo da pretekne nešto. Edited July 3, 2019 by Poodle Care 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Izvinjavam se. Nek moderacija izbrise post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Tyson Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Ode mali Trifa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 (edited) ??? Zar dječarac nije potpisao na 4 godine sad skoro? Edited July 3, 2019 by Laki21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 ??? Zar dječarac nije potpisao na 4 godine sad skoro? http://basketballsphere.com/trifunovic-u-megi/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Pozajmica. Mada je i to sranje, moralo je da mu se nađe mjesto kod nas. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Ocigledno je da Misko/Mega moze mladim igracima ponuditi najbolje, a to su garantovane minute. Pri tome nije ni bez znacaja sto mu caca viri iz Miskove guzice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 I dok državni miljenik svakodnevno jača, esenesovski šljam koji su nam poslali ćuti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts