bosMan_jr Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Crnog zaposlili u marketing timu ocigledno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Striko [emoji41]Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Crni zajebava kao i vecina. Je l' vam toliko tesko da ne trolujete nego da napisete: "Labilna pticica mi je rekla da ce koliko sutra potpisati Aleksa Popovic, nemojte me drzati za rec" i ende. Ako pogodish postajes car, ako promasis nikom nista. Ovako ste samo trolovi.. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Crni je meni rekao za Jovica prvi 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Čačo slobodan, Opača reaguj! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 45 minutes ago, Setite se 2011 said: Striko Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka ...malo pesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Ko beše ono pisao za Jovića kako ne želi da ulazi u priču da zvezdom, kad evo ga na RTS-u i po njemu najlepše se oseća u dresu Zvezde i u reprezentaciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 14 minutes ago, K.Dot said: Ko beše ono pisao za Jovića kako ne želi da ulazi u priču da zvezdom, kad evo ga na RTS-u i po njemu najlepše se oseća u dresu Zvezde i u reprezentaciji. Ma glupost teska sto je to receno, to neko spinuje bzv 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 2 hours ago, Setite se 2011 said: Striko Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka Hoce li neko ovom coveku oduzeti telefon konacno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
serbianhoops Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 3 minutes ago, The Walking Dravot said: Hoce li neko ovom coveku oduzeti telefon konacno? Zašto ? Čovek, kao ti i ja, ima svako pravo da komentariše situaciju ako želi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Moj brat Noris Kol I dalje nema klub, a mi još uvek nemamo pleja... Nadam se da Nebojša čita Vox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 (edited) Vraćanje igrača u KKCZ, posebno ako su po odlasku potpisali jake ugovore i ostavili pristojne rezultate iza sebe...uvek imponuje. Ali Jovićev povratak baš na ovaj roster dođe kao loš tajming po klub i sigurno najveći rizik da se nagledamo Đenke i Berona udvojene u prenosu. Jović je kao jedan od najplaćenijih igrača nemačke lige propustio sedam utakmica ali je u drugom delu sezone često sam tražio da izađe zbog bolova. Velikim momcima ne možemo sto puta prodati Dedu na kecu...svakom izgubljenom loptom sebi će smanjiti samopouzdanje i minute u igri na toj poziciji. Naravno da su Kuz i Braun potpisani sa priličnim stepenom rizika ali i sa nadom da će biti bar 70% svog najboljeg izdanja. Kuz i kada nije u formi jednako je strašan u reketu, jednako su mu ručerde ubojite pa nek pravi i po tri skoka u napadu dok ne nabode. ali ovo je pozicija kreatora igre i lidera...a iza nje je Marijanski rov. Ako već mora, dajte i nekog nikad jeftinijeg Ivanovića u paketu...bar učio te škole. Edited July 9, 2019 by Wingwalker 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Meni je Ivanovic vec duze vreme zelja za drugog pleja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 18 minutes ago, Wingwalker said: Vraćanje igrača u KKCZ, posebno ako su po odlasku potpisali jake ugovore i ostavili pristojne rezultate iza sebe...uvek imponuje. Ali Jovićev povratak baš na ovaj roster dođe kao loš tajming po klub i sigurno najveći rizik da se nagledamo Đenke i Berona udvojene u prenosu. Jović je kao jedan od najplaćenijih igrača nemačke lige propustio sedam utakmica ali je u drugom delu sezone često sam tražio da izađe zbog bolova. Velikim momcima ne možemo sto puta prodati Dedu na kecu...svakom izgubljenom loptom sebi će smanjiti samopouzdanje i minute u igri na toj poziciji. Naravno da su Kuz i Braun potpisani sa priličnim stepenom rizika ali i sa nadom da će biti bar 70% svog najboljeg izdanja. Kuz i da nije u formi ali ovo je pozicija organizatora igre i lidera...a iza nje je Marijanski rov. Ako već mora, dajte i nekog nikad jeftinijeg Ivanovića u paketu...bar učio te škole. Složio bih se skoro do slova sa ovim postom, sem zadnje rečenice. Dečko je propustio čitavu sezonu zbog problema sa kolenima i tetivama i ne postoji aposlutno nikakva garnacija da se isto neće desiti kada opet krene sa velikim opterećenjima. Nama treba plej koji može da izgura 30 tak minuta vrhunske košare makar dva puta nedeljno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 žao mi je što to čujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Hvala Jelisaveta Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 25 minutes ago, serbianhoops said: Zašto ? Čovek, kao ti i ja, ima svako pravo da komentariše situaciju ako želi. Nikad mi se toliko cesto nije desavalo da ljudi ozbiljno odgovaraju na moje posprdne komentare, kao ovde u poslednjih desetak dana. Sad, dal je do mene il do centrale... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Hocu li se naspavati jedno vece ili opet mora da se strazari 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 7 minutes ago, pepe sancez said: Hocu li se naspavati jedno vece ili opet mora da se strazari 😞 Nista od spavanja. Počela i Jelisaveta da insajderiše 🤪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Jovic je odbio nasih 500k po sezoni na 2 god ugovor.... Nateze se sa Bajernom oko novog ugovora, kao kum rece imao je 750k kod njih... Tako da je najrealnije da nas stranac pojaca na poziciji pleja... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Ima li dusu ova Jelisaveta 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Nista od spavanja. Počela i Jelisaveta da insajderiše [emoji2957] Ko? Gde? Sta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 (edited) Hahahah nije humana, tj reditelj ove predstave... Edited July 9, 2019 by Stefi88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 1 minute ago, Dobar Los Milos said: 19 minutes ago, L said: Nista od spavanja. Počela i Jelisaveta da insajderiše Ko? Gde? Sta? https://www.facebook.com/448455318630952/posts/1473005039509303/?sfnsn=mo Kapiram da je ovo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Čekajući Tea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts