Jump to content

El finale  

131 members have voted

1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

• Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)

Recommended Posts

Posted
  On 5/29/2019 at 9:23 PM, Milos 3.14 said:

Ne znam, ne jurim strimove u RS, a odgledam skoro sve sto prenosi sk od nba tekmi tokom godine. Ono sto je ocigledno je da su igrali sa pola k..ca, cela ekipa + je Klej bio 3 opcija.

Expand  

Upravo. Bas je Klej najvise odigrao preko kurca, slepa se cele sezone. Zbog toga nije zasluzio all-nba team, ni blizu.

Zato sad nema pravo da kuka kako je izgubio pare. Znao je sta ga ceka, mogao je da se iscima zbog toga. Nego batica ocekuje da ce na ime da dobija glasove, al ne ide to uvek tako, ima jos igraca koji imaju ime.

Posted
  On 5/29/2019 at 9:29 PM, Milos 3.14 said:

Zato ce sad da ih pokida u PO 😉

Expand  

Pa tbh, ne verujem.

Meni je arealno kakvu on reputaciju ima, ali razumem zasto. Svaka njegova uzasna tekma prodje nezapamceno jer su tu Stef, Drejmond i poslednje 2 godine i KD da ga povade. Cak je i Igi dosta bolji plejof performer od Kleja. Onda ubode neku g6 vs OKC ili g6 vs Hjuston i samo to se zapamti.

Ne postoji igrac u ligi cije lose partije prolaze vise ispod radara od Kleja.

Posted
  On 5/29/2019 at 8:03 PM, Malkolm Brogdon said:

Pa Magic i Pelinka nemaju pojma sta rade, mislim da je to jasno. Lejkersi ne idu ni u jednom smeru, jedino mogu da se nadaju da ce FAs potrcati kod Lebrona.

S druge strane, niko nece da potrci kod pedesetogodisnjeg Kris Pola.

Trenutni B2B sampion je izgradio prejaku ekipu putem drafta. 

Zajon je zakljucan narednih 8 godina, tako da imaju vremena da smisle sta ce i kako ce.

Expand  

Golden Stejt je uradio nesto sto ce tesko neka fransiza uraditi skoro sa sedmim i jedanaestim i trideset petim pikom u svega par sezona. I oni su jedinstveni po tome. Odradili su draft presjajno i kasnije ih produzili za ne tako veliki novac, dovoljno da dodje TOP 5 igrac u ligi u istu ekipu i napraviti mozda i najbolju ekipu u istoriji NBA.

Opet se nisu spustali tako nisko i samo jedne sezone su imali 26 pobeda (ako ne racunamo lokaut). 

Primer Zajona bih hteo da uporedim recimo i sa Dankanom , Sparsi su tankovali zbog povreda igraca i sa prvog pika izvukli Dankana i odmah su ga ubacili u pogon, nista nisu cekali na "gradjenje tima" i rebild. Kasnije nastavili sa PO ucescima, ostalo je istorija.

Sto bi Zajon cekao osam godina, moze da trazi trejd kada hoce. Postoji mnogo videa na netu gde se vidi koliko je Zajon bio razocaran kada je video da Pelikani biraju prvi. On je hteo u Nikse, jer zna da ce tamo sledece sezone doci dva fenomenalna igraca, samim tim sledi i borba za titulu. Covek voli da se takmici.Verujem da bi se i sam Zajon odusevio da vidi da ima priliku da igra sa jednim od najboljih plejeva ikada, nego da ceka ostale iz buducih draftova da se "ispile" iz jajeta.

Mogu da poredim i ovosezonski Dalas, njima je bio dovoljan samo jedan igrac da razmisljaju za buducnost, dali su svoj i pik za sledecu sezonu koji je bio dobar(malo ga draft lutrija pomerila, ali jbg) i odmah su krenuli da ga okruzuju sa adekvatnim igracima i bore za PO. Nista se ne ceka , pogotovo kada se radi o najvecoj zvezdi sa drafta jos od 2003. godine.

Posted

Jeste klinja bez minuta profesionalne kosarke ce da glumi mudo i da trazi trejd jer mu se kao ne svidja fransiza koja ga je draftovala. To ce ga bas preporuciti ozbiljnijim timovima. 

Vi milenijalci ste stvarno otisli u krasni sa logikom

• Like 4
  • Thanks 1
Posted
  On 5/29/2019 at 9:34 PM, Malkolm Brogdon said:

Pa tbh, ne verujem.

Meni je arealno kakvu on reputaciju ima, ali razumem zasto. Svaka njegova uzasna tekma prodje nezapamceno jer su tu Stef, Drejmond i poslednje 2 godine i KD da ga povade. Cak je i Igi dosta bolji plejof performer od Kleja. Onda ubode neku g6 vs OKC ili g6 vs Hjuston i samo to se zapamti.

Ne postoji igrac u ligi cije lose partije prolaze vise ispod radara od Kleja.

Expand  

Licno mislim da su Klej, Grin i Stef dosta potcenjeni kad su u pitanju individualna priznanja, a sve to jer su podredjeni timu. Ispod radara mnogo cesce prolazi koliko je se covek zrtvovao za ekipu  , a realno je mogao da kaze hocu trejd, pare i da budem 1. ili 2. opcija u 90% ekipa. 

Cela diskusija je besmislena, nebitno je sta mislimo ti, ja ili bilo ko drugi. Bitno je da udarna trojka gsw-a misli da ih dobar deo javnosti ne vrednuje dovoljno u individualnom smislu. Ja se sa njima slazem, neko drugi ne i to je ok. Kljucno je da je njima sad to motiv koji im je trebao jer je bilo evidentno da je doslo do neke vrste zasicenja, zato su i igrali takav RS.

Posted

Inace kad pricamo o Davisu, mogu i Mavsi da se ukljuce i ponude pikove prve runde od 2022. do 2030. Mislim ponudili bi i ove ranije ali su vec poklonjeni. Taman nam nece trebati u tom periodu.

• Ha-ha 1
Posted
  On 5/29/2019 at 5:59 PM, Zvezdinho said:

Expand  

Fascinantno je kako su se Magic i Doc napregli da dokazu da je GS mnogo jaci tim sa KD,

da su isli u debele sirine da objasnjavaju kako kad KD nije na terenu,

GSu ne ' preostaje nista drugo ' nego da zavrte loptu dodaju se i tako budu efikasni.

Dok je isao toliko daleko da je ovaj GS upredio sa Jordanovim Bulsima, koji su igrali spore izolacije

kad je Majkl na terenu, a pik i ostale jurnjave kad nije na terenu.

: /

Posted
  On 5/29/2019 at 9:53 PM, threepwood said:

Jeste klinja bez minuta profesionalne kosarke ce da glumi mudo i da trazi trejd jer mu se kao ne svidja fransiza koja ga je draftovala. To ce ga bas preporuciti ozbiljnijim timovima. 

Vi milenijalci ste stvarno otisli u krasni sa logikom

Expand  

Pa nije to neki klinjo iz druge runde, pa da ga fransiza ne ferma 2%, vec najveci talenat od LeBrona. Gvozdje od 130 kila koje skace u nebo. 

Pelikanima, ako se ne svidja, ne moraju ni da ga draftuju, oni ce prvi da ga sutnu, ako slucajno dozivi neku stravicnu povredu, sto mozemo videti na primeru Kazinsa. Uvek sam na strani igraca. Fransiza gleda samo svoju korist. 

A i da glume ludilo i da nece da ga trejduju, to vise govori o njima koliko rade protiv sebe. TOP igracima pogotovo tek tad nece da im padne na um da dolaze u Nju Orleans. 

Sto se tice preporucivanja, on ce sebe preporuciti, duga je karijera. Kvalitet uvek izbija na videlo, ako ga ima, nema sta tu prethodna fransiza da se brine. On vec sad ima veoma zavidne fizicke karakteristike. 

Posted
  On 5/29/2019 at 8:22 PM, Milos 3.14 said:

Pol za Milsapa mi je proslo kroz glavu kad sam cuo da Hou hoce trade. Vece je pitanje sto bi Denver pristao da da veterana sa 1 godinom ugovora za veterana sa 3 godine. Medjutim , mislim da Denveru treba veteransko prisustvo u ekipi . Sa druge strane mislim da je cp3 prilicno ambiciozan i nece bilo gde, sa jedne strane sa, sa druge strane ima prgavu narav sto ga udaljava od dosta ekipa. Plus godine, plus ugovor. Zato mi je Denver super fit. Ovo sve naravno ako bi uspeli da ukljuce jos neku trecu stranu, a sta i kako nisam razmisljao.

Expand  

Nikakvog smisla to nema za Denver. Njima ne trebaju bekovi, imaju vec 4 odlicna u rotaciji, trebaju im krila. Takodje im ne treba da se zakopaju sa ogromnim ugovorom u sledece 3 godine i onda da nemaju para da produze Murraya i Beasleya 2020-e.

Posted (edited)

nisam planirao da ove sezone pisem uvod za poslednju plejof seriju ali pauza u kombinaciji sa losim vremenom je ucinila svoje da se latim tastature i ispostujem mini tradiciju najave finala i pregleda detalja koji ce imati najveci uticaj na njegov konacan ishod.

Reveal hidden contents

Edited by riviera
  • Like 6
  • Thanks 7
Posted
  On 5/30/2019 at 10:12 AM, freethrow said:

James Joyce meets Jack Kerouac on ESPN. Riviera, brate, odličan ti je tekst, ali nemoj nam ovo raditi, pukao mi je centar mozga za interpunkciju.

Expand  

sto Kerouac? jel zbog toalet papira?

Posted (edited)

Lepo ces da izubis pare Bobi, ima da protracis sve pare od insajd informacija. Ni onaj female psihijatar ti nece moci pomoci posle.

Edited by Zvezdinho
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...