Jump to content

El finale  

131 members have voted

1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

• Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)

Recommended Posts

Posted

SAS ide u PO, vraca se Marej, nadogradnja Moris, jaci su nego prosle sezone, Derozan ce odigrati bolje, nego prethodne. A i u slabijoj su diviziji, NOP, Memfis i Dalas. Kingsi su recimo nadrljali sa Voriorsima, Klipersima i Lejkersima. Znaci taj visak meceva sa slabijim timovima. Na kraju, 2-3 pobede cesto dele od PO-a. 

Posted

Ono kad preko burazera dobijes posao.

Thanasis Antetokounmpo has agreed to sign a two-year contract with the Bucks, reports Shams Charania of The Athletic.

Posted
57 minutes ago, Zvezdinho said:

Ono kad preko burazera dobijes posao.

Lepo.

Još jedna (ali ovog puta na istoku) prava sporcka priča.

Posted
1 minute ago, OnionKnight said:

Imam osjećaj da su ovi spremni da potpišu i ostatak Ante burazera ako će im Janis produžiti 2021.

Janis ce sledece ljeto potpisat novi ugovor, imace pravo na supermax, oko 250 mil $ na 5 godina. Nece taj nidje

Posted
4 minutes ago, Miki28 said:

Janis ce sledece ljeto potpisat novi ugovor, imace pravo na supermax, oko 250 mil $ na 5 godina. Nece taj nidje

uvek može da zatraži trejd (:

• Like 1
Posted
9 minutes ago, Maverick88 said:

Je l LAL imaju jos mesta da dovedu nekog ili je to to za ovu sezonu? Nisam pratio baš koliko i da li im je ostalo novca? 

Imaju room exception i mogu za minimalce da dovode igrace. Vidjecemo dal ce Memfis otkupiti Igija, Korvera 

Posted
Just now, Miki28 said:

Imaju room exception i mogu za minimalce da dovode igrace. Vidjecemo dal ce Memfis otkupiti Igija, Korvera 

Msm da su rekli da Igudala ide samo uz trejd. A Lens? 🙂

Posted

Simpatican potpis Dallasa ali su se zacementirali za sledece 3 sezone kao debili.

Da li oni stvarno veruju da ce im osnova Doncic-Kurczingis okruzena prosecnim i ispodprosecnim igracima garantovati neki znacajniji iskorak?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...