Don Juan Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 2 hours ago, CLakiSH said: Znaci sretan rodjendan, znaci sace Djurdjevdan, znaci slava foruma Djurdjevdan, znaci Zvezda Delije Sever. Izvinite ali ovo zahteva preciznost. Pošto je danas počeo sa radom forum, onda možemo da biramo: - Sveti apostoli Aristarh, Pud i Trofim - Sveti mučenik Sava Gotski - Svete mučenice Vasilisa i Anastasija Đurđevdan je daleko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Just now, Don Laki Juan said: Đurđevdan je daleko. Pre Đurđevdana je i Sveti Josip Radnik. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 1 minute ago, Don Laki Juan said: Izvinite ali ovo zahteva preciznost. Pošto je danas počeo sa radom forum, onda možemo da biramo: - Sveti apostoli Aristarh, Pud i Trofim - Sveti mučenik Sava Gotski - Svete mučenice Vasilisa i Anastasija Đurđevdan je daleko. A onaj Talalej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Just now, Div said: Pre Đurđevdana je i Sveti Josip Radnik. Zar nije to prvog maja? 1 minute ago, Constantin said: A onaj Talalej ? 😮 Ne znam, meni ne javljaju ništa za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Izvinite ali ovo zahteva preciznost. Pošto je danas počeo sa radom forum, onda ...mučena Anastasija ... Sent from 127.0.0.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyogi Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Na starom Forumu, učlanio sam se 26. februara 2004. Bio sam banovan 6 puta od 2004. do kraja rada tog Foruma. Sa (dobrovoljim) odsustvom od 7 godina. Čak sam i PM nekadašnjeg Moda "Bad Music for bad people" pitao da mi to istraži, da mi skine ban, uradio je , tek onda vidim divljanje Kinika i DWS, mrd, Angelia. Ovde, bio sam banovan 8 puta za manje od godinu dana. To je znak da je ovaj Forum drugačiji? Malo vam je promenilo moderaciju ali ne puno. Toleriše se, čak i priziva uvlakaštvo, A sad me banova zbog "neprikladnog rečnika" kao da "glup si ko kurac" od bivšeg Moda FB92 a sada člana nije ništa? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 8 minutes ago, Don Laki Juan said: Izvinite ali ovo zahteva preciznost. Pošto je danas počeo sa radom forum, onda možemo da biramo: - Sveti admin Forumije - Sveti moderatori Banius i Warnius - Sveti donatori Denarije i Evronije Forumdan (ni)je daleko. Izvini, morao sam malo da editujem 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 U nasim excel tabelama lepo pise Djurdjevdan, zna se iz cije ovo kuhinje dolazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 15 minutes ago, CLakiSH said: U nasim excel tabelama lepo pise Djurdjevdan, zna se iz cije ovo kuhinje dolazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 E pa pustih vas da se nacestitate, pa sad malo ja, u minut do... Hvala vam sto se tu, kakvi god da ste, da niste tu ne bi bilo zanimljivo 😄 Hvala svima koji na bilo koji nacin doprinose radu foruma, da ne izdvajam posebno moderaciju, donatore i ostalu "bagru" 🙂 Brzo prodje godina, bas brzo, sad vec treba nesto dalje uraditi da se ne zacaurimo. Bice novina, samo nas pratite i dalje 😉 Aj' u zdravlju da se druzimo 🍻 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted April 28, 2020 Share Posted April 28, 2020 Srecan rodjus i od mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavi Golub Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 Srecan rodjendan, da potrajete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 On 4/27/2020 at 7:17 PM, kalistenika u rutini said: @uncletima PS: Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Tek sad videh da je bila godisnjica, nisam bas aktivan bio na ovom forumu. Jos ne prezalih prosli. Al da slavimo jos godisnjica ovde i da aktiviramo sto vise forum. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted May 3, 2020 Share Posted May 3, 2020 Svako dobro Voksovci...ajde pa da nas ni grom ne ubie. Mogli bi ovi sektaši lakievci da vrate originalne registracije iako nam po rasporedu zvezda ne gine još jedna kampanja. Laki će lako da se prešaltuje na Adobe Premier Pro CC 2020 i sa ovom turbo 5G ima holograme da pakuje ako zatreba ...ne daj Bobe nikom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 On 4/27/2020 at 7:37 PM, Ta'veren said: @Død Znao sam da njega neces moci da tagujes.😄 Prvi maj drva sečem, Prvi maj nadam se nečem, Prvi maj ciča zima, Prvi maj hvala lepo svima, Prvi maj ludim u kući, Prvi maj je dan najljući, Prvi maj zamišljam želju, Prvi maj jebem mater prijatelju, Prvi maj farbam jaja, Prvi maj je zgodna snaja, Prvi maj u grlu kost, Prvi maj zagore mi tost, Prvi maj spavam sam, Prvi maj je svaki dan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 9 minutes ago, Død said: Prvi maj drva sečem, Prvi maj nadam se nečem, Prvi maj ciča zima, Prvi maj hvala lepo svima, Prvi maj ludim u kući, Prvi maj je dan najljući, Prvi maj zamišljam želju, Prvi maj jebem mater prijatelju, Prvi maj farbam jaja, Prvi maj je zgodna snaja, Prvi maj u grlu kost, Prvi maj zagore mi tost, Prvi maj spavam sam, Prvi maj je svaki dan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 Ja samo dosao da kazem kako svi imate pozdrav od Dravota. Porucio je da ostanete zdravo&dobro. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 2 hours ago, Crni Bombarder said: Ja samo dosao da kazem kako svi imate pozdrav od Dravota. Porucio je da ostanete zdravo&dobro. Najlakse je sad pozdravljati kad smo ja, Kon, Bemeiks i Cicvu pobedili kovid devetnes.Dje si bio Dravote kad je bilo najteze? Al nema veze, dogodine u kovid dvaes. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 3 hours ago, Crni Bombarder said: Ja samo dosao da kazem kako svi imate pozdrav od Dravota. Porucio je da ostanete zdravo&dobro. Poruci mu da odjebe ako moze i da se ne pojavljuje vise ovde! p.s. da pokusam obrnutom psihologijom, kad vec nista drugo nije uspelo... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted May 4, 2020 Share Posted May 4, 2020 4 hours ago, Crni Bombarder said: Ja samo dosao da kazem kako svi imate pozdrav od Dravota. Porucio je da ostanete zdravo&dobro. Kazi mu da treba neki dvd da mi posudi da gledam film. Druga stvar, treba da mi se javi da bi mi poslao pesmu jednu sto je kacio na B92 jos odavno. Nasao sam jednu, a drugu – da ga jebem, ne mogu da se setim. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 On 4/28/2019 at 12:05 AM, Vox92.net said: Dobro došli! Ekipa mala, ali vredna, sa željom da se ne izgubi tek tako ono što je godinama građeno na B92.net forumu, nakon vesti da će isti biti ugašen, odlučila je da je potrebno da se kreira novo mesto, koje će slediti duh nekadašnjeg B92.net foruma (a koji se u poslednje vreme i prilično izgubio). Pred vama je Vox92.net! Hvala svima koji su se angažovali u kratkom roku i ponudili razne vidove pomoći - bez vas ovo ne bi bilo moguće! Ovaj topic će biti otključan za komentarisanje i molimo da samo njega koristite u svrhu komentarisanja prelaska sa starog na novi forum. Hvala! Dve godine. Ne znam kako vama deluje ali nekada mislim kao da je juce bilo, a nekad mi deluje kao citava vecnost da je prosla u ove dve godine. Aj' zdravi bili svi! 😉 18 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Tri godine! 😊 Necu mnogo da mudrujem, samo cu reci da uvek gledamo kako da unapredimo forum i ja licno se trudim da barem dosta osluskujem, sta se pise, kako se postavljaju i moderatori i clanovi u ovim turbulentnim vremenima... Kad vec ne stizem da pisem, budite sigurni da pratim i vise nego pre. Tu smo za svaki feedback, misljenja, zamerke, kritike - pisite mi slobodno i vise nego do sada i hvala onima koji su mi do sada pisali i ucestovali u razgovorima o forumu! Zdravi bili! 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 Sa malim zakašnjenjem- srećan rođendan Tri godine je brzo proletelo. Nadam se da ćemo se još dosta godina družiti ovde..Pa i uživo, ko želi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 🍀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts