Hamilton Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Idemo Bostone! Veceras jako i u kost. Ante šel not paas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Srce mi se cepa kada ukucam na gugl ozaloscena puma, ne iskace mi na vrhu rezultata post vezan za Aytona. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: Evo ga osnivac nove Mete pisanja, legenda kaze da je na starom forumu rasplakao Uinija posto je za MItcha rekao da je mravojed.https://vox92.net/forum/index.php?/profile/105-lordofterror/ jel bar dobre sendviče pravi lordi? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: Evo ga osnivac nove Mete pisanja, legenda kaze da je na starom forumu rasplakao Uinija posto je za MItcha rekao da je mravojed.https://vox92.net/forum/index.php?/profile/105-lordofterror/ Nije on ništa pominjao za mravojed nego ja... ja sam lepo napisao da li bi ti koji su kao neki moderatori lupali lajkove na te mravojede da se pisalo da je Mačvan konjina ili Štimac majmunčina ili bi glumili neke šatro korektne navijače pa lupali banove. Bitno je da prate i da znaju koga bi sa tvitera banovali. Napravila se neka fina dark web sekcija gde mogu da se podjebavaju ljudi koji su bili registrovani na forumu duže nego što pojedini znaju za košarku u tim njihovim kratkim usranim životima i da glume neke retardirane reddit amere al za srbsko tržište. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 9 minutes ago, oɹəd™ said: Napravila se neka fina dark web sekcija gde mogu da se podjebavaju ljudi koji su bili registrovani na forumu duže nego što pojedini znaju za košarku u tim njihovim kratkim usranim životima i da glume neke retardirane reddit amere al za srbsko tržište. Bravo matori, sramota je kako se pojedini izrazavaju na ovoj temi. Zamisli napisao mravojed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 (edited) 2 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Bravo matori, sramota je kako se pojedini izrazavaju na ovoj temi. Zamisli napisao mravojed. Bitno je da si se prepoznao Edited May 6, 2019 by oɹəd™ matori Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 ZASTO SU SVI TOLIKO LjUTI?! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 previse bolesna atmosfera ovih dana predlazem da svi mi new wave forumasi napravimo novi forum 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 (edited) 23 minutes ago, oɹəd™ said: Nije on ništa pominjao za mravojed nego ja... ja sam lepo napisao da li bi ti koji su kao neki moderatori lupali lajkove na te mravojede da se pisalo da je Mačvan konjina ili Štimac majmunčina ili bi glumili neke šatro korektne navijače pa lupali banove. Bitno je da prate i da znaju koga bi sa tvitera banovali. Napravila se neka fina dark web sekcija gde mogu da se podjebavaju ljudi koji su bili registrovani na forumu duže nego što pojedini znaju za košarku u tim njihovim kratkim usranim životima i da glume neke retardirane reddit amere al za srbsko tržište. Zajebao sam se posto su imali Uini i on imali neki clash i pred kraj pokojnog foruma. Za ova tajna udruzenja nemam pojma, ali i na proslom forumu da si ih spominjao. Za nas sa strane ko koga targetuje i zbog cega bi na nba topiku i sta moze da dobije osim virtualnih bezvrednih poena. Edited May 6, 2019 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 A čekaj Pero, stvarno šta je strašno nazvati tipa mravojedom (meni doduše više Jamal Murray liči na mravojeda al ajde)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Sto se tice Mravojeda, Ficka Covica su jedno godinu dana zvali govno. Tako da mu mravojed dodje kompliment Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 23 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Za ova tajna udruzenja nemam pojma Pa da imas pojma onda ne bi bila tajna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Odgledao sam sve 4 sezone ovog novog Serloka Holmsa(opasno sranje da ne gledate) pa imam moc dedukcije da zakljucim koji su drkosi u to tajno drustvo. Samo sto bi neko napadao Uinija koji je legenda foruma osim ako ima 2 meta koja ima dug period na forumu 😕 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Inače nisam sada pomenuo nikakva tajna udruženja a ni tada nisam to pomenuo u nekom takvom kontekstu da to zvuči toliko ozbiljno kao što predstavljaju pošto su realno k. k. ali naravno da će to da izvrnu lepo kako im odgovara i da izsiluju maksimalno to je za ove posmatrače koji čitaju klasičan primer onoga što sam gore pisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Koji su to oni? Ozbiljno pitanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taliesin Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 3 hours ago, LayupFromTheMidget said: Pa da pogledas ispod tog posta i vidis da polovina njih nema ukupno 10 postova na nba topiku, neki su verovatno i dosli prvi put, posto su videli tvoj post.. A, izvini, nisam skapirao da se radi o velikim strucnjacima za NBA koji imaju neki svoj zargon. Nece se ponoviti. odoh sa topika da ne bih dovlacio ove nedostojne svojim posterskim magnetizmom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Meni se čini da ni abraham ni pero ne kapiraju taj "retardirani amerikanac sa redita" stil. Mislim može nekom da se ne sviđa to kao što se uiniju ne sviđa ali ovo je drugo 😄 Probaše ljudi da objasne ali jok, ovo je zavera Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 9 minutes ago, taliesin said: A, izvini, nisam skapirao da se radi o velikim strucnjacima za NBA koji imaju neki svoj zargon. Nece se ponoviti. odoh sa topika da ne bih dovlacio ove nedostojne svojim posterskim magnetizmom. Bitno da si se ti smejao na "kritike". Nije fokus bio na strucnjake i starosedeoce, ovde je svako dobrodosao, nego da ova tema se sastoji iz 2 dela: live dok se igra utakmica, pa si tu citao "kritike" i sargone (odakle si ti izvukao vrhunske psihoanalize, slucajno si i sebe analizirao) i normalan deo teme. A mnogi koji su se slozili sa tvojim postom jednostavno ne pisu ovde niti su na fb92 pisali na NBA temi, pa je Zett pokusao da objasni o cemu se radi sa "kritikama" i sargonom, ali tebe zabole ipak si zacrtao analizu i ona je tacna. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 32 minutes ago, Nicklord said: Meni se čini da ni abraham ni pero ne kapiraju taj "retardirani amerikanac sa redita" stil. Mislim može nekom da se ne sviđa to kao što se uiniju ne sviđa ali ovo je drugo 😄 Probaše ljudi da objasne ali jok, ovo je zavera Ja sam mislio da si još prošli put ustanovio da sam glup pa nema potrebe da sada nešto poentiramo kako ne kapiram taj napredni nivo humora i komunikacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 pffff propustih zurku, moze size sta se zbiva :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 7 minutes ago, oɹəd™ said: Ja sam mislio da si još prošli put ustanovio da sam glup pa nema potrebe da sada nešto poentiramo kako ne kapiram taj napredni nivo humora i komunikacije. Rekao sam da ti je post najgluplji u istoriji a ne da si ti glup 😄 Big oof. Destroyed with facts and logic Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Ostavite link gde moze da se prati Boston. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Overheard in NBA playoff mod topic after Game 7: “He got me,” Pero said of Nicklord's post about him. "That f***ing Nicklord boomed me." Pero added, “He’s so good,” repeating it four times. Pero then said he wanted to add Nicklord to the list of posters he works out with this summer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted May 6, 2019 Author Share Posted May 6, 2019 5 minutes ago, Nicklord said: Rekao sam da ti je post najgluplji u istoriji a ne da si ti glup 😄 Big oof. Destroyed with facts and logic 1 minute ago, Malkolm Brogdon said: Overheard in NBA playoff mod topic after Game 7: “He got me,” Pero said of Nicklord's post about him. "That f***ing Nicklord boomed me." Pero added, “He’s so good,” repeating it four times. Pero then said he wanted to add Nicklord to the list of posters he works out with this summer. Vidi ovaj sveti Savo i ovaj Big sad sto se lizu. 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 5 minutes ago, suptil said: Ostavite link gde moze da se prati Boston. Samo cepaj na nbastreams reddit, tamo nadjes topik za tekmu koja ti treba i biras ili buffstreams ili ripple. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts