Jump to content
Vox92.net Forum

Død

Moderators
 • Content Count

  1,273
 • Joined

 • Days Won

  1

Død last won the day on August 24

Død had the most liked content!

Community Reputation

1,585 Excellent

2 Followers

About Død

 • Rank
  Jabroni
 • Birthday 09/01/1996

Recent Profile Visitors

1,565 profile views
 1. I ja sam. Povuce me anketa uvek.
 2. Treba i njemu skauting sluzba. 😕
 3. Igracu danas preko mobilnog neta, ali na kompu. Ako si na telefonu, ne bi trebalo da aplikacija izvuce previse.
 4. Normalna kolicina primljenih poena / 2 = normalna kolicina primljenih poena u Leonu Stukelju
 5. Sto se Irvinga tice, znamo da je lik na svoju ruku. Ali ima tu i do trenera malo, ipak je i njegov posao da se pobrine za atmosferu i postavi stvari na svoje mesto. Kod Djordjevica pristup mora malo da se prilagodi novijim generacijama. Jednostavno je, Jokic nije isti tip kao Teo ili Krstic, pa cak i Bogdan. Ovi su mozda i navikli da neko urla ili ih prozove malo posle javno, ali on takve tretmane nije imao ni u Megi ni u nba-u. Djordjevic je odlican u tome da izvuce dosta iz limitiranih timova, ali je svojevrsna ironija to sto je na kraju ispao od jednog takvog kao i sto nije pozvao igraca od koga bi upravo mogao da izvuce najbolje partije (bez obzira na razloge). Ja nisam ubedjen da ce se nesto preko noci promeniti, mozda neka smena generacija ako uspe da smanji jaz izmedju 2 pristupa kod igraca.
 6. Opet poturanje ovog kukavca. I posle onog sramocenja sa tekstovima. čd Zavisi od toga sta ti je potrebno. Sto je vise talenta, to ti vise treba neki drugar u svlacionici. Meni vecina deluje prilicno pristupacno. Pa cak i Pop deluje kao ortak kad se ona pizdenja ostave po strani. Zato je npr. Bred imao problema tokom prosle sezone sa nekim glavama u svlacionici, ali sa mladjima nema problema da radi. Naravno, imas tu likove koji se slepaju na taj ortakluk, pa to ide do te mere da su i igraci zaslepljenih njima. Evo, svez primer je MJax gde je jasno da je covek bolid, ali odredjeni ga brane jer je sa njima bio skroz ok. Ili Janis sto je zaradio stokholmski sindrom od Kida. Naravno, to je stvar koju treba da prepozna neko ko je nadredjeni i prekine te odnose zarad nekog uspeha. Mislim da bi ovogodisnje USA timu bolje legao Stivens nego Pop&Ker, bas zbog tog stava. No, nemam pojma, pricam svasta ovako rano.
 7. Radio sam neki mock na Jahuu. I onda prva runda nekako skontam da mogu da obelezim igraca koga zelim i odabere ga posle 30 sekundi kad istekne, isto druga, kad kod trece prc i autopik sam izabere sta je imalo u roku od 10 sekundi. I ja upao u paniku neku. Posle sam pitao ljude sta treba da stisnem JER SAM JEBENO SLEP DA VIDIM. I onda su mi objasnili i nikad se gluplje nisam osecao. Jedva sam zavrsio taj pakao.
 8. Død

  NBA plejof mod

  Moze li u petak uvece, subotu ujutru? Podseti me sutra kad zavrsim sa nekim obavezama na faksu. 🙂
 9. 60 sekundi = pivo, cips, kesten pire.
×
×
 • Create New...