BattleBender Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 38 minutes ago, realno *w said: Vau brate, kao da si pogodio najvećeg autsajdera, a ne duel gde su svi znali pobednika, samo pitanje u koliko tekmi. Najveći deo je prognozirao 4 ili 5 tekmi. Ja sam 6, prizmajem da sam očekivao bar jednu pobedu Blejzersa, druga je bila navijački. Eto jedna lopta ih je delila. Toliko je bio izvestan duel da nesto nisam ni video da su mnogi prognozirali ishod... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Za GSW je najvaznije bilo da se prodju Rakete. Znalo se da ce Portland ili Denver biti dosta laksi rivali. U ovoj seriji je Ker mogao da koristi dosta vise igraca. Kuk i Jerebko su za ovaj nivo irelevantni likovi, ali u ovoj seriji nijesu bili neki minus. Protiv Baksa opet ocekujem da se suzi rotacija na 7-8 igraca. Njihova klupa je mnogo jaca i morace Ker pametno da rotira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Ali najbolje su mi te izjave u fazonu - koji su q i ginuli u 1/4 ili 1/2 finalu... Šta treba, da procene da će neko bolje od njih proći u WCFu, pa da puste? GSW je jedna od najjačih ekipa u istoriji košarke. Dokazati da si makar u svojoj konferenciji prvi do njih, uopšte nije mala stvar. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Ako je iko od igraca Portlanda izasao na parket sa razmisljanjem da ce da izgube, ne treba da bude igrac Portlanda (Portland je uzet kao primer) Ako ne verujes da mozes da ih pobedis, sto se uopste bavis tim sportom? Dakle apsolutno se slazem da je vredelo boriti se za finale i dati sve od sebe da se isto dobije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 objasnila slika 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Jel ima nekih informacija oko povrede Kawhia ili se jos uvek svi prave kao da se nista nije desilo? Ne znam sto su svi otpisali Tornto kao da je 0-3? Kawhi od kako je preuzeo Janisa nisu se bas proslavili Bucksi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 (edited) Ja mislim da Toronto može da izgura sve tekme kući. A onda ako dođe do te 7 tekme, manje više je sve otvoreno. Edited May 21, 2019 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Da bi Kawhi mogao da preuzme Janisa u odbrani,neko od ostalih igraca ce morati da preuzme vecu odgovornost u napadu,inace ce Kawhi ostati bez gasa.Lowry bi mogao da se pojavi,takodje i Green koji baca cigle celu seriju,da sam Nurse,Powell od pocetka nocas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Ne moze ni Kawhi da ga cuva sam , timski se cuva Janis. Kawhiju je npr Gasol pomagao u prosloj utakmici, klip dole cim krene u prodor dolazi Gasol da pomogne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Ali,koliko je ovaj ugovor Bledsoa los,uzas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Inace treba istaci u kakvu igracinu je izrastao Looney, apsolutni x factor tokom celom PO. U seriji protiv Hjustona je uglavnom bio defanzivno orjentisan i sjajan posao je radio na svakom preuzimanju ali protiv Portlanda je bio sila i ofanzivno u celoj seriji na 10 ppg uz 80% realizacije i bacanja takodje ne masi. Da ne pricam sta je Lillardu i McCallumu radio na prezuimanjima i kako ih je lepio, valjda mu posle Hardena i Cp3 oni dodju kao usporeni snimak. Sumnjam da ce GS uspeti da ga zadrzi ponudice mu neko jaci ugovor od midlevela... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 51 minutes ago, realno *w said: objasnila slika 3 od poslednje 4 serije je ispod svakog nivoa. 9 minutes ago, Bobby Axelrod said: Ali,koliko je ovaj ugovor Bledsoa los,uzas. koliko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 1 hour ago, Bobby Axelrod said: Ali,koliko je ovaj ugovor Bledsoa los,uzas. Vrhunski ugovor. Prvo sto Bled sigurno vredi vise od 4/70, drugo sto ionako moraju pola tima da obnavljaju na leto, pa ne moraju oko njega bar da se cimaju. Kog pleja bi nasli za te ili manje pare? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 2 hours ago, LordOfTerror said: Jel ima nekih informacija oko povrede Kawhia ili se jos uvek svi prave kao da se nista nije desilo? Ne znam sto su svi otpisali Tornto kao da je 0-3? Kawhi od kako je preuzeo Janisa nisu se bas proslavili Bucksi. Ziv i zdrav. Spreman za vcrs ko zapeta puska Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Miki, gledamo li Tipsarevica sad jos malo protiv random bolivijca ? A za Kandzu da ne pitam, to obavezno @Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 44 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Vrhunski ugovor. Prvo sto Bled sigurno vredi vise od 4/70, drugo sto ionako moraju pola tima da obnavljaju na leto, pa ne moraju oko njega bar da se cimaju. Kog pleja bi nasli za te ili manje pare? Malkolma Brogdona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Just now, Manu said: Malkolma Brogdona? Nije Malkolm plej, vrhunski se snalazi na SG poziciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Za Bakse bi bilo vrhunski da se rese Snela. Meni je jos smesno da su oni njemu dali ovakav ugovor 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Ajde najnebitniji i najdosadniji plejofu ikad zavrsi se vise pa da krenemo u pohod na FA i trejdovi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 15 minutes ago, delgado said: Ajde najnebitniji i najdosadniji plejofu ikad zavrsi se vise pa da krenemo u pohod na FA i trejdovi... brate tako je u njujorku stalno 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Just now, uini said: brate tako je u njujorku stalno Nzm brt kako je u NY, znas i sam da sam navijao za Brona u NY posle Clevelanda sa sve Kanterom, Melom, Timijem Hardavejm, KRtnijem Lijem, DRoseom... ali propade plan. Trenutno sam u LA i ne svidja mi se bas. Ipak sam ja za neke istocnije krajeve kao sto su Miami i OHIO... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 bolje la nego florida ya penziju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Ne znam, ja bih ziveo u Majamiju i smrkao koku na dnevnom nivou, placao latino-kurve, gledao Heat i vikao Lec Gou Hit napusen uz hamburger i pivo, i bio klasicno americko govno. 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts