Ne sam Safete Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 Moram nesto smisliti i proslo ljeto mi se motao po komsiluku. Obraticu mu se kao da je Bodiroga 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 "Partizan glavni kandidat za 'vajld kard' Evrolige"http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2019&mm=05&dd=30&nav_id=1548754 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 Kako gazimo Gotivno je gledati klince, jednakim zarom do kraja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 Nananana liga šampiona Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Ko može zabraniti Ligi šampiona kako će da se zove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 (edited) 17 hours ago, Ne sam Safete said: Kako gazimo Gotivno je gledati klince, jednakim zarom do kraja X puta sam ponovio, da želim da svaka tekma u KLS bude 30+. To je jednostavno jedini pokazatelj odnosa prema igri, posebno ovih sa klupe. Kakav god da je protivnik, lepo je videti Radetov indeks 20 za 16 minuta. Edited May 31, 2019 by realno *w 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 Da, zaboravio sam juce spomenuti Zagora i to bas zbog pristupa... Strasno bih volio da ga povrede zaobidju u buducnosti, da vidimo makar dio onoga sto je mogao postati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 (edited) Rešeno. Brišite post. Edited June 1, 2019 by Referent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isiah Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Meni je sasvim logicno da KKP bude prvi na listi za specijalnu pozivnicu Evrolige. Sto veci olos stupi u kontakt, vece su sanse da Jordi B pokaze 'razumevanje' (koju god ti bitangu dovedem, ona avanzuje model 😄). Ako se obistini, odlicno. Ne bih se preterano osvrtao na tzv. moralnost prihvatanja iste jer je to po meni no-brainer. Partizan je i pre 20 godina dobio posebnu pozivnicu, moze i sada. A i da nije, vazilo bi isto :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Sad čitam da u eventualnom finalu nećemo imati prednost domaćeg terena iako imamo najbolju koš razliku i to sve zbog, pazi sad, lošijeg skora u drugom takmičenju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 i sta ti tu tacno nije jasno, tako je vec jedno 5 godina... najbolje da kos razlika odlocuje, u sistemu gde ne igra svako sa svakim.. :facepalm: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zonsa Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 1 hour ago, Poodle Care said: Sad čitam da u eventualnom finalu nećemo imati prednost domaćeg terena iako imamo najbolju koš razliku i to sve zbog, pazi sad, lošijeg skora u drugom takmičenju. Eurocup-u? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 2 hours ago, n4l1m said: i sta ti tu tacno nije jasno, tako je vec jedno 5 godina... najbolje da kos razlika odlocuje, u sistemu gde ne igra svako sa svakim.. :facepalm: A još bolje je da odlučuje uspeh iz drugog takmičenja. Nastavi da se lupaš dlanom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 na korak smo od EL 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Bule Goncic Gagatar Vesara Kakva ekipa majku ti jebem 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Božo, vrati se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Đoko budući prešjednik kluba 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 picopevca bojovica, direktora "buhe" niko ni da pomene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Ne ističe se u ovoj konkurenciji. Gagić se skroz uklapa u SNS okolinu, samo što im i nije baš neka reklama. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Alba trenutno na -1 protiv Oldenburga posle 3/4. Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 16 minutes ago, 34Barkley said: Ne ističe se u ovoj konkurenciji. Gagić se skroz uklapa u SNS okolinu, samo što im i nije baš neka reklama. 😄 Kada se Djordje pojavi na naprednjackom standu u Busijama oni osvajaju 99% glasova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 Alba uzela brejk.#mismospremni Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted June 2, 2019 Share Posted June 2, 2019 4 hours ago, Poodle Care said: Sad čitam da u eventualnom finalu nećemo imati prednost domaćeg terena iako imamo najbolju koš razliku i to sve zbog, pazi sad, lošijeg skora u drugom takmičenju. Možda si u pravu. Kad bi se Partizan i Zvezda takmičili ko može žešće napucati Zlatibor i Novi Pazar, možda bi očigledniji bio besmisao čitave lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts