delgado Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Gledam sad kompilaciju LBJ klac suteva, tu se bas popravio. Buzzerbeateri 2018 su bili nerealni, ono kad je protiv Minesote blokirao Batlera, a potom se odvojio na ludi fejd i pogodio. Pa onda u POu 2 vazna, jedan protiv Indy za 3-2, i protiv Toronta onaj bank shot za 3-0... Stvarno ce on i Davis + McGee ako se zadrzi biti novi lob city, zato sam da se zadrzi Rondo, kolko god bude citav nabacivace alejapove ovoj dvojici i to je dosta. KCP-a bih svakako vratio u tim, bori se decko u odbrani i verujem da ce biti bolji ... U Detroitu je bio opak igrac. RAzmislio bih o Darenu Kolisonu kao startnom pleju, za Hilla -> uvek. Moja neka zamisao PG : Collison (10m$) + Rondo (vetmin) + Hill (Vetmin) SG : KCP (8m$) + Korvelier (vetmin) SF: James (Max) + Bonga (rookie contract) PF : Davis (max) + Kuzma (rookie contract) , Jeff Green (vetmin) C : McGee (9m$) + Wagner (Rookie contract) Collison - KCP - King - Obrva - McGee ili Collison-KCP-King-Kuzma-Obrva, pa sa klupe McGee, Rondo/Hill, Korver, Jeff... ima svega ovde i suta i odbrane i asistinga i IQ-a , i dobar koucing staf (Kidd+Vogel, jos da je kouc Lu ehhhh...) , LBJ je dobar i kao GM i kao trener, bice to dobro, a nije toliko finansijski arealno Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 sjajan intervju Igudale, pametan momak koji će i posle basketa dominirati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 57 minutes ago, Miki28 said: To sto PG13 nije dosao? Sto SA nije htio da trejduje Kawhija u Lejkerse? Sad mi reci, jel su mozda Lejkersi dali malo za AD, uz napomenu da cak ni taj datum potpisivanja nisu odredili u njihovu korist a razlika je ogromna dal ce potpisati 6tog ili krajem jula? George nije deo klutch price, tako da je dohvat bio neuporedivo kraci nego u slucaju Unibrowa. Ocigledno da je, kakav god da je ovako privatno, daleko manje podlozan uticajima sa strane. Sto se Kawhia tice, takodje ne postoji menadzerska/licna veza koja bi predstavljala precicu za Kawhi2LAL pricu. Pop sasvim sigurno nije od onih koji simpatisu Lakerse, a uz to je i racionalan i ocigledno ima dovoljnu tezinu da samostalno vuce poteze. Za poslednjih 9 godina, 2 puta smo imali istu situaciju: nakon trejda svog fransiznog igraca Pelicansi na prvom sledecem draftu, koji opet tako zgodno bivaju bas oni gde imamo consensus #1 pika sa oreolom generacijskog talenta i vrhunskog game-changera, dobijaju #1 pik (Paul-Davis, Davis-Zion). U oba slucaja su tu Lakersi partner, prvi put se nije realizovalo (Stern), drugi put jeste. Znamo i podatak da je liga preuzela tadasnje Hornetse od Shinna i drzala ih sve do Bensona, koga na zalost vise nema, a takodje zgodno i prigodno se ovaj trejd desava bas sada kada je njegova supruga na celu. Mozda je nekome lako da proguta sve ovo i pripise kazusu i pukoj koincidenciji, no ja svakako nisam od tih. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 1 hour ago, Miki28 said: Bas mi nerealno koliko lik ima neku agendu protiv Lejkersa. Vrvt ga ne obavestavaju a i on je Aingeov coek. Billy ima neke veze sa njim? Nisam upucen... Sto bi reka' preshjednik: Eeeeeeeeeee Nisi gledao/slusao kolegu (forumasa) Mairosu kod koga je Billy rekao da mu je Woj kucni prijatelj i da mu je prakticno zavrsio da ode na Team USA probu (na kraju zavrsio u timu) za neki copa Americana kad nije isao najjaci tim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted June 25, 2019 Author Share Posted June 25, 2019 1 hour ago, Miki28 said: Evo sad nas Woj obavestava da imamo 19 miliona $ prostora. Jbt nerealno koliki smo mu trn u dupetu. 1 hour ago, delgado said: Ma taj Woj je ljubomorna picketina. Jeste li vi oni sto mrze postara kad vam donese racun za struju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted June 25, 2019 Author Share Posted June 25, 2019 1 hour ago, freethrow said: sjajan intervju Igudale, pametan momak koji će i posle basketa dominirati... Pa sad. U pitanju je niz tvitova sa nekoliko linkova, pa kliknite gore da vidite jos nesto zanimljivo o Igiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 5 hours ago, Miki28 said: Ako je vjerovat kvotama on i Kyrie su vidjeni u Bruklinu. Prosto nevjerovatno da izaberu Bruklin pored NYK Nista tu nije neverovatno, stavise potpuno im je svejedno. PG i Westbrook su u jednom Oklahoma Citiju, pa sta im fali? Da odmah naglasim da ne verujem tim glasinama i da je to daleko od 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Svaki put kad neko pohvali MJaxa umre jedna panda. Igi je jos od ranije solidan primer pseudointelektualca, mislim da sam pisao o tome vec jednom ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 au. Opasno sam se prevario onda, u intervjuu je delovao jako razumno i smisleno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 FRitro, da upises ti meni titulu za prognoze ove godine pa da budem i ovde najuspesniji, kao u fantaziju ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Posto je Raketama cilj Jimmy, preko sign and trade-a, pretpostavljam da bi najradije dali Paula. Jos samo da se Fila slozi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Zasto bi Fila prihvatila to ? 😄 Ne verujem da ce Jimmy iz File. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Zato kazem, jos samo da se Fila slozi. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Sve je lepo planirano, samo da propadne 😄 Imas 50% sanse kod ribe, ti hoces, ona nece style. Nema potrebe nista HOU da menja, imaju goriva za jos jedan pohod na WCF/F Trenutno su najuigraniji i prvi favoriti na zapadu po trenutnoj raspodeli snaga, videcemo koga ce dovoditi Lakersi.. Sta li ce biti sa Sapom, Alom ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 1 hour ago, freethrow said: au. Opasno sam se prevario onda, u intervjuu je delovao jako razumno i smisleno. Sracunao sam svoje poene, 25 za pogodatak serije, 20 za promasene do jedne tekme i 15 za promasene do 2 tekme, i imam 235p + sto sam pogodio prolaz PTB-a a to mi je jedini pogodatak nefavorita po seedu u seriji, koliko se dobija za to ? U sampionskoj sezoni sam imao 307 bodeva, ne znam za sta je ~240p dovoljno, kapiram da sam medju boljima, ali mislim da je Malkolm sakupio najvise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 6 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Bilo zicer da to uzima Delgisha. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 @Malkolm Brogdon je ipak pobednik sa 255 poJena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Nema veze, ti si više želeo titulu. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 3 minutes ago, freethrow said: Nema veze, ti si više želeo titulu. Realno, ti si komesar prognoze, ti proglasavas sampione. @Chaos Is Me - dje ti 2 titule prognozera ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 1 hour ago, delgado said: Sve je lepo planirano, samo da propadne 😄 Imas 50% sanse kod ribe, ti hoces, ona nece style. Nema potrebe nista HOU da menja, imaju goriva za jos jedan pohod na WCF/F Trenutno su najuigraniji i prvi favoriti na zapadu po trenutnoj raspodeli snaga, videcemo koga ce dovoditi Lakersi.. Sta li ce biti sa Sapom, Alom ? Ne slažu se Paul i Harden, bila je skoro i priča da je Paul rasplakao Hardena na treningu. Eto zašto bi trejdovao Hjuston. Horford će u Mavse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Pa tesko da ce neko udomiti Pola. Ne vole ga ni saigraci, ni treneri, ni protivnici, ni sudije... Mavsi imaju koliko, 1 ili 2 max slota ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Just now, delgado said: Pa tesko da ce neko udomiti Pola. Ne vole ga ni saigraci, ni treneri, ni protivnici, ni sudije... Mavsi imaju koliko, 1 ili 2 max slota ? Zato kažem, još samo da se Fila složi. 😄 Nemam pojma, ide priča da hoće da produže Porzingoda i evo juče su ovde ljudi kačili da jure i Kembu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Delgi, stari znalac. Sampionsko srce, samo hasluj delgi. Nema stajanja 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 7 minutes ago, Miki28 said: Delgi, stari znalac. Sampionsko srce, samo hasluj delgi. Nema stajanja Hocu, brate moj. Uvek i iskljucivo samo hasl, nista drugo mi nije preostalo. Never underestimate the heart of the champion!! Ko nam stize, Miki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts