Jump to content

El finale  

131 members have voted

1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

• Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)

Recommended Posts

Posted

lillard i walker sada mogu dobiti super max. ukopace se charlotte ako mu daju taj ugovor.

warriorsi kazu da durant najverovatnije propusta prvih nekoliko utakmica finala.

Posted

Mrzi me da kopam i ne radi mi search ili sam ostavio na starom forumu taj post, abitno je, pogodio sam celu prvu i dobar deo igraca iz 2/3... 

Po meni, potpuno zasluzeno. Curry-Harden-PG-Giannis-Jokic jesu najvise vukli svoje timove...

Posted

@Miki28  Gledamo li Kandzu ? Sad kad je jasno da KD nece igrati 1-2 tekme finala (verovatno prve 2 jer su svakako u gostima) Toronto ima i vece sanse nego Kee sa GS, dobili ih sa Kandzom onda na produzetke kad je KD sibnuo 50+, i onda ih otrsili 20+ U Oraklu. Jedina ekipa koja ih je 2x dobila ja msm, ili bar 2x iz suprotne konferencije (to je verovatno), ali jedini imaju 100% sa njima u sezoni (2/2, je l'te). Stvarno bih voleo da mozemo da iscupamo pobedu, Lowry je u opasnoooj formi, MGasol igra sve bolje, Siakam je dosta opao kao i Green, ali sa klupe malo Powella, Vleeta i Ibake da isprate Kandzhu i to je to. Milvoki je s druge stralne brutalno jak, ali vise mi se svidja ovaj style koji fura Toronto.

Proslu sam prespavao utakmicu, zaspao vec u 1/4, ali sad sam 100% spreman. 

Posted

a rekao bih da je post-season imao uticaja na ova glasanja, ne verujem da bi jokic zavrsio ispred embiida da je glasanje bilo na kraju sezone

• Like 6
Posted

Pa i jeste, sve je to zbog toga sto se Jokic dosta potcenjuje, a Embid dosta hajpuje. Videlo se i sad u PO-u, pored tri veoma jaka igraca koja ce imati max ugovor, on nije uspeo da prodje u finale konferencije. Fila ce sledece sezone biti slabija odlaskom Batlera ili Tobajasa, Redik sve stariji. Ne vidim neku sjajnu buducnost ove fransize.

Posted

Opet Rasel jebeni, pa i u trecoj petorci, previse je jebote. Bukvalno bi Klej umesto njega bio dooosta bolji izbor. Pa cak i CJ McC

Posted

Imam neki osecaj da ce Durant zaigrati cim/ako izgube prvu utakmicu, daju im sansu da nastave ovaj niz a ako se vraca da to bude narativ da bez njega ne mogu.

Stvarno bi bilo komicno da se Durant vrati za game 1 i fazon izgube komotno...

Posted

Ne znam kako ekipe nakon sto stignu sa 0-2 na 2-2 ne prepoznaju ili ako prepoznaju ( tim gore) da je najbitnije da u 5. mecu prezive prvih par minuta a da ne upadnu u rupu i nekako se uvek to desi...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...