Dracarys Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Jos kad bi uvalili Grina, KCP-a i ako su im ostali neki pikovi (kad je bal, nek je bal) za Holideja. Novi NOP sa dodatkom Dzejmsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1921 Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Just now, Bek said: Evo, ja smem da se kladim da ispadaju u prvoj rundi. Pa dobro,to je tvoje misljenje,imas pravo na njega.Realnost je da su oni i Clippersi vodeci timovi lige.Vecina analiticara tako kaze a i kvote vegasa isto misle. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 3 minutes ago, Drakaris said: Jos kad bi uvalili Grina, KCP-a i ako su im ostali neki pikovi (kad je bal, nek je bal) za Holideja. Novi NOP sa dodatkom Dzejmsa. Uh, sto da daju Grina bas. Karuzo i THT za Holideja i Ziona. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
1921 Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 5 minutes ago, Drakaris said: Jos kad bi uvalili Grina, KCP-a i ako su im ostali neki pikovi (kad je bal, nek je bal) za Holideja. Novi NOP sa dodatkom Dzejmsa. Ta opcija nema nikakvog smisla.Green je vrhunski suter za 3 poena,ono sto lejkersi i treba.Mozda bi malo dobili na kreacija ali puno bi izgubili na sirini i na tom vanjskom sutu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 4 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Uh, sto da daju Grina bas. Karuzo i THT za Holideja i Ziona. Karuzo je novi Vejd, jel si video njegova zakucavanja? 1 minute ago, 1921 said: Ta opcija nema nikakvog smisla.Green je vrhunski suter za 3 poena,ono sto lejkersi i treba.Mozda bi malo dobili na kreacija ali puno bi izgubili na sirini i na tom vanjskom sutu. Pa nisam rekao Rubio, vec Holidej. Dzru se mozda manje uklapa, ali je pet klasa iznad Grina. Doneo bi sigurno veci kvalitet. Takodje smo videli predstavu Grina u PO-u. Sramotan je bio taj njegov sut, jedino vredno pomena je njegova odbrana, a to vala isto moze i Holidej, s tim da on moze da kreira i za sebe i za druge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 U svakom slučaju, zdravi Lejkersi su mi ispred Klipersa. Znam da to nije baš mali uslov, al eto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Ide Okc u rasporodaju 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 8, 2019 Author Share Posted July 8, 2019 14 minutes ago, 1921 said: Ta opcija nema nikakvog smisla.Green je vrhunski suter za 3 poena,ono sto lejkersi i treba.Mozda bi malo dobili na kreacija ali puno bi izgubili na sirini i na tom vanjskom sutu. Najbolje je da daju pika 2. runde. čd Link to comment Share on other sites More sharing options...
1921 Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 7 minutes ago, ... said: Najbolje je da daju pika 2. runde. čd Po meni njima treba jos 1 igrac tipa Korver.Nemaju potrebe da mjenjaju ove sto su sad doveli,ekipa im je dobro popunjena na svakom mjestu i mislim da mogu odgovorit na sve zadatke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stex Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 18 minutes ago, Miki28 said: Ide Okc u rasporodaju odlican posao denvera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 8, 2019 Author Share Posted July 8, 2019 7 minutes ago, 1921 said: Po meni njima treba jos 1 igrac tipa Korver. Imaju vec Troja Denijelsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Baš zanimljiv Durentov izbor broja na dresu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 51 minutes ago, realno *w said: AD i Rođo su u NOPu igrali zajedno i to je dobro izgledalo. Njih dvojica sa Džejmsom na 3 bi bili jedna od najvećih postava u istoriji košarke, ko god da je na 1&2. Quote The history between Cousins and Davis is encouraging. The Pelicans were +5.3 with Cousins and Davis on the floor in 2017-18. Spoiler But... That number plummeted to -1.3 when Rondo was on the floor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Kakva je opaka klupa Denvera. Imaju veliku sirinu, cak i ako se neko povredi, nece se osetiti, kao i prosle sezone, sem Jokica naravno. Marej-Heris-Kreg-Milsap-Jokic Moris, Bizli, Barton, Grant, Plamli Vanderbilt, Bol. Moguce je da ce u toku sezone uskociti i Porter, ali od njega nista ne ocekujem. Ne znam kakva je buducnost Lajlsa, posto je RFA, a i stigao je Grant na njegovo mesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Daniels je brutalan suter kad ne mora da radi nogama. Mislim da je u stanju da sutira >55% otvorene trice iz kikauta. Sa Bronom toga ne bi smelo da fali. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 8, 2019 Author Share Posted July 8, 2019 7 minutes ago, Drakaris said: Kakva je opaka klupa Denvera. Imaju veliku sirinu, cak i ako se neko povredi, nece se osetiti, kao i prosle sezone, sem Jokica naravno. Marej-Heris-Kreg-Milsap-Jokic Grofe, znam da si to ti, ali zasto ti je, pobogu, Kreg ispred Granta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 8, 2019 Author Share Posted July 8, 2019 12 minutes ago, oɹəd™ said: Baš zanimljiv Durentov izbor broja na dresu 3+5 = 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 4 minutes ago, ... said: Grofe, znam da si to ti, ali zasto ti je, pobogu, Kreg ispred Granta? Zato sto je bolji defanzivac. Kupio me je u PO-u, ima veliku srcanost i snagu. Grant jeste bolji suter, ali ne bi mogao da isprati bekove u odbrani, kao sto to moze Tori. Grant je i u Oklahomi pretezno igrao krilnog centra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 (edited) jerami grant je jako dobar defanzivac. taj craig je onda ubica ako je bolji ja ga gledao nešto malo, solidan je bio ali ne delim tvoju impresiju Edited July 8, 2019 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Slažem se, odličan je Grant. On je bio koristan i prethodnih godina, kada ga šut nije tako dobro služio, ali prošle godine je na to dodao i odličnu trojku. Ako je u stanju da zadrži taj ili sličan nivo šuta, on je bez pogovora prva trojka Denvera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 ne samo (ili toliko) šut za tri, mnogo bolje finisira oko obruča Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Opet ne slusas na casu. Dzerami je spor za bekove. Dzamal je slabiji u odbrani i kada se igra protiv Hardena, Vestbruka itd. Kreg je taj koji ce da ga cuva, a ne Dzamal ili Dzerami. Slazem se da je i Grant sjajan defanzivac, ali Kreg ima svoju ulogu. On je Denverov Igudala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Zar nije Grant vise cetvorka neka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 (edited) grant je pf /sf, a craig sg /sf Edited July 8, 2019 by uini 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 8, 2019 Author Share Posted July 8, 2019 2 minutes ago, Drakaris said: Zato sto je bolji defanzivac. Kupio me je u PO-u, ima veliku srcanost i snagu. Dakle. Po tekmi, u proseku daje 122% sebe na terenu, 0.93% efikasne srcanosti i moze da pojede vise Emuovih jaja od Granta. Na stranu sto uopste Tori nije bolji defanzivac. 5 minutes ago, Drakaris said: Opet ne slusas na casu. Koliko si ti uveren u ono sto pises. 5 minutes ago, Drakaris said: On je Denverov Igudala. Samo sto Igudalina poenta postojanja nije iskljucivo odbrana bekova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts