Jump to content

Recommended Posts

Posted

Radujemo se Djenki ali trebamo biti svesni da to 99% znaci da cemo dovesti samo jos jednog pleja. 
Mada smo neki davno shvatili da FC i ove sezone mora da bude sastavni clan raspodele minutaze. 
U svakom slucaju mocicemo da gledamo petorke sa Beronom i Djenkon na 1 i 2, odnosno 2 i 1 

Posted

Ah kako mi popravi dan, Djenka i to na vise godina - ekstra. Osjecaj kao da nisam u Sutomoru nego na Lefkadi ☺️

• Like 1
Posted (edited)
3 minutes ago, Mairosu said:

Ako Jenkins stvarno dođe...

whoa.

Ако дође, да га стпраш одмах са аеродрома у кола и да одрадите један лагани подкаст :classic_biggrin:

едит: Невероватно, у секунди видим да смо исто написали :lol_2:

Edited by Боги
Posted (edited)

Krenem da napravim gif dobrodoslice Djenki, kako pogadja protiv Fenera za vodjsvo na par sekundi do kraja i onda kao podsetnik vidim ovo ...

20 minutes ago, Ridji said:

Radujemo se Djenki ali trebamo biti svesni da to 99% znaci da cemo dovesti samo jos jednog pleja. 
Mada smo neki davno shvatili da FC i ove sezone mora da bude sastavni clan raspodele minutaze. 
U svakom slucaju mocicemo da gledamo petorke sa Beronom i Djenkon na 1 i 2, odnosno 2 i 1 

... i smorim se ko paradajz jer ce Ficko biti u ekipi, a ja opet necu uspeti da se u potpunosti identifikujem sa ekipom i da uzivam kao u vreme Radonjicevog mandata. 

Edited by kalistenika u rutini
Posted

A nemam pojma, uvek sam skeptičan prema ovim povatnicima, iako volim Đenku kao brata. Mislim da pregomilavamo opet pozicije i da će Dobrić i Davidovac ponovo dobijati minute na kašičicu.

• Like 1
Posted (edited)

Joj jos kad bi uboli pleja... Sada vec imamo ozbiljne poene u rukama, samo treba neko da sve ovo poveze!
Steta sto Teo drzi obecanje kao Irving.
Ajde Teo, ne budi sisa, preuzmi kormilo ove timcine 😄

Edited by Rajon Rondo
Posted
14 minutes ago, Dobar Los Milos said:

Dace "Bog" da Perce opet zaostri olovku za KK.

Brat Djenka je uvek inspiracija 😎 Trenutno spremam nesto za reprezentaciju. Bice uskoro i u Red Star shopu 5 novih radova za FK.

• Like 2
Posted
31 minutes ago, Ridji said:

I bez Djenke i sa njim, to je ,nazalost, bilo jasno vec posle veselih aprilskih veceri u Pioniru.

• Like 1
  • Tuzno 1
Posted
Just now, kalistenika u rutini said:

krenem da ti udelim lajk, kad izlece mi ovo ...

Sta si ugatao u taj gif? :lol_2:

Nista, obrisao kada sam video tvoj komentar. Ne bih da premature..., nisam vise u tim godinama. 🙂

Posted
I bez Djenke i sa njim, to je ,nazalost, bilo jasno vec posle veselih aprilskih veceri u Pioniru.
Ja sam se lično nadao da će Fića unovčiti svoju "odličnu" sezonu, ali čim su se pojavili komentari da je on skoro sam osvojio ABU i KLS znao sam da nema šanse da ode a da ne pre toga ne pokaže kako dominira i u EL.
Posted (edited)
6 minutes ago, Dobar Los Milos said:

Nista, obrisao kada sam video tvoj komentar. Ne bih da premature..., nisam vise u tim godinama. 🙂

11 minutes ago, K.Dot said:
15 minutes ago, kalistenika u rutini said:
to je to ...

To je kuperov nalog. Miskov nema ovu 0 u imenu.

kuper je izgleda u fazonu - nije vas uvek lako, al vas je uvek lepo prckati :lol_2:

Edited by kalistenika u rutini
Posted
35 minutes ago, Mairosu said:

Ako Jenkins stvarno dođe...

whoa.

Menjaj avatar:
spacer.png

1 minute ago, kalistenika u rutini said:

kuper je izgleda u fazonu - nije vas uvek lako, al vas uvek lepo prckati :lol_2:

Iskreno mi je zao coveka. 

• Like 1
Posted

Dolazak Djenke bi bio dobar, pored toga sto je dobar igrac i covjek, jer ce oduzimati minute vepru na kecu. 

Ostaje pitanje ko ce ispasti iz 12 kad kompletiramo roster (racunam pleja, djenku i jedno sf mozda stratosa). Nazire li se nova pushing afera kod Davidovca? 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...