Wingwalker Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 1 minute ago, dekkard said: Blizanac sam, u utorak mi bio rođendan. sve jasno k'o dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VukVule1988 Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Da se upisem na ovu temu. 😀 1. Marković, DeDa, kepec 2. Djenka, Bili, Laza 3. Stratos, Ogi 4. Rubit, Simana 5. Kuz, Ojo, Ristić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 A Beron nihc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 (edited) 21 minutes ago, VukVule1988 said: Da se upisem na ovu temu. 😀 1. Marković, DeDa, kepec 2. Djenka, Bili, Laza 3. Stratos, Ogi 4. Rubit, Simana 5. Kuz, Ojo, Ristić Ti si jedan ekonomican momak. Sto je najgore i realan 😄 Plasim se da bi ova ekipa oborila neke neslavne sutersko-poenterske rekorde Edited June 22, 2019 by bosMan_jr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 29 minutes ago, AgroUrban said: Jel pise i dalje ovde Zvezda025? Ne, propali smo k'o zeton i nema nam spasa. Bez njega, prelazni rok se svodi na nesto realniji skauting, a to nije dobro za moral. Tuga brate! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Baron je svakako bolji kreator od Đenke, kad se priča o tom combo momentu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Beron je potpisao novi ugovor, Đenka nije, još uvek. Đenka u timu, Beron nije. Logika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VukVule1988 Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 55 minutes ago, bosMan_jr said: Ti si jedan ekonomican momak. Sto je najgore i realan 😄 Plasim se da bi ova ekipa oborila neke neslavne sutersko-poenterske rekorde Trudio sam se biti sto realniji. 😄 Sta znam ne deluje mi to toliko poenterski lose. Jes da bi morali Bili i Stratos igrati na visokom nivou. Ali mogu tu da priskoce i Deda, Ogi, Rubit pa i Djenka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Đenka može u roster samo ako LeBranko ode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VukVule1988 Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 2 minutes ago, Knipex said: Beron je potpisao novi ugovor, Đenka nije, još uvek. Đenka u timu, Beron nije. Logika? Ako mislis na moj tim, tu je Beron. Pise Bili, to mu je ime. 😀 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Rubit igra isključivo smallball peticu. On gotovo da ne šutira za 3, tako da nikako ne može da bude četvorka tj da igra sa nekim gabaritnim centrom u petorci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VukVule1988 Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 (edited) 22 minutes ago, Chaos Is Me said: Rubit igra isključivo smallball peticu. On gotovo da ne šutira za 3, tako da nikako ne može da bude četvorka tj da igra sa nekim gabaritnim centrom u petorci. Mislim da Rubit sasvim solidno suta trojke. Probao sam iskopati statistiku iz prvenstva ali ubi me nemački jezik.😂Ako se neko bolje snalazi neka pogleda. Edited June 22, 2019 by VukVule1988 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 1 hour ago, VukVule1988 said: 4. Simana, Faje Rubit 5. Kuz, Ojo Ovo već bolje izgleda ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 5 minutes ago, VukVule1988 said: Mislim da Rubit sasvim solidno suta trojke. Probao sam iskopati statistiku iz prvenstva ali ubi me nemački jezik.😂Ako se neko bolje snalazi neka pogleda. 22 - 5143.1% https://www.easycredit-bbl.de/de/statistiken/spieler/portraits/p/31683-augustine-rubit/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 19 hours ago, dekkard said: Pefija što dalje od rostera Zvezde. 17 hours ago, Боги said: Зашто? 17 hours ago, The Walking Dravot said: Da ne uzima minute Filipu. 9 hours ago, dekkard said: Zato što nije kvalitetno rešenje na mestu backup pleja. Mogao bi da bude u timu jedino na mestu trećeg pleja. A vi mislite ja se zajebavam. Novi forum, novi Obivan. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
taliesin Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 S obzirom na to da smo Bilija produzili a Faje i Stratos su dobili ponudu da nastave s nama, sva paznja mora biti usmerena na to da kvalitetno resimo pozicije 1 i 5. Ja bih cak pristao i na to da sacuvamo ovaj tim kompletno samo da umesto Reglenda i Cirbesa dovedemo dva (dosta) bolja igraca ali tesko da cemo se sa Kejsijem dogovoriti o ceni. Mi imamo maltene kompletan roster osim prve petice, treba da gledamo za koju poziciju mozemo da nadjemo bolje igrace za slicnu lovu koju dajemo igracima koje imamo. Tumbati previse ovaj tim nema nekog prevelikog smisla jer mi nemamo igrace koji previse kostaju i nisu nam nedostupni za produzenje, ako vec imamo nameru da dajemo neku vecu lovu za novog igraca, onda treba prvo gledati sta taj novi igrac moze u odnosu na ove koje imamo i da li to sto moze opravdava razliku u ceni. Dzenkins je verovatno dosta skup za nas ali je zanimljiv, s obzirom na to da ima srpski pasos i ne bi se vodio kao stranac. Ako bismo njega doveli mogli bismo i da se provucemo s jednim kvalitetnim igracem na poziciji 1, a da nam alternativna petorka bude sa Djenkom i igracima na poziciji 2 ili 3 koji mogu da postave i organizuju napad. Iluzija s Filipom kao bilo kakvim faktorom osim na poziciji treceg pleja koji ce u Evroligi mahati peskirom ili uopste nece biti u sastavu, brzo bi nam se ukazala u svoj svojoj lepoti, taj horor nekako treba izbeci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 A vi mislite ja se zajebavam. Novi forum, novi Obivan. Čuo si valjda za pluralizam mišljenja?Moje mišljenje nikoga ne ugrožava stoga je u potpunosti legitimno, pritom u potpunosti se vodim košarkaškim razlozima, ne sviđa mi se Stefan Marković kao igrač, ni u prajmu, a pogotovo sada kada je na zalasku karijere. Idealan par plejmejkera za mene su Granger I Wolters. Kapiram da ti zapravo i ne želiš da pričaš o košarci ali si slobodan da me razuverriš u tome, vrlo rado ću polemisati s tobom o tvojim rešenjima za nastupajuću sezonu, koji ti se igrač čini da je odgovarajući i slične stvari, u skladu sa topićem, jelte.E da, ono mišljenje=dupe, usrano, čisto batali. Suviše je izanđalo, prosto i urla NEMAM ARGUMENT! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 E da, ako si me citao ranije, znas da ljudima koji i pitaju i odgovaraju aka pricaju sami sa sobom ne volim da upadam u rec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Rajs, Ivanović ...i sin predsednika KKCZ Beron, Laza, Dobrić Deda, Strato, Faje, Boriša Booker, Kuz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VukVule1988 Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Celtic na RSB pise da tražimo igrača na 1 i 4. A da smo se sa Kuzmicem usmeno dogovorili. Navodno smo poslali nekom ponudu na 2 god i to smo se dobro otvorili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 38 minutes ago, taliesin said: S obzirom na to da smo Bilija produzili a Faje i Stratos su dobili ponudu da nastave s nama, sva paznja mora biti usmerena na to da kvalitetno resimo pozicije 1 i 5. Ja bih cak pristao i na to da sacuvamo ovaj tim kompletno samo da umesto Reglenda i Cirbesa dovedemo dva (dosta) bolja igraca ali tesko da cemo se sa Kejsijem dogovoriti o ceni. Mi imamo maltene kompletan roster osim prve petice, treba da gledamo za koju poziciju mozemo da nadjemo bolje igrace za slicnu lovu koju dajemo igracima koje imamo. Tumbati previse ovaj tim nema nekog prevelikog smisla jer mi nemamo igrace koji previse kostaju i nisu nam nedostupni za produzenje, ako vec imamo nameru da dajemo neku vecu lovu za novog igraca, onda treba prvo gledati sta taj novi igrac moze u odnosu na ove koje imamo i da li to sto moze opravdava razliku u ceni. Dzenkins je verovatno dosta skup za nas ali je zanimljiv, s obzirom na to da ima srpski pasos i ne bi se vodio kao stranac. Ako bismo njega doveli mogli bismo i da se provucemo s jednim kvalitetnim igracem na poziciji 1, a da nam alternativna petorka bude sa Djenkom i igracima na poziciji 2 ili 3 koji mogu da postave i organizuju napad. Iluzija s Filipom kao bilo kakvim faktorom osim na poziciji treceg pleja koji ce u Evroligi mahati peskirom ili uopste nece biti u sastavu, brzo bi nam se ukazala u svoj svojoj lepoti, taj horor nekako treba izbeci. Ne znam sto ljudi non-stop govore o tom srpskom pasosu. Ne treba nam za ABA i EL, KLS i KUp nisu toliko bitni. Djenka i kad bi dosao, sigurno ne bi dosao za male pare i da bude neka rezerva, ti dani su gotovi mislim. Neke od ove dve stvari mora da bude uradjena. Nece da bude rezerva za ''male'' pare a za velike mogao bi malo da se nazulja kao i u Himkiju relativno. Sto se tice pleja i centra tu se slazem, da ne bude da je negativan quote. Mada bih ja dodao obavezno i neku cuvenu 4/5 mitsku zver, nekog koji tek treba da se dokaze i zeli da igra EL. Prosto Faye nema kvalitet za EL, Simana je nestabilan. Po meni dva pleja , centar i cetvorka. Sve ostalo je dobro. Naravno zadrzao bih KC Riversa i ako mozemo dao bi mu 350 bez problema. To iskustvo i znanje se ne moze lako naci. Stratos, samo ako je fit, sumanjam da taj tempo moze izdrzati, mozda samo EL da igra, ako mozemo toliko da se isprsimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Celtic klasicni Covketov bot. Da se on pita Junior bi bio prvi plej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 2 minutes ago, VukVule1988 said: Navodno smo poslali nekom ponudu na 2 god i to smo se dobro otvorili. ...pa Filipu 600K do 2021-e. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Neko pomenu Ivanovica, zaista ne bi smeli da ga ispustimo kako je dobio nogobulj iz Future. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 20 minutes ago, Pero_Cameron said: Neko pomenu Ivanovica, zaista ne bi smeli da ga ispustimo kako je dobio nogobulj iz Future. Za njega se od pocetka godine prica da je neki ozbiljan problem sa kolenom i da mu je mozda i karijera pod znakom pitanja (Twister verovatno ima vise informacija). Ovo podebljano se jos nije desilo, a ako ga se zele resiti mozda je taj problem sa kolenom ipak glavni razlog (inace to je sigurno najbolji dostupni igrac na poziciji 1 sa Crnogorskim pasosem i nema nikakve logike da ga se odreknu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts