Jump to content

NBA plejof mod

Kurc Emuchelo

El finale  

131 members have voted

1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

• Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)

Recommended Posts

Mozda i najbolja stvar sa ovim je sto sada Pelicansi imaju sve karte u svojim rukama. Ocekivalo se da ce NY ili neko drugi imati prvog ili drugog picka da ubace u paket za Davisa...i sta sad? Ko god bude dosao po njega ima da posalje u NO mnogo vise nego sto se ocekivalo pre ove lutrije.

Edited by Radalek
  • Like 1

Davis verovatno otpada Lakersima, ali ono i Niksima, Bostonu... 

Sad cemo videti gde ce Durant, Kawhi, Jimmy, Irving i ti top dogovi pa onda ostaju Middleton, Tobbias Harris,  verovatno Millsap, dostupni ce biti Konli, Vol, Bil, verovatno i MGasol...

Bice ludo leto definitivno.

---

Ali sad definitely ocekujem finu tekmicu. PTB mora da iskoristi odsustvo Duranta i da ulozi sve karte na Lilly-ja i CJ da mecuju ucinak Karija i Tompsona. Nema Bugija, Kanter mora jako protiv Boguta/Lunija, Aminu/Harkless da hasluju Iggy/Green style... Evan i Set ce biti vazni sa klupe.

2 minutes ago, Radalek said:

Mozda i najbolja stvar sa ovim je sto sada Pelicansi imaju sve karte u svojim rukama. Ocekivalo se da ce NY ili neko drugi imati prvog ili drugog picka da ubace u paket za Davisa...i sta sad? Ko god bude dosao po njega ima da posalje u NO mnogo vise nego sto se ocekivalo pre ove lutrije.

Ocekivalo se da Lejkersi nece imati top 10 pik, imaju 4 pik da ubace u paket sa klincima koji su vec u timu.

NO dobio novog nosioca fransize, lakse ce pasti navijacima rastanak sa AD nego da su dobili neki 5-6 pik.

Bar ja tako vidim.

• Like 1

2 minutes ago, Miki28 said:

Ocekivalo se da Lejkersi nece imati top 10 pik, imaju 4 pik da ubace u paket sa klincima koji su vec u timu.

NO dobio novog nosioca fransize, lakse ce pasti navijacima rastanak sa AD nego da su dobili neki 5-6 pik.

Bar ja tako vidim.

Lakse ce pasti navijacima svakako, ali to ne menja mnogo stvari. Pelicansima se uopste ne zuri sada, dobili su prvog picka i sada mogu da iscede do kraja bilo koga ko hoce da vodi Davisa bez ikakve panike.

1 minute ago, Radalek said:

Lakse ce pasti navijacima svakako, ali to ne menja mnogo stvari. Pelicansima se uopste ne zuri sada, dobili su prvog picka i sada mogu da iscede do kraja bilo koga ko hoce da vodi Davisa bez ikakve panike.

To da ali tako nesto sam ocekivao svakako od njih. Sacekace najbolju mogucu ponudu a vidjecemo cija je to

3 minutes ago, Miki28 said:

To da ali tako nesto sam ocekivao svakako od njih. Sacekace najbolju mogucu ponudu a vidjecemo cija je to

Poslacemo im ponudu koja se ne odbija. Mrtva konjska glava u krevet, 4th pick i ova 3 gubavca haha

• Ha-ha 1

Komotno mogu da udvajaju Lilarda posto su rotacije fantasticne, sve stignu da pokriju cim se Lilard oslobodi lopte.

Naravno, sve to ako tupadzija Mekini nije na terenu. Covek godinu dana ne moze da nauci da Stef ide direktno u korner cim se oslobodi lopte, neverovatno.