Boxy Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 12 hours ago, McLeod said: Kori Gauf postala najmladja teniserka u istoriji Open Ere koja se plasirala u glavni zreb Vimbldona. 15 godina ima, gradjena je kao Monfis, ono se bas retko vidja. 6-1 6-1, bas me zanima kako ce da prodje u glavnom zrebu, izgleda kao terminator. Inace, prosle godine je potpisala za Team8, oni je zastupaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Uzmeš ovako....Ispišeš 128 imena učesnica na beli papir. Zatvoriš oči. Uzmeš zrno pasulja. Protreseš ga dobro u šaci i zatvorenih očiju baciš na papir. Ona na koju je pao pasulj....e ta bi mogla da osvoji [emoji1] [emoji3] zato i pitam, da ne trazim pasulj A akcenat je na...bi mogla, sirok pojam ko velim [emoji5] Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Reci da Novak po obicaju ima lake zrebove je nista drugo nego bezobrazluk (osim ako nije trolovanje). 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 (edited) Korektan zrijeb za Novaka,ipak je on prvi nosilac,samo da ozbiljno shvati prvo kolo,ipak nema dugo takmicarskog meca a Kolsrajber zna da bude nezgodan.Federer sam birao do polufinala vise mu nisu dali.Rafi malo tezi na papiru,potencijalno drugo kolo sa Nikom i ako mislim da ce ga Tompson cak i dobiti u prvom kolu.Sve u svemu ne bi trebalo da bude problema za prvu trojku do polufinala. I da,drago mi je sto se dva najbolja igraca svih vremena ne mogu sastati prije finala. Edited June 28, 2019 by Jerotije Pantic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Samo da se zapljunem na topiku najnebitnijeg turnira u toku godine i da pozelim Nolou srecu... ajmo junacino do #5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 2 minutes ago, Darth Steva said: Samo da se zapljunem na topiku najnebitnijeg turnira u toku godine i da pozelim Nolou srecu... ajmo junacino do #5 e na sta si ti spao ako je nebitan, onda te bas briga ko ce da osvoji i ne upisujes se uopste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Sta cu kad volim da bacim pogled kako se fedfanovi loze a onda dodje gluten-free-GOAT-to-be i nasamara ga... opet 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Ko se lozi Stevice? 😄 Cim si ovde znaci da ocekujes da kolena izdrze i da se prenese dominacija, vrate dugovi iz SF 2018, ajde, znamo se 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Stevo imaš pivo od mene 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Inace, reci da Djokovic nema lake zrebove je zapravo bezobrazluk. 'ajmo unazad, onoga cega se secate: AO ove godine - Kruger, Conga, Sapovalov, Medvedev, Nisikori, Puj, Nadal. Teniser ranga Puja nije bio u polufinalu slema tipa od Sutlera. Mada zeznutije nego obicno, posteno, Sapovalov i Medvedev kao klinci sa kojima ce imati sve vise problema. USO 2018 - Fucovic, Sangren, Gaske, Sousa, Milman, Nisikori, Del Potro su verovatno top 3 najsmesnijih protivnika do titule u 21. veku, racunamo i one krs Australian Opene sa pocetka veka. W 2018 - Sangren, Zebaljos, Edmund, Kacanov, Nisikori, Nadal, Anderson. Lik ima na sva tri poslednja turnira koja je uzeo fakin' staklenog Nisikorija koji mu je sparing partner bukvalno za protivnika u QF i SF. ne znam da li treba ici dalje, ili cete da prihvatite da Djokovic ima najlakse zrebove od svih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 15 minutes ago, Darth Steva said: gluten-free-GOAT-to-be Ubice te @nlavrnja ali znas kome treba da se javis 12 minutes ago, Yi Sun Shin said: Stevo imaš pivo od mene 😀 Kolac Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 3 hours ago, McLeod said: Sta reci za Rafu na RG? Da li je bitno koji zreb ima Nadal na RG? Ove godine mu je zreb bio najtezi moguci u zavrsnici i lagano je osvojio titulu. Nije on kriv kada igraci koji su mu projektovani kao najtezi rivali i ne stignu do njega. Pa kako je onda Novak kriv što je recimo na USO igrao s Milmanom umesto sa Federerom? Slažem se da je imao sreće kako su mu se otvarali žrebovi, ali jedno je projektovan žreb a drugo šta na kraju ispadne. Ko zna šta će ispasti i od ovog žreba sada. S druge strane najlakše bi bilo uzeti statistiku prosečnog ranga protivnika na svim slemovima dosada za svu trojicu, ali me mrzi da se sad natežem oko toga po ko zna koji put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 (edited) Edited June 28, 2019 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 2 minutes ago, alcesta said: Pa kako je onda Novak kriv što je recimo na USO igrao s Milmanom umesto sa Federerom? Slažem se da je imao sreće kako su mu se otvarali žrebovi, ali jedno je projektovan žreb a drugo šta na kraju ispadne. Ko zna šta će ispasti i od ovog žreba sada. S druge strane najlakše bi bilo uzeti statistiku prosečnog ranga protivnika na svim slemovima dosada za svu trojicu, ali me mrzi da se sad natežem oko toga po ko zna koji put. Rang protivnika zapravo vrlo slabo opisuje tezinu protivnika. Jer Djokovicu tu prosecnu vrednost dizu Nisikori i slicni bezveznjaci. Teze mu je da igra sa nekim Rosolom, Klizanom ili Braunom nego sa njim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Joj, ovo izvlačenje ko je koga imao u žrebu je pogrešno na toliko načina...Evo Nadalov žreb na AO, smešno presmešno a istovremeno žreb koji je bacio prašinu u oči i dao lažnu sliku o nekom ludačkom novom servisu koji je Novakov ritern razbio u param parčad u finalu. Plus Mek, ovo za Nišikorija...pa ono, Mrnja se ne slaže sa tobom i verovatno ima kući pored Gospe i Keijevu ikonu kojoj se klanja svako jutro. Batalite to sa žrebovima, posebno u Novakovom slučaju se pokazalo da je imao i bolje rezultate kada nije imao cake walk do finala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 To se desilo jednom, gubio je on i od Mareja i to u finalu slema, sto ne znaci da nije protivnik kojeg je najvise zeleo u zavrsnici, mislim... potpuno irelevantno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unagi Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Novak smesan zreb a odmah nagazna mina Koli u 1.kolu Koga vi zezate? Ocekujem tezak mec, verovatno ide u 5 setova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 (edited) Moj dokaz je neoboriv, broj pobeda protiv TOP10 igraca na broj meceva i broj vezanih duela protiv Nadala i Federera u SF i F. Toliko u zrebu i teskoci da se osvoji masters/slem. Edited June 28, 2019 by Drakaris 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 2 minutes ago, McLeod said: To se desilo jednom, gubio je on i od Mareja i to u finalu slema, sto ne znaci da nije protivnik kojeg je najvise zeleo u zavrsnici, mislim... potpuno irelevantno. Potpuno je irelevantno ređati protivnike i praviti neki obrazac lakih žrebova jer može za svakog od big3 isto da se napiše za XY osvojenih slemova. Kao što su ih sva trojca imala više puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Hahahahahah, Kohly tezak zreb [emoji23][emoji23][emoji23]Pa lik nema pobedu na travi ove godine, izgubio od Kecmanovica i Johnsona, odustao od turnira u Istburnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 4 minutes ago, unagi said: Novak smesan zreb a odmah nagazna mina Koli u 1.kolu Imenom dovoljno ozbiljan protivnik da Novakov pristup bude na nivou i to je sve od ozbiljnosti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Ovim povratkom Meka na teniski pdf, rekord RG je ozbiljno ugrožen. Turnir počinje za dva dana a već 170 postova 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Mozete da zaboravite na rekord, jedno je tokom RGa da se sprdamo, posto je to turnir po vaznosti jednog osrednjeg celendzer, ali sad je u toku najbitniji turnir, moramo biti ozbiljni 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Taman sam sad htela da napišem, vidim da će tema da konkuriše za obaranje rekorda i bez moje pomoći Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 Tesko da ce rekord da padne, posto mogu da vas samo ovako malo zezam u pauzama. Doduse, vama ne treba mnogo, tako da ko zna. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts