delgado Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Tebra, ajde malo pogledaj koliko su utakmica igrali Ball, Ingram, Kuzma, Rajonn i King zajedno pricam o Klivlendu 2018te, gde su bili Lav, hill, Jr, Korvelier, TT , Clarkson, Hood i ostali role playeri. Olupao bi GSW svakako sa tim timom (-KD - Klay) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 (edited) A pa to je druga prica, Smit i Korver su 7-8 igraci te ekipe, a ti rece razni Smitovi i Korveri. I drugo, nije minus Klay i KD, nego minus samo KD, a do PO Klay na nekih 80 posto sigurno. I plus snitch ili nesto sto se dobije za njega. i plus Lebron proleca gospodnjeg 2020. ima 36 tako da se ne bih ja zaletao sa prognozama pardon 35.5 Edited July 12, 2019 by bosMan_jr Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Tajson Čendler potpisao za Hjuston. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Treba nam jedan pokretni balvan za pokretne blokove ala mladi Andrija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 BR pise da okc ne planira da zadrzava cp3a, traze gde da ga utope 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 2 minutes ago, dee jay said: BR pise da okc ne planira da zadrzava cp3a, traze gde da ga utope Sto je logicno. Imaju SGA i Nemca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Mogu li da ga waivuju pa da ga potpisu Lakersi 😛 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 (edited) Smailagic potpisao na 4 godine. Prve 2 garantovan kes. Ukupno nesto preko 6 mil. Nije lose za pika 2. runde. Edited July 12, 2019 by Wook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 10 minutes ago, delgado said: Mogu li da ga waivuju pa da ga potpisu Lakersi 😛 Iggy bira izmedju Dalasa, LAC, LAL i Denvera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 5 minutes ago, Wook said: Smailagic potpisao na 4 godine. Prve 2 garantovan kes. Ukupno nesto preko 6 mil. Nije lose za pika 2. runde. Kosti Jankovu idu te garantovane 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Iggy, come to LA bro. Stvarno bi nam opasno legao na ovu ekipu.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Kako vi zamisljate Rasa bez lopte? Posto covek u citavoj karijeri nije odigrao 3 poseda bez lopte kako valja. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0shMi Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Bila bi fora da Kupchak/Jordan urade još jednu mega glupost i vrate CP3-a u Hornets-e. Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Ipak se LeBron vraca na broj 23, kazu da je Najk zabranio promenu broja 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 (edited) 35 minutes ago, Drakaris said: Ipak se LeBron vraca na broj 23, kazu da je Najk zabranio promenu broja 😄 Znas i sam moje misljenje o Lebronu ali Nike se tu nista ne pita, lik je uz Kobija i MJ iznad toga. Ako mu doslo da mijenja dres moze kako oce. @delgado kolega, ae vidi da CP3 ugovor otkupi i onda LAL bound Edited July 13, 2019 by Miki28 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Je l bilo ko otisao u Denver? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Je l bilo ko otisao u Denver? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 13 minutes ago, Vredni mrav said: Je l bilo ko otisao u Denver? Jeste, Jerami Grant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 13, 2019 Author Share Posted July 13, 2019 Juce ja na ispitu. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Neviđen zabod mi deluje Džerami 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 15 hours ago, uini said: @LordOfTerror tu već mogu da se složim : rocketsi su išli all in na cp3a i sada to koriguju wbrookom. mogli su da pazare par steady igrača i da se nadaju ja mislim da je ovo ok pristup. nije uspelo sa paulom, idemo na wbrooka, this is sparta Kontekst se promenio. Rocketsi sad za rivala nemaju šifraše iz Zaliva. Ostaće upamćeno da su tim koji im se najbolje suprotstavio ikada i malo sreće je falilo da ih izbace u onom finalu zapada 2017-18, gde je taj CP3 igrao bara bar sa Stephom. Jedini razlog trejdovanja Paula (pa i sa ovakvim ugovorom) jesu nepomirljive razlike u braku njega i Hardena (dobro su i izdržali do sad jer su u pitanju dijametralno suprotni karakteri). Russ je u atletskom padu, a nema veštine da se osloni na nešto drugo da bi opravdao svoj status i platu superstara. Imajući u vidu raspad Warriorsa, situacija u ligi je otvorenija ali Rocketsi imho nisu ti koji to mogu da iskoriste sa ovom zamenom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 verujem i ja da je glavni razlog odnos njih dvojice ali ukoliko nekim čudom wbrook fercera, imaće par sezona više da se takmiče paul ako uopšte ima još ovu sezonu, to je to. jeste i wbrook zglajznuo atletski i tačno je da će užasno biti kada mu ode atletika totalno ali još uvek je on dovoljno brz i eksplozivan pri tome, paul puno pauzira, neretko i ispadne iz opticaja u plej ofu russ samo da vrati % slobodnjaka na svoj prosek pa će već bolje izgledati nego prošle sezone nije idealno ali je bolji dil za hjuston u ovom trenutku imho 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Sve je na treneru koji treba da pokuša da ubedi bradu i wbrka da im je ovo poslednji voz... a ja tu nešto ne vidim DAntonija... Može Russ da bude bolji od CP3, sad ćemo da vidimo koliko je bistar momak (tipa dwade) ili manje bistar (tipa... ne smem da napišem od uinija) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 (edited) Majami ako spoji Pola i Batlera će biti vrlo zanavan za praćenje, što na terenu, što u svlačionici. Edited July 13, 2019 by stefan81888 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts