Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nije bilo lako ni podeliti temu jer su se preplitali postovi oko SL, završetka ove sezone LŠ, budućnosti, pa malo i oko regionalnih liga... Pritom, nije se priča selila na razne teme, skoncentrisano je na jednom mestu, pa nije rasprava trpela. Zato bi, možda, bilo najpametnije da se, kada se ovo malo stiša, odvoje svi povezani postovi u posebnu temu vezanu za aktuelni trenutak (aprilski puč), kako se ne bi zagubili, a da u budućnosti to postane tema za rasprave oko organizacije, promena, upravljanja, itede. 

• Like 1
Posted (edited)

Splitovana je kompletna diskusija o "Superligi" sa CL na zaseban topik. 

edit: Ako naletite na nešto što ne pripada tamo prijavite post(ove) i prebacićemo nazad. Hvala.

Edited by Neme
  • Like 5
  • Thanks 1
Posted

Imam jedan predlog. Da li mislite da je dobro da se pokrene posebna tema koja će se baviti sudijskim odlukama, nešto kao forumski VAR. Na taj način će se osloboditi razne teme, a moći će da se raspravlja na posebnoj temi.

Sa druge strane mislim da bi ova tema bila zanimljiva.

Posted
8 minutes ago, Don Juan said:

Imam jedan predlog. Da li mislite da je dobro da se pokrene posebna tema koja će se baviti sudijskim odlukama, nešto kao forumski VAR. Na taj način će se osloboditi razne teme, a moći će da se raspravlja na posebnoj temi.

Sa druge strane mislim da bi ova tema bila zanimljiva.

Ima (slična) tema samo nije "zaživjela" na tom mjestu

• Thanks 2
Posted
14 minutes ago, bistru vodu mutim said:

Ima (slična) tema samo nije "zaživjela" na tom mjestu

Pih, ja sam taman pomislio da sam inovativan 🤣.

• Ha-ha 4
Posted (edited)
15 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Daj brate Barakudo : D

Je l ovo ozbiljno? 

Da nije stari forumaš (edit: neko ko ima kilometražu i "momentume" na koje smo navikli) leteo bi na keca. Imaće priliku da kaže šta je mislio i kako, kada mu istekne kazna. 

Edited by Neme
Posted
2 minutes ago, Neme said:

Naravno da je ozbiljno. Da nije stari forumaš (edit: neko koga ipak znamo) leteo bi na keca. Imaće priliku da kaže šta je mislio i kako, kada mu istekne kazna. 

Ne znam stvarno kakve veze ovo sve ima sa pravilima foruma, koliko god bilo glupo sto je to uradio.

Sad ja napisem da sam vozio mrtav pijan i prosao kroz 3 vezana crvena svetla, bio bih....banovan na forumu?

Meni su ovo babe i zabe, a vi kako hocete.

• Like 2
Posted

Nije realno da se kazni ovo... covek podelio neku staru  emotivnu pricu, apsolutno nema veze sa bilo kakvom zlom namerom, jos rekao ds je bio lud...

• Like 1
Posted

Ko nije grešio u mladosti neka baci prvi kamen 😁.

Tražim pomilovanje za Lakija, ja sam svojim postom isprovocirao emocije i sećanja iz rane mladosti.

• Like 1
Posted (edited)

Ma daj bre, dal si realan da banuješ čoveka zato što je podelio na forumu nešto što mu se desilo u životu pre 30 godina? I ja sam pomislio da se zajebavaš ali posle vidim da je ozbiljno. Transfer blama sam doživeo kad sam shvatio da nije šala...Sramota.

Edited by Knipex
Posted

Realno, samo zbog ovakvih i sličnih stvari i treba kažnjavati. Laki će posle ovog bana biti bolji čovek u RL i to je najbitnije. Ja kad sam pročitao post bio sam šokiran.

• Love 1
Posted
26 minutes ago, Cooper said:

Realno, samo zbog ovakvih i sličnih stvari i treba kažnjavati. Laki će posle ovog bana biti bolji čovek u RL i to je najbitnije. Ja kad sam pročitao post bio sam šokiran.

Ништа му претходних 30 година није помогло више за стварни живот, од бана на форуму. Јбт шта се све неће прочитати:roflmao::roflmao::roflmao:

Posted
47 minutes ago, Cooper said:

Kako su tebi pomogli banovi? 🙂

• Ha-ha 1
Posted
29 minutes ago, We lose every week said:

Cooper je bolji čovek u RL zahvaljujući banovima, samo što mi nemamo uvid. 

Imamo kako nemamo. Ostavio se prozivanja ljudi preko instagrama i ne skida se vise go u Pioniru. Sad seta kuce i uziva u stalnom poslu. 

• Ha-ha 6