mmajstor Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 Zamislite da i Stime ode u Cedevitu? Pa to ne bi moglo da se gleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 Neko ce morati da igra i Kup i KLS. Mi boljeg domaceg od Stimeta na 5 ne mozemo da priustimo. Naravno, ne na ustrb pojacanja na kecu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 32 minutes ago, Bek said: Prodati Odza i dovesti za te pare zver na tu poziciju koja ce nadomestiti i Odza, a i to sto nam fali jos jedan igrac na toj poziciji tj. Kuzmic. To na igrici mozda tako. Onda daj sve da prodamo i za te pare na svaku poziciju da dovedemo igrace koji su bolji nego ovi sto su prodati. Na vise mesta su kruzile glasine da je Ojo planiran za prodaju. Ne samo da dobijas pare, nego i oslobadjas njegovu platu. Sta je po tebi resenje, dovesti Stimca jer mora da se dovede domaci igrac na toj poziciji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nudelholzchef Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 ko zna mozda ojo glumi boldena, necka se Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 Domaci igraci se dovode zbog lake adaptacije, bolje hemije u timu, i veze sa navijacima....nije primarno vazna nacionalnost kao nacionalnost. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 (edited) Stime nek ide u Mornar. Kakva bi se tu brutalna odbrana cepala u trouglu Pulen-Bjelica-Stimbe Edited July 20, 2019 by threepwood 3 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 (edited) 11 minutes ago, goldberg said: Na vise mesta su kruzile glasine da je Ojo planiran za prodaju. Ne samo da dobijas pare, nego i oslobadjas njegovu platu. Sta je po tebi resenje, dovesti Stimca jer mora da se dovede domaci igrac na toj poziciji? Nama projektovani prvi centar je jedva preziveo saobracajnu nesrecu. S obzirom na nasu finansijsku situaciju, moglo bi malo realnije da se razmislja i da se smanje apetiti. Kukanje na dovodjenje Stimca mi je jako ruzno i neozbiljno, sto iz postovanja prema Vladimiru, sto zbog toga da ne mogu da razumem da neko ne moze da realno sagleda u kakvoj smo situaciji i sta se desilo i da nije vreme da se bude razmazen. Edited July 20, 2019 by Bek 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 Kakvo postovanje, lik je takva promaja, da ocekujem da se uloguje ovde i da krene da se napusava s nama. Pritom je igracki teska kanta, i to svako ko malo bolje prati, zna. Nek navija, i to je to. Vise ima smisla dovesti onda Kravica. Gist, Odzo i Kravic, i vozi. Ako se vec toliko zapelo s domacim. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 (edited) 9 minutes ago, threepwood said: Stime nek ide u Mornar. Kakva bi se tu brutalna odbrana cepala u trouglu Pulen-Bjelica-Stimbe Pulena stavljati u isti kos sa ova dva raspada i igraca od kojih dozivljam blage slogove je apsolutno greh epskih razmera. Edited July 20, 2019 by losmi17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esc Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 da dovedite me obvzn 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 Kravic je bio vidjen u KKP, prakticno bilo dogovoreno. Oni su veceras dogovorili jednog igraca i to bas mislim na petici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 46 minutes ago, mmajstor said: Zamislite da i Stime ode u Cedevitu? Pa to ne bi moglo da se gleda. Moglo bi 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 17 minutes ago, Laki21 said: Moglo bi 😁 Blazic, Simon i Stime protiv nas? Pa to je svetogrdje 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 15 minutes ago, mmajstor said: Blazic, Simon i Stime protiv nas? Pa to je svetogrdje 🙂 prva dvojica bi nas utrpali...Štime bi nas pustio...mislite o tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 6 hours ago, Kankkunen said: Walden iz Holona? Ovo sam ja cuo danas, ali izvor nije iz naswg kluba vec od jednog menadzera koji je blizi komsiluku. Tako da ne verujem previse u to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 4 hours ago, losmi17 said: Kravica Dajte Kravicu! Salu na stranu, nije losa opcija ako vec nije zauzet. Ako bas toliko zele domaceg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 6 hours ago, losmi17 said: ima smisla dovesti onda Kravica. 6 hours ago, Esc said: da dovedite me obvzn ti doći tek na treća utakmica 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 10 hours ago, losmi17 said: Kakvo postovanje, lik je takva promaja, da ocekujem da se uloguje ovde i da krene da se napusava s nama. Pritom je igracki teska kanta, i to svako ko malo bolje prati, zna. Nek navija, i to je to. Vise ima smisla dovesti onda Kravica. Gist, Odzo i Kravic, i vozi. Ako se vec toliko zapelo s domacim. imao sam tu cast da budem vredjan od doticnog na tviteru.Sramotan lik 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelencom Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 (edited) Uvijek je i Djordje Gagic opcija domaca. On i Ficko kad utegnu odbranu od pikenrola,uf Edited July 21, 2019 by Jelencom Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 17 minutes ago, Mile1 said: imao sam tu cast da budem vredjan od doticnog na tviteru. Daj skinsot...suze mi idu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 23 minutes ago, Mile1 said: imao sam tu cast da budem vredjan od doticnog na tviteru. Poznajuci tvoj nacin komunikacije, verovatno te je pomesao s nekim. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 (edited) iskreno, toliko sam prestravljen ovom opcijom '' Štime ponovo u Zvezdi '' da bi u slučaju dovođenja Kravića umesto njega... ladno zaklo ovna...trepno ne bi. ovna nemam naravno...ali ne sumnjajte da nemam snage za to. ...izdramatizovao sam sa željom da najtransparentnije iskažem stepen frustracije koji bi proizveo svaki ulazak na parket, ne jednog, nego sada već dvojice igrača koji su na ovaj roster pali sa Jupitera. ne mora skuplji...ali ne mora ni Štimac. Edited July 21, 2019 by Wingwalker 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Neki paganski obred, zakoljes ovna da krava vise daje? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 (edited) Nije mi jasno uopste zasto se razmatra opcija dovodjenja novog centra. Sta da je se ognjen povredio u aprilu jel bi trazili novog prvog centra? Ako navijaci ne mogu da skapiraju situaciju onda nek se teraju u kurac. Kuz je planiran za prvog centra, niko na ovo nije mogao da racuna. Gist/ojo Brown/simana/faye Za abu i domacicu cediti ristica ili jovanovica koliko je moguce i to je to. Ponekad moze infaye na 5. Ovo je sasvim dovoljno da se izgura sezona, a ako se ne dovodi neko za 500k na mesto prvog centra sasvim je besmisleno dati i dinara nekom stimcu, kravicu ili nekom petom da popuni rotaciju. Dajte bre vise ta dva pleja i da zatvarmo radnju a ognjenu pozelimo brzi oporavak Edited July 21, 2019 by Nate 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 U ponedeljak od 13.00 časova u prostorijama na Malom Kalemegdanu održaće se konferencija za medije na kojoj će prisustvovati predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović i direktor Filip Sunturlić. Kako je najavljeno iz kluba ova konferencija označava početak nove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts