zoe Bg Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 1 minute ago, Del Piero said: Mozda ce Pionir da se renovira 5 godina. Ko ga renovira skroz moguce Odajem Ostoji priznanje, svaki put kas pomislim kako ne moze vise da mi ide na zivce on to uspe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 6 minutes ago, uini said: bukvalno gubiš domaći teren na 90% tekmi. biće jako depresivno kad dođe 5-6k ljudi A 5-6k ljudi je poseta koju sanja jedno 98% evropskih klubova... Nema šta, odsustvo mozga klasično. Pionir smatram najboljom halom za nas, a ako bi baš postojala neka težnja da se nešto menja, logičnije bi bila kombinacija NBg za ABA i Arena za EC... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Buse nam Vesica na perfidan nacin. 😬 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 14 minutes ago, Luchifer89 said: Znači igramo u Areni, a treniramo u nekom balonu Pročitao sam da ćemo raspolagati i terminima u nekoj maloj sali u Areni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 5 minutes ago, realno *w said: A 5-6k ljudi je poseta koju sanja jedno 98% evropskih klubova... Nema šta, odsustvo mozga klasično. Pionir smatram najboljom halom za nas, a ako bi baš postojala neka težnja da se nešto menja, logičnije bi bila kombinacija NBg za ABA i Arena za EC... Čisto sumnjam da će KKP igrati ABA mečeve u Areni, to je deo nekog šireg marketinškog spina i narativa koji Ostoja treba da progura. Ne znam tačno šta je u pitanju, jer me mrzi da se udubljujem i pokušavam da provalim -- ali je jasno da bi samo lud čovek igrao ABA u Areni. Očigledno je da pokuša da animira navijače, da pošalje jasan signal da se KKP skroz oporavio (divlja karta za EL, mečevi u Areni, velika zarada na Lendejlu), malo i reklamira sebe.. Čini mi se da je i Čović nekad u prošlosti pričao da je Zvezdin cilj da se u potpunosti preseli u Arenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Jeste, isto priča o svim tekmama u sezoni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Ne vidim logiku igranja u Areni ako se ne igara EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 (edited) Hajde da se ponasamo normalno. Odredjeni postovi su obrisani. Edited June 7, 2019 by ZoltanWantsToDie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Ostoja očita smatra da mu je Arena adut za EL WC. Vjerovatno i jeste, u nekoj mjeri. Siguran sam da ima dogovor da otkaže Arenu bez posljedica ako izvisi za WC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Ko zna kako Arena posluje pod novim eminentnim rukovodstvom pa je možda zaista neko prelivanje novca u pitanju, plus onaj deo koji nestane između. Videti pod ErSrbija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 🙌4000 jura po tekmi, sjajna cena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Jbg, Arena je Terikov uslov da dođe. Ne odgovara mu ventilacija u Pajoniru. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Konobar stari provokator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 40 razlike bi bilo lepo. Ni slučajno 41. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Hajde da se ponasamo normalno. Odredjeni postovi su obrisani. Obriši onda i Titovo merenje patke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Nikako mi nije jasno sto ne igramo u onoj dvorani sto smo dobili od drzave. 10k kapacitet, malo li je? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Kakav festival zakucavanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
peradvind Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Nek sprema neko gifove u 3/4 je bogami bilo materijala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Srećna stoka svima koji slave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Kakav festival zakucavanja Jaramaz po meni na prvom mestu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 (edited) 7 minutes ago, Luchifer89 said: 9 minutes ago, jedibojan said: Kakav festival zakucavanja Jaramaz po meni na prvom mestu Ma decko samo malo da regulise sut i bice bombona Neka se ugleda na Jankovica 🙂 Edited June 7, 2019 by jedibojan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Pot zaboravio sočiva u železniku?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 7 hours ago, Боги said: Капирам да ће горњи сектор бити затворен 90% текми, а то је ужас на тако великом простору када је у питању Арена. Вероватно ће отварати за неке европске утакмице, дербије, и звучније на АБА Na donji prsten staje 10k. Onomad kad je Zvezda drknula Makabi bio je zatvoren gornji deo, odnosno sektor 400 i bila je odlična atmosfera na utakmici. Sve zavisi od rezultata. Ako Partizan bude imao respektabilan tim i bude dobro igrao biće i navijača. U areni će im biti lakše da odvoje zavađene frakcije. Ne mora uopšte da bude loša priča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krki PFC Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts