Don Juan Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 2 minutes ago, berti said: Slozicemo se da sporr klub i nova vise pljuju zvezdu nego partizan po pitanju veza sa sns. Da ili ne? Ako se slozimo, hajde onda napisi post o tome uz obrazlozenje zasto misliš to, a da sam svoj post ne svrstas u tatisanje. Iskreno ta tema me ne zanima, njihova stvar. Ono što me zanima je poštovanje pravila foruma, a dovoljno si dugo ovde da znaš da bavljenje drugim klubovima na taj način nije dozvoljeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 1 hour ago, Don Juan said: Iskreno ta tema me ne zanima, njihova stvar. Ono što me zanima je poštovanje pravila foruma, a dovoljno si dugo ovde da znaš da bavljenje drugim klubovima na taj način nije dozvoljeno. Dok prenosenje vesti sa sport kluba u kojoj se pljuje po Zvezdi nije tatisanje? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Just now, berti said: Dok prenosenje vesti sa sport kluba u kojoj se pljuje po Zvezdi nije tatisanje? Ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 6 minutes ago, Don Juan said: Ne. A argumentovano pokazati da su oni pristrasni i da nemaju isti odnos prema povezanosti oba kluba sa sns smatras tatisanjem? Da li je zabranjeno reci i dokazati da su oba kluba sns prćije? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 2 minutes ago, berti said: A argumentovano pokazati da su oni pristrasni i da nemaju isti odnos prema povezanosti oba kluba sa sns smatras tatisanjem? Da li je zabranjeno reci i dokazati da su oba kluba sns prćije? Ja sam rekao šta sam imao. Siguran sam da si razumeo šta sam hteo. Sledeći put neće biti samo obrisa post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Neverovatno. Ali, ok, argumentovano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts