Chaos Is Me Posted October 25, 2019 Author Share Posted October 25, 2019 E ok, zanimljiv model. Nije baš po mom ukusu ali se izašlo iz komforne zone i napravljena je interesantna patika za interesantnog lika, nekako pravi signature model. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 2 minutes ago, Chaos Is Me said: E ok, zanimljiv model. Nije baš po mom ukusu ali se izašlo iz komforne zone i napravljena je interesantna patika za interesantnog lika, nekako pravi signature model. Pošto su moji zglobovi navikli na duboku patiku, meni jedino ovaj model nekako ispunjava uslove. Ima par dobrih kombinacija boja, pošto je original previše šaren for me. Ali je naravno dostupnost u Srbistanu 0 bodova, ako i izađe šta u dunkshopu ili sportvisionu, nestane brojeva istog momenta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 7, 2019 Author Share Posted November 7, 2019 Priča se da je Luka Dončić potpisao za Under Armour. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 1 minute ago, Chaos Is Me said: Priča se da je Luka Dončić potpisao za Under Armour. Opasan posao UA ako je istina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 7, 2019 Author Share Posted November 7, 2019 Svakako. Oni su u ogromnoj meri izgradili brend na Stephu, zapravo njegovim potpisom su dobili legitimitet kao jedan od najozbiljnijih igrača na tržištu. Probali su svojevremeno da love Duranta al je on ostao uz Nike. Luka je siguran posao u narednih 15 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 7, 2019 Share Posted November 7, 2019 Pa to, kvalitetna roba + pravi odabir. Zaista je svaka patika što su radili za Karija, vrhunska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 22, 2019 Author Share Posted November 22, 2019 Evo i mojih novih bebica - Nike PG 3 Moon: 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 nisam znao da jamario moon ima svoje patike. dobre su. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Evo i mojih novih bebica - Nike PG 3 Moon: poluduboke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 (edited) Edited November 22, 2019 by Boujee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Da volim crno bele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 22, 2019 Author Share Posted November 22, 2019 14 minutes ago, Luchifer89 said: poluduboke? Ma već sam više puta pisao o tome, od povrede zgloba te neće nijedna duboka patika spasiti ako nezgodno doskočiš. Ja više volim low cut patike, jednostavno - bolje se i lakše krećem u njima. Ovaj model ima sasvim solidan ankle support baš fino naleže zglob. Model je inače malo krut, treba par basketa da se razgaze i formiraju prema nozi. Sam model je onako, ali meni se svidela kombinacija boja. Inače, da, Nike je za Georgea odradio tu neku NASA/Space marketinšku priču, čak i kutija za gilje baš ozbiljno i svemirski izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Šta ti bi, Kejose da ne uzmeš neke šarene? Baš lepo izgledaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted November 23, 2019 Share Posted November 23, 2019 Evo i mojih novih bebica - Nike PG 3 Moon: Dobre su, samo žnaru kombinacija boja... [emoji13][emoji23] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 Ideja za poklon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 (edited) Sad sam prošao pored peak radnje uopšte im patike ne izgledaju loše onako na oko, naravno Teodosićeve najgore kao čizma iz JNA... ne znam kakve su cene ali ako su ispod 10k sasvim pristojne za basketrekreaciu edit: platili su mi za ovaj post preko alipaya ako treba nekome da se kupuju fidžitspineri javite se Edited December 5, 2019 by oɹəd™ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Ja se castio za crni petak... Razlog kupovine, ultra snizenje https://images.app.goo.gl/9uqn3JCTbMSzeyj7A 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Moris Ndur 2019? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Stigao kyrie 6 u Dunkshop, ali 45.5 je naravno već out of stock. Sreća pa je kombinacija boja na trenutno dostupnom modelu nezadovoljavajuća Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 22, 2019 Author Share Posted December 22, 2019 Dončić na kraju ipak izgleda potpisuje sponzorski ugovor sa Jordan brendom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 (edited) to jedino ima smisla. jos od mela nisu imali takvog gamechangera : i Edited December 22, 2019 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 3, 2020 Share Posted January 3, 2020 Uf što su dobre, posle duže vremena jedan model po mom ukusu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 8, 2020 Author Share Posted January 8, 2020 Izašle nove PG patofne - Nike PG4. Gadne su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Au, posle onako lepih PG 3 i PG sa sony znakom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts