Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, berti said:

Slozicemo se da sporr klub i nova vise pljuju zvezdu nego partizan po pitanju veza sa sns.  Da ili ne?

Ako se slozimo, hajde onda napisi post o tome uz obrazlozenje zasto misliš to,  a da sam svoj post ne svrstas u tatisanje.

Iskreno ta tema me ne zanima, njihova stvar. Ono što me zanima je poštovanje pravila foruma, a dovoljno si dugo ovde da znaš da bavljenje drugim klubovima na taj način nije dozvoljeno.

Posted
1 hour ago, Don Juan said:

Iskreno ta tema me ne zanima, njihova stvar. Ono što me zanima je poštovanje pravila foruma, a dovoljno si dugo ovde da znaš da bavljenje drugim klubovima na taj način nije dozvoljeno.

Dok  prenosenje vesti sa sport kluba u kojoj se pljuje po Zvezdi nije tatisanje? 

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Don Juan said:

Ne.

A argumentovano pokazati da su oni pristrasni i da nemaju isti odnos prema povezanosti oba kluba sa sns smatras tatisanjem? 

Da li je zabranjeno reci i dokazati da su oba kluba sns prćije?

• Like 1
Posted
2 minutes ago, berti said:

A argumentovano pokazati da su oni pristrasni i da nemaju isti odnos prema povezanosti oba kluba sa sns smatras tatisanjem? 

Da li je zabranjeno reci i dokazati da su oba kluba sns prćije?

Ja sam rekao šta sam imao. Siguran sam da si razumeo šta sam hteo. Sledeći put neće biti samo obrisa post.

• 1 month later...
Posted
On 1/19/2025 at 4:38 PM, dr sleep said:

Necu vise pogledati nijedne utakmice dok je ugljesa na golu.

Rasizam - 10 dana.

Sledeći slični ispad i biće trajni.