alcesta Posted November 1, 2024 Share Posted November 1, 2024 Meni Goran uopŝte nije za WTA trenera, ne bi mi nikad palo na pamet da će se time baviti, ali ajde baš da vidimo. Oko servisa joj može pomoći sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 5, 2024 Share Posted November 5, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted January 2 Share Posted January 2 (edited) 48 minutes ago, jevrem69 said: ali protiv ovog Perikar(d)a bi moglo svasta da bude posto se igra u dva dobijena . Buni se BB protiv ovog iznesenog mišljenja. Nalog nie neki random big 3 nerd , iza njega Nick Lester solidno etabliran analitičar godinama prisutan u teniskim medijima Recency bias ili ne ,vreme će pokazati Da servis mu je stvarno opasan, servira dva prva,projektili i preko 220km/h . Mada meni je fascinantno koliko ružan jednoručni BH ima, što je imo,kod profesionalca retkost, zbog prirode udarca, nameštanja ... Edited January 2 by Keira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted January 11 Share Posted January 11 7 meseci nakon sto je WADA uložila zalbu na ITIA odluku „no fault no negligence“ u slučaju Sinner višestrukog kršenja anti doping pravila pred Sudom za Sportsku Arbitrazu u Loznani, saslusanje strana WADA vs Jannik Sinner &ITIA&ITF zakazano za 16. April 2025 Jannik pre par nedelja prijavio Minhen pošto je postao ATP500 a MC počinje dva dana ranije od saslušanja Zvuči nerealno, teniser testiran pozitivan na sinteticki steroid ,derivat testosterona nekoliko nedelja nakon AO prošle godine, nije suspendovan niti jedan dan, više od godinu dana .. Naravno da ovo razvlačenje izaziva dodatnu sumnju u pogledu eventualne suspenzije i njene duzine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts