Jump to content

El finale  

131 members have voted

1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

• Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)

Recommended Posts

Posted

Curry izgleda kao i CP3,ostali obrisi nekada velikog igraca,nisam ocekivao ovako brz pad,barem jos 2 godine na najvisem nivou

Posted
Nije mi jasno zasto i dalje mnogi smatraju da je GSW favorit u ovoj seriji
Zato što imaju i dalje bolje igrače, timskiju igru i boljeg trenera.
Posted

Stef je sramotan,ma i vise od toga,iznova me razocarava,od  7 tekme sa OKC onomad,vise nikada nije povukao kad js trebalo,nasuprot

Posted
4 minutes ago, Bobby Axelrod said:

Stef je sramotan,ma i vise od toga,iznova me razocarava,od  7 tekme sa OKC onomad,vise nikada nije povukao kad js trebalo,nasuprot

Pa ako cemo realno od tad ni nije trebalo.

Polako, lik je u opasnom kurcu vec 7-8 tekmi al necemo da ga saljemo u penziju zbog toga. Morace da se pojavi u drugom ili ode ovo.

Posted
1 minute ago, Malkolm Brogdon said:

Pa ako cemo realno od tad ni nije trebalo.

Polako, lik je u opasnom kurcu vec 7-8 tekmi al necemo da ga saljemo u penziju zbog toga. Morace da se pojavi u drugom ili ode ovo.

Katastrofalna serija za njega,gora od one iz 2016 sa Klivlendom.

Posted
Just now, Bobby Axelrod said:

Katastrofalna serija za njega,gora od one iz 2016 sa Klivlendom.

Ubedljivo najgora serija.

Tad je bar delovao kao kosarkas, samo su igrali tvrdu odbranu na njemu i delovao je malo sporije nego inace. Sad deluje kao da je drogiran.

Srecom, Rakete ga jos uvek trapuju, pa to otvara 4v3 situacije koje smo solidno resavali u prvom poluvremenu. Ako MDA odluci da radi iskljucivo switch umesto trapa, najebasmo.

Posted

fantasticna situacija za GSW, poluvreme, nereseno, a Steph jos nije ni ubacio iz igre

Rokici neozbiljni, kao da u ovoj ekipi uopste nema vatre

Posted

Klicu cu i sl. godine da biram na fantazi draftu ako budem imao prilike, ali malo je reci da je podbacio u ove 2 serije vs GS dogodine i sad.

Pol nije ni blizu proslogodisnjeg nivoa, steta. Sad kad se ukazala sansa, igraju ko picke.

Posted (edited)

zabranio bih Klici da uopste pomislja da on nesto zavrsava

Dwight Howard sa onim vatrostalnim rukavicama ima bolji touch around the basket   

Edited by SunZero
Posted
6 minutes ago, SunZero said:

zabranio bih Klici da uopste pomislja da on nesto zavrsava

Dwight Howard sa onim vatrostalnim rukavicama ima bolji touch around the basket   

Kod njega izgleda glava u pitanju.Overall los kvalitet kosarke

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...