Devil In My Pants Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 (edited) 7 minutes ago, goldberg said: A koji plej moze? Ima li takav? Zakopali smo se trazeci ubicu na pleju, umesto da, logicno, potrazimo dva prosecna evroligaska plejmejkera koji su nam platezno dostupni. Sad mozemo dovesti samo igrace kao sto su Kalnietis, Mantzaris, Colom i da se nadamo da Jenkins moze da se snadje na pleju kada prvi plej nije u igri. Ne postoji plej danas na trzistu. Svi su losi, nadali se Teu i Jovicu, gde sad tamo neki Mancaris da dodje. Da ne pricamo o nekim segrtima iz neke Valensije, Unicaje..treba pametno birati sa kim da uklopimo Filipa. Sad ako bi uzeli pleja, mozda bi navijaci u Septembru trazili jos jednog, ovako cekas Septembar i onda daj sta das, daj tog jednog i ti budes srecan. Jovanovic je isto igrao kao u KKCZ, dobije loptu, zabije glavu kao Noj u zemlju i ide ka kosu. Retko mali kosarkaski IQ ima i to mu je glavni problem. Jovanovic je tanak defanzivac, mozda mu je najace oruzije skok u napadu, pokretljivost..to je to.. Edited July 16, 2019 by Pavaroti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
taliesin Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 9 minutes ago, Haggard said: jovanovic ima telo od milion dolara i solidno brze noge, mada jeste panj u napadu. ali on svakako moze biti elitni evropski defanzivac. za razliku od odza i ristica koji nemaju nijedan kvalitet za ozbiljnu kosarku. ako bi se biralo izmedju njih trojice da jedan ostane, bez dileme bih birao jovanovica. Kako Jovanovic ima telo od milion dolara a Odzo, koji je za njega Svarceneger iz najboljih dana licno, nema nijedan kvalitet za ozbiljnu kosarku? 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Све учесталије се помиње Наз Митру (мени нелогично јер је дечко кроз колеџ каријеру био бек), и Штимац од данас.. Video sam malopre Štimca u Big fashionu, sedeo sa Šunturlićem. Štime je pio kafu, a Filip jeo sladoled. Nisam siguran, ali mi se čini da su bile dve kugle straćatele. S obzirom na to da su naručili dve različite stvari, mislim da se nisu dogovorili oko saradnje. 4 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 6 minutes ago, taliesin said: Kako Jovanovic ima telo od milion dolara a Odzo, koji je za njega Svarceneger iz najboljih dana licno, nema nijedan kvalitet za ozbiljnu kosarku? nije telo samo kolicina misica, u tom smislu odzo jeste verovatno najjaci evropski igrac, ali sami misici ne znace nista cak ni u boksu, kamoli kosarci.. odzo je spor, ne moze da zatvori nista, ne stiti obruc, a u napadu su jednako "talentovani". ne znam sta planiraju sa jovanovicem, verovatno nista bitno za zvezdu, ali ja bih ga proverio. mozda su mu ove dve evropske godine ipak nesto znacile. on je verovatno jedan od onih centara koji ce tek sa 30 godina da bude ozbiljan igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 (edited) 20 minutes ago, Ulicni basketas said: Video sam malopre Štimca u Big fashionu, sedeo sa Šunturlićem. Štime je pio kafu, a Filip jeo sladoled. Nisam siguran, ali mi se čini da su bile dve kugle straćatele. S obzirom na to da su naručili dve različite stvari, mislim da se nisu dogovorili oko saradnje. Ne preziva se Šunturlić, već Sunturlić 😁 Edited July 16, 2019 by Green23 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 30 minutes ago, Боги said: Све учесталије се помиње Наз Митру (мени нелогично јер је дечко кроз колеџ каријеру био бек), и Штимац од данас.. Ali gde se pominju, sto neki random forumas nabaci par klipova na tim forumima pa se ljudi naloze i kao daj ovoga, Covicu reaguj i slicno. Za Stimaru isto , mada kod Stimare i ima neke logike zbog u Kuzmica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Kako Jovanovic ima telo od milion dolara a Odzo, koji je za njega Svarceneger iz najboljih dana licno, nema nijedan kvalitet za ozbiljnu kosarku? Iz prostog razloga što današnji centri ne treba da liče na Shaqa, nego pre svega da budu pokretljivi i opasni sa više pozicija na terenu. Podsetimo se da je Jovanović na početku u KKCZ šibao i trojke, nije ih puno šutirao ali se videlo da može da pogodi. Njegov minus je bila i ostala odbrana, ali Ojo i tu nema neku prednost upravo zbog sporosti, Jovanović može u nekim situacijama da odigra help&recover ovaj ne sme ni da pomisli na to. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 5 minutes ago, Haggard said: nije telo samo kolicina misica, u tom smislu odzo jeste verovatno najjaci evropski igrac, ali sami misici ne znace nista cak ni u boksu, kamoli kosarci.. odzo je spor, ne moze da zatvori nista, ne stiti obruc, a u napadu su jednako "talentovani". ne znam sta planiraju sa jovanovicem, verovatno nista bitno za zvezdu, ali ja bih ga proverio. mozda su mu ove dve evropske godine ipak nesto znacile. on je verovatno jedan od onih centara koji ce tek sa 30 godina da bude ozbiljan igrac. Ono sto sam ja gledao Jovanovica, njegov najveci problem je sto je jako los u odbrani pika. Ima kamenu ruku, a takva partija protiv Partizana je posledica toga sto su ga cuvali Landale i Jankovic koji su ocajni defanzivci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 (edited) Nema nikakve logike kod Stimare, bio je spora nekretnina i u 20-tim, sa 32 da ne govorimo. Sta tek reci za odbranu od pika koja se spominje iznad (sa pravom) za ove 5-ce koje imamo pod ugovorm, za Stimeta je to nedosanjani san. Edited July 16, 2019 by Borca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Može Nazareth ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Ne preziva se Šunturlić, već Suturlić [emoji16] Em mi kvariš foru, em nisi u pravu. Jes' mu bezveze prezime, ali je svakako Šunturlić. [emoji846] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 2 minutes ago, Ulicni basketas said: Em mi kvariš foru, em nisi u pravu. Jes' mu bezveze prezime, ali je svakako Šunturlić. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Filip_Sunturlić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 NEMOJTE DA ME JEBETE SA STIMAROM 16 2 21 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 9 minutes ago, dekkard said: 26 minutes ago, taliesin said: Kako Jovanovic ima telo od milion dolara a Odzo, koji je za njega Svarceneger iz najboljih dana licno, nema nijedan kvalitet za ozbiljnu kosarku? Iz prostog razloga što današnji centri ne treba da liče na Shaqa, nego pre svega da budu pokretljivi i opasni sa više pozicija na terenu. Podsetimo se da je Jovanović na početku u KKCZ šibao i trojke, nije ih puno šutirao ali se videlo da može da pogodi. Njegov minus je bila i ostala odbrana, ali Ojo i tu nema neku prednost upravo zbog sporosti, Jovanović može u nekim situacijama da odigra help&recover ovaj ne sme ni da pomisli na to. Da, sve si ovde lepo objasnio. Kosarka se danas igra drugacije u mnogo brzem ritmu. Ipak ovo jeste Evropa i jedan Tavares je najboli centar EL i najbolji defanzivac, tako da ni tvoja prica nije previse tacna, kao ni kolege koga citiras, u Evropi je istina negde izmedju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 ako stvarno gledaju tog nazareta, to onda znaci da su prosirili vidike i da se ne vode samo onim spiskom koji je bio na forumu, ili nekim slicnim dokumentom. to je pozitivno Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Filip_Sunturlić https://en.m.wikipedia.org/wiki/Filip_Sunturlić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Just now, Ulicni basketas said: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Filip_Sunturlić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 3 minutes ago, Sector said: NEMOJTE DA ME JEBETE SA STIMAROM Domaci centar, voli Zvezdu od malena, poznaje koncepAt... sta ces vise... Link to comment Share on other sites More sharing options...
taliesin Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 28 minutes ago, Haggard said: nije telo samo kolicina misica, u tom smislu odzo jeste verovatno najjaci evropski igrac, ali sami misici ne znace nista cak ni u boksu, kamoli kosarci.. odzo je spor, ne moze da zatvori nista, ne stiti obruc, a u napadu su jednako "talentovani". ne znam sta planiraju sa jovanovicem, verovatno nista bitno za zvezdu, ali ja bih ga proverio. mozda su mu ove dve evropske godine ipak nesto znacile. on je verovatno jedan od onih centara koji ce tek sa 30 godina da bude ozbiljan igrac. Jebi ga, da nisam gledao obojicu u Zvezdi mozda bih ti i poverovao. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 16, 2019 Author Share Posted July 16, 2019 51 minutes ago, goldberg said: A koji plej moze? Ima li takav? Zakopali smo se trazeci ubicu na pleju, umesto da, logicno, potrazimo dva prosecna evroligaska plejmejkera koji su nam platezno dostupni. Sad mozemo dovesti samo igrace kao sto su Kalnietis, Mantzaris, Colom i da se nadamo da Jenkins moze da se snadje na pleju kada prvi plej nije u igri. Colom-a ne mozes, potpisao za Valensiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 (edited) 2 minutes ago, taliesin said: Jebi ga, da nisam gledao obojicu u Zvezdi mozda bih ti i poverovao. ok, odzo je ostavio bolji utisak u svojoj epizodi u zvezdi nego jovanovic, odzo je imao i jednu godinu prilagodjavanja u fmp-u, dok je jovanovic odmah gurnut u evroligaski tim. ali mislim da u perspektivi jovanovic ima vece sanse da bude igrac. malo smesno zvuci rec "perspektiva" za igrace od 25 i 26 godina, ali za centre to nije puno. Edited July 16, 2019 by Haggard Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 U EL nema ništa od igranja pnr sa Ojom kao što se igralo u polufinalu i finalu ABA i finalu KLS-a, ko to očekuje bolje u startu da zaboravi na to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 55 minutes ago, goldberg said: A koji plej moze? Ima li takav? Naravno da ima. Nije velika ponuda igraca, ali znamo koji tip igraca nam treba, a Mantzaris je daleko od tog tipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 1 minute ago, Haggard said: ok, odzo je ostavio bolji utisak u svojoj epizodi u zvezdi nego jovanovic, odzo je imao i jednu godinu prilagodjavanja u fmp-u, dok je jovanovic odmah gurnut u evroligaski tim. ali mislim da u perspektivi jovanovic ima vece sanse da bude igrac. malo smesno zvuci rec "perspektiva" za igrace od 25 i 26 godina, ali za centre to nije puno. Jovanovic mi je Gagic tip igraca. Super telo, dobra pokretljivost , ali bb iq u minusu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 ok, odzo je ostavio bolji utisak u svojoj epizodi u zvezdi nego jovanovic, odzo je imao i jednu godinu prilagodjavanja u fmp-u, dok je jovanovic odmah gurnut u evroligaski tim. ali mislim da u perspektivi jovanovic ima vece sanse da bude igrac. malo smesno zvuci rec "perspektiva" za igrace od 25 i 26 godina, ali za centre to nije puno. Naravno, kad je u pitanju košarkaški pismeniji igrač od Ojo-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts